Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 10 yıldönümü nedeniyle 0.98 dolar half life. Hala orjinal olarak almamış olanlar varsa steamden alabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 benim kredi kartı fail oldu niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Süpermiş alim hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 10 yıl oldu mu ya. vay be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 10 yıl??? O kadar zaman geçti mi? Evet. Yaşlanıyorum sanırım. Açıkçası 2000 den sonrası nasıl geçmiş zatem anlamıyorum. Birde böyle şeyler vuruyor suratıma gerçeği. Off offff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Oyun cikmadan level yilin en iyi listesine koymustu, ordan belliydi boyle olacagi. Sonra 2 gun aramistim oyunu, kitapcikli cd baskili o eski korsanlardan bulmustum. Steamde var ama o dandik cd durur halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 başka kredi kartı sorunu yaşayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Oyun ilklerin oyunuydu ya. Isin komigi, okulda millet deney yerine gidemedigi icin singleplayer'i yok saniyordu. "arkadaslar oyunda boyle dolanip duruyoruz, baska bisey yok, dusman yok." diyorlardi. Hatirlayiverdim 10. yil serefine. Su HL tarihi yazi diziside yapim asamasinda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 haha aynen oyleydi ya. bi de laba yuklemistik yil 99 olmasi lazim. 3. kisi oyuna girmeye calistiginda tum network patliyordu ahhah. artik p100lerin mi yoksa 1mbit lanin sucu muydu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Lopeth said: başka kredi kartı sorunu yaşayan var mı ? ben simdi aldım, hic sorun cıkmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 şu oyun artık film olması gerekiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Yahu ne para göz adam bunlar. 10 yıl olmuş artık. Ver beleşe namın yürüsün. Carmack > you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 haha harbiden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 10 yıl mı olmuş? kaç yaşındayız biz zaten 10 yaşında mı oynuyodum ben bu oyunu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 abi en komigi bi tur virus vardi, half-life'i etkiliyodu, adini hatirlamiyorum. oyunun basinda trende giderken (daha patlama falan olmamisken), deney merkezine gelince size kapiyi acmasina gereken guvenlik gorevlisi tam gelecekken hiagg diyo oluyodu, oyle trende kapali kaliyodunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Penthesilea said: abi en komigi bi tur virus vardi, half-life'i etkiliyodu, adini hatirlamiyorum. oyunun basinda trende giderken (daha patlama falan olmamisken), deney merkezine gelince size kapiyi acmasina gereken guvenlik gorevlisi tam gelecekken hiagg diyo oluyodu, oyle trende kapali kaliyodunuz. öle diilde ben farklı hatırlıyorum, makinalar o kadar dendiktiki haraketli objeler(kapılar gibi) göstermiyodu gücüb yetmiodu heralde :P öle bitirmiştik, hatta blue shift i arkadas almanyadaki akrabalarından orjinal getirtmişti almanca oyunu bitirmiştik ey gidi ey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bana sorsan hala 2000 deyiz. ha 2008 ha 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 biz bunu korsancıdan almıştık cdkeyi bulamadığımız için 3 ay oynayamamıştık. korsancıyada sormuştuk oda bende yok demişti, internet falanda hak getire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 o diil de bi hamachi crossfire mi cevirsek napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Oy oy, aldığım günü hala hatırlıyorum ben de. Yazıcıoğlu'na gidip Delta Force, Blood 2 ile birlikte almıştım Half-Life'ı, ulan ne güzel oyundu be. Aldım ben de, 2 kere daha almıştım daha önce orijinalini de, kim bilir kime verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ankara da moda çarşısında cd ci bir ablamız vardı. keyi yazmamış, mal gibi geri gitmek zorunda kalmıştık. hala ezberimde key 2900 72239 6562 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ahah benimde ezberimde 13 tane 3mü 1mi ne yazioduk 3333333333333 olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Su hamachi uzerinden crossfire olayini destekliyorum. Yapalim. Hattal stalkyard'da yapalim, benim ilk multi FPS deneyimim sanirim odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 FPS hastası olarak HL kadar iyi bir oyuna rastlayamadım daha. 10 kere bitirmişimdir oyunu, opposing force fln derken bir yerden cd almıştım içinde 10 tane fln half life ek paketi vardı. değişik senaryolar yapmışlar aynı grafik motoruyla gordon freeman olarak bitiriyorsun. bulsam o cd yi tekrar oynucam, sonra half life 2 yi bekledik ama aynı tadı vermedi.. çocuklarımada oynatıcam bu HL yi :P kitana said: şu oyun artık film olması gerekiyor ya. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bunu 1buçuk saatte bitiren var ya. ayrıca bırakın film olmasın, bi güzel oyunda hafızalarımızda sadece güzel oyun olarak kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar