Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kemal Sunal filmleri


Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

Hani şu yaklaşık 150 kere seeredilip bıkılmayan Tosun Paşa, Süt Kardeşler, Hababam Sınıfı vs. gibi filmleri indirebileceimiz bi adres bilen var mıdır? o olmazsa Ankara'da bu tarz filmleri bulabileceim bi yer biliosanız sevinirim ama tabii abna da söölerseniz, yoksa sadece siz biliosunuz diye sevinmem, niye seviniim o zaman...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 04 Mayıs 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorma yaw, bu filmlerin terapi etkisi olduu bilinio, hatta ruh ve sinir hastalarına seanslar halinde gösteriolar tedavinin parçası olarak, bi haber programda görmüştüm. soruna gelince evet abicim yetmio, çünkü senin modunla tv yayın akışı birbirini tutmuo :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"gulyabani vardır, korkacak bişey yoktur"! ehahah süper adamlar yaw. evet bu küfür işine ben de katılıorum, küfürler de küfür olsa baari, sokaktaki 3-4 yaşında çocuklar bile kullanmıo artık bunları küfür yerine koyup, üstelik bi de kestikleri küfürlerin kullanıldıı cümlenin tamamını kesiolar, hiç bi komiklii kalmıo :([signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...