Chewy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 5 aydan sonra accountu açtırdm ve talentlar sıfırlanmış wotlk'dan dolayı.Hızlı level kasmak için nasıl bir talent önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Standart zaten http://www.wowhead.com/?talent=fGx0oxLZMxAz00xqru0gRt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mutilate ya da Combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mutilate baya zevkli oluyor. Daha mob sana vuramadan veya max %10 zarar verebilmişken kesiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 gank olaylarına karşı hemo olup hoplaya zıplaya da kesebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 1-50 combat 50-60 muti 60-70 shadowstep yapmıştım ben, en çok shadowstep hoşuma gitti açıkcası. hepsinin güzel yanı var, ne hoşuna giderse onu oyna bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Ben Combat başladım Combat gidiyorum hem instance yaptıgın zamanlarda iyi oluyor. diğer türlü biraz sıkıntı yaşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Mutilate Pvp... trinket hala takılı öyle kasıyorum.. Sende bütün kasanları genkleyip üstüne en çok aranan ally rogue olursan ( horde tarafından ) oı yüzden pvp gear pvp spec pvp trinket üstünden eksik olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar