Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Hani şu yaklaşık 150 kere seeredilip bıkılmayan Tosun Paşa, Süt Kardeşler, Hababam Sınıfı vs. gibi filmleri indirebileceimiz bi adres bilen var mıdır? o olmazsa Ankara'da bu tarz filmleri bulabileceim bi yer biliosanız sevinirim ama tabii abna da söölerseniz, yoksa sadece siz biliosunuz diye sevinmem, niye seviniim o zaman...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: [Bu mesaj Trojanmistress tarafından 04 Mayıs 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 "aşkın kalbimi yakan bi volkan gibidir, en sevdiğim tatlı kazandibidir" tv'ler yetmez mi oldu ki? :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sorma yaw, bu filmlerin terapi etkisi olduu bilinio, hatta ruh ve sinir hastalarına seanslar halinde gösteriolar tedavinin parçası olarak, bi haber programda görmüştüm. soruna gelince evet abicim yetmio, çünkü senin modunla tv yayın akışı birbirini tutmuo :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 evet yaw bende hastasıyım hepsinin ama benim bildiğim sadece emule var.başka bi yer yok. *!aa mamut hocada kaçmış.hayret halbuki tünelde hiç karşılaşmadık.*[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Anlamadığım şey yabancı filmlerde ana avrat küfür varken neden Türk filmerinde özelliklede klasik olanlarda küfürü (en ağırı eşoleşek) sansürlüyorlar?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 gerci hababam'da baya saglam kufurler vardi..Ama bencede RTUK tam bir fiyasko[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 "gulyabani vardır, korkacak bişey yoktur"! ehahah süper adamlar yaw. evet bu küfür işine ben de katılıorum, küfürler de küfür olsa baari, sokaktaki 3-4 yaşında çocuklar bile kullanmıo artık bunları küfür yerine koyup, üstelik bi de kestikleri küfürlerin kullanıldıı cümlenin tamamını kesiolar, hiç bi komiklii kalmıo :([signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Favori kemal sunal filmlerim: Korkusuz Korkak, Tokatçı ve Atla Gel Şaban. Hastasıyım bunların replikleri bile ezberledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=65886 hihi :) dün de Avanak Apti vardı.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar