Krusty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kısmetse ben ve +5 olarak başlamayı düşünüyoruz. hele bir betasını fln oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 beni listeye yazmıstın ama +2 ekleyebilirsin kankaları getircem kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 benide ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 siteyi bitirince zaten oraya kayit olacagiz, orada tam listeyi de gormus oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dellah Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 benide ekleyin crafter olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 liste nerede yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?83,3713741,page=4#msg-3718345 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Azmodai said: arcane sagolsun logo, tepe banner ve bilimum grafik ihtiyaclarimizi super seyler yaparak dolduruyor, kendisini opuyorum. Bir de siteyle ilgilenecek arkadaslardan haber bekliyorum... Pluton yardimci olurum demisti ama sanirim bayram oldugundan ortada yok pek :) pff bende yapmak istiyorum logo falan. pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 O liste yalan oldu. Simdi gidip domaini falan alacam sonra foruma kayit olursunuz, oradan anlariz kac kisi oldugumuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 crimhorde.com al iste. crim crim gezeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 www.crimson-horde.com Aldim, hostingi de tamam, nameserverlari falan degistirdim 24 saat icinde gozukmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 hobaaa supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 holeay *cheers*:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 harbi cok guzel olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Site yarin calisir buyuk ihtimalle. Su anda forumu kurdum, skinleriyle falan ugrasiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 siteyi yaptınız mı? çünkü ben linke tıkladığımda hala hosting sitesi ile iligli şeyler görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hmms simdisimgemi eksik ? su eve deki red alliancedeki simgenin bi deyisigi falan guzel olur ordaki red yazisina bi kirmizi yumruk falan :) yani holy hac tan iyidir :) demi azmo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Site kullanıma hazırmış öyle diyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 site acik, forumu kurdum simdi arcane ile tema falan filan ayarliyoruz oyle islerle ugrasiyoruz. Hazir olunca ana sayfadan yonlendirecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hunterx her kimse, rica ediyorum forum adam gibi bitip acilana kadar mesaj yazmayin, o gordugunuz basliklar falan hepsi silinip bidaha yapilacak. ana sayfa da olmayacak bu arada, direkt forum host edecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 çok güzel olcak çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Jaan said: siteyi yaptınız mı? çünkü ben linke tıkladığımda hala hosting sitesi ile iligli şeyler görüyorum. /forum ekle görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 http://www.crimson-horde.com/forum/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar