cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yok yaw bi trial ina bakayim azcik kasip sana vereyim char i :) lan boyle olmaz yaw valla simdiden icimde kotu seyler dogdu :) combat logda olmamaliydi hatta can i falan gosterende olmamaliydi yani tam hardcore olmaliydi yaw ekranda hicbir sey gozukmicekti ok mermi sayisina kadar :) bu arada ejderhanin sirtina binip gezebilyiozmu binek olarak ?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 cengizhan abartmışın sen olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Kaç tane okun kaldığını bilmeyeceksin, ejderhaya bineceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 niye abi? saymayi bilmiyo muyuz bu oyunda? moron mu butun karakterler? int kassak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 cengizhan66 said: yok yaw bi trial ina bakayim azcik kasip sana vereyim char i :) lan boyle olmaz yaw valla simdiden icimde kotu seyler dogdu :) combat logda olmamaliydi hatta can i falan gosterende olmamaliydi yani tam hardcore olmaliydi yaw ekranda hicbir sey gozukmicekti ok mermi sayisina kadar :) bu arada ejderhanin sirtina binip gezebilyiozmu binek olarak ?? :) beklentilerin radikalmis. o zaman sana hayatta basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 cengizhan uçmuşun sen yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 cng 66 call of duty multisini çok beğenmiş anlaşılan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 tunch said: cng 66 call of duty multisini çok beğenmiş anlaşılan.. evet heheheheh cod un multisi oyle mermi filan hicbirsey gozukmuye bence cok ideal yani atmosfer icin dolasirken bile insan kaybolmamaya calismali bi mmo da yani gercek hayatta kayboluyoz :) yani atmosfer benim istedigim bide bu oyunda caldari achura olcakmi eyer olursa oynamam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Mesela acıkınca karnımızın guruldasın, oyunda sevişme özelliği olsun :P Oyunun ne tür piyasaya sürüleceğinin haberi varmı? Kutu olarak mı satılcak veya siteden download edip cd keyini vs. alabilcez mi. Pati guild sitesine ne oldu bu arada :D Olmayan bilgi ve imkanlarımla yardım etmek isterim ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 pati sitesi bakim altinda, onumuzdeki hafta janjanli acilisi da yapacagiz. Duchyden de guzel haber, oyun baslayinca kendimizi tanittiktan sonra bize de bagimsizlik verecekler, boylece Hyperion altinda bagimsiz clan olacagiz. O yuzden herkes lazim, herkesin destegi sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 azmo sizin alliance kac kisiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 192 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Societas Daemonica demedim bu arada sizde daha dun 70 diniz :) eseysiz cogalin biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Sadece Wessex 200 kişi civarıydı. Bunlara Hyperiona dahil olan , Anvil - Kirdain - Silver Sun - Emberwood - Waleron - Elba - Yew bir de burası eklenirse 500-1000 arasında bir rakamı bulur. Gerçi Savage Allience daha kalabalık diyorlar onları bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 dalga geçiorum zaten 192 deiliz biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Oyun oncesi rakkam konusmak cok anlamsiz, heh, oyun cikinca o sayinin yarisi baslar anca :P ilk ay bitince bi yarisini daha kaybederiz (oyunun muthis olmasi lazim oyle olmamasi icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 eet 3 ay sonra oyunda az kişi kalıcak diye düşünüyorum. eve & uo oynamış biri olarak bu insanlardan biri olmayacağımı düşünüyorum : ))) ama az insanı tercih ederim, dediğim gibi "uo:t2a 2" yi yapsınlar yeter bana. ha bi de burdaki her post'uma lag sorun olmaz işalla demezsem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 uo nun en güzel yanlarından biri hızlı aksiyonlarıydı adrenalin hiç durmuyordu burada bunu alabileceğini sanmam ama bakalım görücez inşallah zevkli Clan vs clan savaşı mekaniği vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 betasını oynayanların reviewlarını okudum 3 tane. hepsi de gayet memnun oyundan. inşallah güzel olacak oyun... ama firma ufak olduğu için ve doğru düzgün reklam yapmadığı için çok az kişi oynayacak gibi geliyo, ben 2-3 hafta önce duydum mesela, etrafımda mmorpg ile ilgili olan arkadaşlarıma darkfall deyince "o ne yenir mi içilir mi" diye sordular falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yani 10,000 kişi oynasın yeter :) eve de küçük. ama güzel. yani ben baydım skill sisteminden o yüzden bıraktım ama güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 online hayatımda şunu gördüm kimsenin bilmediği oyunlar daha güzel oluyor.beklentileri olan oyunlar hep patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 tek server olucağı için sorun olmaz popülasyon. heryerde biraz uo kokusu olduğu için oyunda , sormadan edemiycem ; uoda/dfo da , hammadde kalitesi etki edicek mi crafta? swg sistemi gibi mi olur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 oha tek server mı olucak onu bilmiyodum, kesin tek server olacağı? e peki tek server, eğer çok kişi girerse mesela nası kaldırıcak falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sabonis said: oha tek server mı olucak onu bilmiyodum, kesin tek server olacağı? e peki tek server, eğer çok kişi girerse mesela nası kaldırıcak falan? ona göre yapıyolar serverları wowda server başına max 5000 kişi filan onlinedi tahminime göre eve de 25-30k takılıyodu bir ara ki çok kişi girmez. full loot full pvp çoğu insana göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 2 server olucak yanlış bilmiyorsam eu ve us ama release sadece eu olucak sanırım. İleride gerekli görülürse yeni server açıcaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar