deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Bu arada twisting nether'da cast edebilen ve bladestormda casterların arasında çılgın atarken bop atmayan holy paladin arıyoruz, duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Bana honor kasanın 2 aylık subscriptionunu ödeyebilirim, gamecard var. 200k lazım rogue'a :/ Ne vaktim var ne keyfim var ne halim var. Allam niye döndüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ben kasarım ama afk leechden banlanırsan sorumluluk kabul etmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 60 liraya 200k honor zor biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 İlgilenen öms atsın bir şekilde anlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Gearın olsa transfer et rank 1 yapıp geri vereyim dicem abi ama gearın yok. Priest lazım gearlı, rank 1 yapıp veriyoruz amme hizmeti @ Vindication go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Phae said: Gearın olsa transfer et rank 1 yapıp geri vereyim dicem abi ama gearın yok. Priest lazım gearlı, rank 1 yapıp veriyoruz amme hizmeti @ Vindication go go go. chest son sezon diger set itemları eski sezon bot-kemer-bileklik-ring-trinket yeni sezon 970 kusur resi 2600 kusur heal var bufflı 26200 hp 19 k mana-515 sanırım mana reg var ederi nedir ne priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Hozceri priestinin gideri yok üzgünüz. Jking ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Arkadaşlar Stormscale'de UD rogue açtım yeni.Şu an lvl 17 yim.Bizim guildten arkadaşların mage i ve warrioru var elimde boost için.Bugün full boostlucam kendimi.Eğer varsa charınız bu civarlarda bana ÖM atın boosta katılın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Hydra 7 çıktı. Besten priest on zhe earth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Karazhanda lvl 24 rogue u boostlayacak oluırsa karsılıklı yardımcı olabılırım bende acilen bi pvp chara ihtiyacı mvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 az kaldı videonun başındaki efektlerden dolayı izlemeyi bırakıcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Pillar abuse un kralı nasıl yapılır çok güzel öğretmiş Hydra yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 WTB Boost from Hydra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Dün yeni hcde needle'ı da aldım, proclayınca %100 armor penetration oluyor. Her warrior'a tavsiye ederim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Proc şansı düşük onun bayağı, ne biçim ilevel 232 anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Her fightta procluyor bende, dün koralon keserken 3 kere falan procladı. Ama mjollnir kadar proclamıyor sanırım. Zaten grim toll hiç düşmedi o yüzden toc5'tekini kullanıyordum baya upgrade oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 bu 5man trinketin şanssızlığı Critte proclaması. Mjolnir her halükarda hepsinde iyi yine sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Ahahah dün Soon'la 2v2 yaparken karşımıza Hydra'nın paladini ve boostladıgı warrior geldi. Game breaking bir deep freeze resistiyle kazandılar, adam çok sinir bozucu oynadı paladin'i lordaeron'da. Soon'a övmüş beni. Artık götümü indiremezsiniz burayı full ego duvarım yapıyorum arada sırada post atabilirsiniz. Gelecek sezon kesin cyclone'a geçiyorum. Yeterin Vindication. top 20 takım sadece gece 2den sonra maç yapıyor, olamaz böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Partnerin Human Rogueyla girdim dün.Ben bukadar imba bir ırk görmedim ya.1v1 diğer rogue ırklarına kaybetme şansı yok gibi birşey.Arenada 100 kusür maç attık.Nekadar rogue geldiyse bizimki çıkartıyor. Ally den nefret etmeme rağmen bir an UD rogue açtığıma pişman oldum.Human'a nerf lazım yoksa arena tam bir işkence diğer roguelara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Adil rogue vs. rogue yalnızca nelf vs. human falan oluyor eğer humansan. Ama every men olayı bitiriyor. Nelf racial'i exp. başındaki nerfle beraber yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Nerf geldiği zaman human tartışmasız dominasyon. Sadece rogue da değil, dünya kadar UD mage var, alayı human/gnome rollamalı. Bu kitleye katılmayı düşünmüyor değilim. Gnomelardan tiksiniyorum ama o racial.. Rawr, hawt. Human giderim. Tatlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Human'ın özelliklerine bakıp nasıl başka ırk oynayacak insanlar meraktayım.Sırf perception olsa razıyım lol.Expertise-fazla repu-extra trinket-perception.Diğer ırkları silin oyundan tam olsun. UD'nin tek olayı wotf dı onuda beyinsizce nerflediler.Horde yada Alliance her ırkın işe yarayan en az 2 özelliği var.Örneğin orc,stun resist+enrage+pet damage increase.UD'nin wotf dışında olayı yok.Su altında nefes almasam nolcak arenaya denizmi koyucaksın? Tipik Blizzard mantığı.Düzeltmeyi beceremediğini nerfle.UD'ye acil işe yarayan ırk özelliği vermeleri lazım,harbiden ayıp yani.Tamam anladık arenada çift fear açmalarını istemiyorsun, sevgili warlockların ağlıyor da bukadarda bezdirme bizi.Undead bu sonuçta bırakta fear spamlayamasınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 nerd rageeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Kinimi kustum valla rahatladım.Officaldede baya bi yardırdım blizze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar