Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Arkadaşlar varmi bildiğiniz bütün explansinlari toplan alabilecegim ( cd-keyleri mailla yollasınlar falan durumunda ) varmi öyle bi site bildiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 türk olarak bildiğim tek http://www.gamer-market.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 toplan alabilceğin varmı bilmiyorum ama gamersloot dolar karşılığı satıyo tabi bunun yerine gidersin bi mağazaya alırsın battlechest i yanınada wotlk yı koyarsın gidersin evine oynarsın, bu faliyetin sayesinde azda olsa temiz hava(yaşadığın yere göre değişir) az biraz sohbet belki hayatının aşkıyla bile karşılaşabilirsin bu sayede bellimi olur O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ehem emm sagol abi bunuda düşünücem xD de ben Key istiyorum yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 www.gamersloot.net burdan tüm keyleri alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Netcafe said: ehem emm sagol abi bunuda düşünücem xD de ben Key istiyorum yani =) 6 gün önce söylesen wowla tbc vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Anevquemar. said: Netcafe said: ehem emm sagol abi bunuda düşünücem xD de ben Key istiyorum yani =) 6 gün önce söylesen wowla tbc vardı. baya yararlı bi bilgi ve paylaşm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 5 yil once soylesen, alirken bi tanede sana alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Eger turkiyenin cok ucra koselerinde oturmayip, inanilmaz yogun degilsen en yakin dnr'a gidip toplu olarak alabilirsin, hem garanti olur hem hizli olur sayet taksimdekinde ben en az 20 box gordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Gamersloot güzel, kullanan tanıdıklarım var memnunlar. Bu arada gamersloottaki elemanın fotosu vardı, wotlk paketleri içinde yüzüyordu xD Baya satmışlar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Gamersloot güzel wow dışında başka oyun keyleride aldık güvenilir biyer kutunun içindeki keyin resmini yolluyorlar direk mailine hızlılarda tavsiye ederim 42 dolar wotlk Battle Chest te 30 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar