funq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 paso kopan internet, teğ teğ net, kafam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 eskisehirdeyim hicbi problem yok cillop gibi internet cok sukur allahima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Luriel said: benim bugun 20 kere felan internetim gitti. gidio 1 dakka sonra geri geliyo çıldırtacak. Dotada leaver çıkacak aq adımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Gece 3 gibi koptu, geri de gelmedi (İstanbul/Göztepe) Wireless'tan birinin internetine yancılık yapıyorum ama nereye kadar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bütün gün boyunca ve hala bu saatte bile internetim felaket ötesi. Istanbul - Anadolu - Maltepe, Var mı benzer bir sorun yaşayan ? Bir de IP değiştirirken şunu farkettim. 85.108. serisinden başka ip alamıyorum. Eskiden değiştirdiğimde ipmin tamamı değişirdi. Şimdi ise her bağlantı yenilediğimde numaranın en sonundan arta arta değişiyor ve komple bir değişiklik olmuyor. TT sistem mi değiştiriyor ne yapıyor? Bu konuda bilgisi olan var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 valla dünden beri pek iyi değil.kopup kopup duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 ugur dundara mail atin beyler o gundeme getirir bunu:) ciddiyim ben aticam simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 aynı sorun bende eylülden beri oluyordu. kablonete geçtim. hala oluyo +%&%! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 valla 1 saattir pert.selam ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 alla alla 2 gündür pert yahu.fıttırcam.bi tek bende mi ya diğer ttnet kardeşlerimizin problemi yok mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 İnternet can çekişiyor şu an, yurtdışı hiç bir siteye giremiyorum . Başka yaşayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bendede var aynı sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 WoW da bağlantı rezalet, kopup kopup duruyorum, video izlerken de takılıp takılıp duruyo, sayfa açarken kitlenip kalıyo ne oldu yine? gerçi bugün hava bayağı rüzgarlıydı kesin yine kopmuştur biyerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Msn down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 İnternet gg, öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 WoW'a girememenin yanı sıra, yurtdışı sayfalar açılmıyor. 10 dakika falan bekleyince açılıyor gerçi de, açılıyor demeye utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 alaman fransiz serverlarinda 60 ms le warsow oynuorum wow 5k ms :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Yurtdışı çıkışlarında bir problem varmış, öyle dedi TTNet'teki yetkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 yurtdisi sitelere giremiyorum wow de keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 harddiskinizi boşaltın temp internet files dolu diye yüksektir pingler, burdan bi sorun gözükmüyo bağlantınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 TÜRKİYENİN TÜRKİYENİN TÜRKİYENİN İNTERNETİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 dns şeysim öldü değiştirdim düzeldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 modemin ışıkları yanıyo mu? yanıyosa kablosunu çıkarıp 5 saniye bekleyin ve tekrar takın. ne 4 saniye, ne 6 saniye. tam 5 saniye bekleyip hemen takın, işe yaradığını görüceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Sparkcaster said: harddiskinizi boşaltın temp internet files dolu diye yüksektir pingler, burdan bi sorun gözükmüyo bağlantınızda ahah denedim bunu yanlız alakasız bi biçimde 1.5 gb çıktı silinicek dosya (temp int files 35mb filandı) şunu da deneyin çalıştır > cmd daha sonra açılan dos ekranında: ipconfig /release ipconfig /renew ipconfig /flushdns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 5 saniyeden sonra 2.4 saniye osurun, sora parande atın, ve (varsa) kızarkadaşınızdan ve işinizden ayrılın. internet çalışıyosa ne güzel. çalışmıyosa zaten git iş bul lan işsiz herif! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar