Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 oha 2v2 dünya geneli ilk 100 de 60 tane rogue var ve roguelar hala rezil durumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 3v3 ilk 100'de de 47 takımda rogue var, harbiden rezilmiş rogue biz görememişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 element shammy de cok gucluymus :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 dkyı itin götüne soktular tbr brv, yine bir expansion u daha roguelar domine etcek tek basına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Wispy said: Allah allah. Magein pvp specleri ARcane Frost Priestin Disc Shadow Warriorun Arms Fury Druidinki Balance Feral Resto Paladinin Holy Retri Warlockun destro affli Herkes rezil o zaman. Pvp için ne kadar viable specin varsa o kadar çok yönlüdür class. Her specin pozitif yönlerini abuselayıp negatif yönlerini nötrlemek de oyuncunun olayıdır. Şu verdiğin talent örneklerine inanıyorsun ha?Seninle bidaha pvp tartışmam sorry. Diğer arena istatistiği yollayan arkadaşlara gelince;Ben rogue pvpde kötü demedim.Rogueun çektiği rezillikten bahsettim.LvL 70ten 1 örnek vereyim.S1 shadowstep dagger-s2 mutilate-s3,s4 shadowstep mace/sword hemor,s5 muti-sub.t6-t 7.5 ve pvp karma set. Sürekli düzeni değişen bir classla oynamanın verdiği rahatsızlıktan bahsetmek istedim.Geçen gün cafede 5-6 rogue arkadaş toplandık herkezde aynı dert vardı valla çok güldüm şu gelen cvplara.Eğer bir classın düzeni sürekli değişiyorsa rezilliğini player çekiyor demektir benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Kaede said: oha 2v2 dünya geneli ilk 100 de 60 tane rogue var ve roguelar hala rezil durumda ?YANINDA HEP PRIEST VAR AMA. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Şuan Rogueler kendini aşmış durumda bir rogue olarak eziyoruz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Barathrum said: Seninle bidaha pvp tartışmam sorry. Sen bence kimseyle pvp tartışacak durumda değilsin sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 FreEmoon said: Barathrum said: Seninle bidaha pvp tartışmam sorry. Sen bence kimseyle pvp tartışacak durumda değilsin sorry. Komplekslerimden ve egomdan çok uzun yıllar önce çıkıp bilgisayarda oynadıklarımın birer oyun olduğunun ve oyunun birşeyler kanıtlamak için değil zevk almak için oynandığının farkına sen ve senin gibilerden çok daha önce vardığım için beni affet.Oyun bilgimle milleti ezmeye çalışmanın bana hiçbir yararı olmadığınıda anladım.Sadece para verip oynadığım oyun ve classla ilgili rahatsızlığımı dile getirdim. Wowda istediğin kadar bilge ol elektrikler kesildiğinde bir hiçsin bunu unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 beyler pvp'nin kralı burdaymış. http://asifobasjfasf.mybrute.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Burasının bir forum olduğunu ve tartışmak platformu olarak kullanıldığı hatirlatim öncelikle. tartışmak için burdayız. Yani "sizin ortaya koyduğunuz tüm dökümanlar, istatistikler umrumda değil. Biz arkadaşlarımızla aramızda konuştuk rogue rezil durumda, beğenmiyorsanız sizde kesin kopleks vardır" gibi ne idüğü belirsiz bir öngürü ile zaten kimseyle tartışamassın. "4 ayda bir yeni talentle oynamak zorunda kalıyorum. Piyasada bir sürü farklı talentte rogue var" sana göre eksi olabilir, hatta rezillik olabilir. Ama bana göre çeşitliliktir, Blizzardın başarısıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 oyuna para verip zevk almak için oynayan zaten bi tek sensin. 6 sezon boyunca talent/gear değiştirmek zorunda olan sınıf da tek rogue zaten. o kadar rezil halde ki rogue lar, gariplerim ne talent/silah seçeceklerini de şaşırmışlar sezon 6 da. http://www.arenajunkies.com/rankings/player/Rogue/ acıdım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ya orgrimmar'da duel kaybedip gelip burada ağlamaya benziyor bu, roguelar gayet iyi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 apple said: element shammy de cok gucluymus :S son patchten sonra farkedilir oldu hafiften :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Syn said: ya orgrimmar'da duel kaybedip gelip burada ağlamaya benziyor bu, roguelar gayet iyi durumda. muuahaha hep hordelarmı aglıyor aglıyan ally yok mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 glyph of insect swarm, glyph of moonfire, improved thorns=win thornsa nerf gelebilir bence. 315 vuruyo şuan spell powerım çok aşırı olmamasına rağmen. moonfire ve IS 700-800 arası tickliyo. betrayerlı warrior'u hp kaybetmeden tanklayarak kesmesi pek zevkli :) hp'sinin gittiğini farkadip healerına koşana kadar ölenler oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 aynen öyle roguelar bana vururken ölüyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Thorns'u ppm yapmayı düşünüyorlar. Her vuruşta proclaması, özellikle rogue ve fury warrior gibi seri classlara ve petlere büyük sorun yaratıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ya ben bu yeni rating sistemini anlamadım, arena puanı alabilmek için 1300lü ratinglere mi çıkmam lazım? 2v2 kurdum disc pri+arms warrior, 20 macta 650li bi rating felan yapabildim, en az 100 mac yapmam mı lazım mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 retri aura ile karşılaştırmak da lazım bence. talent ile retri aura ne kadar damage yapıyo? spell power ile scale oluyo mu? thorns'u proc per minute yapmak saçma olur gibi. damage i biraz düşürebilirler, ya da talentin etkisini azaltabilirler. 315 thorns talent ile gelen damage, 75% fazla vuruyo şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 madem öyle vurulan hasara göre % li vursun warcrafttaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Bence mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 yüzyılın en rezil setup'ı ile 2vs2 yapıyoruz. ben unholy dk ve daha dün 80 olan ms warrior arkadaşım. 60 maç sonunda 30-30 yaparak 1,1k rating'e ulaştık ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Barathrum said: Şu verdiğin talent örneklerine inanıyorsun ha?Seninle bidaha pvp tartışmam sorry. NOLUR BENLE PVP TARTIŞ BARATHRUM MY LORD PLX. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Bu arada 70S1'de combat oynadım keyif aldım 70S2'de HARP oynadım keyif aldım. 70S3-S4'de Shadowstep oynadım keyif aldım 80S5-de Shadowdance-Mutilate 80S6- Arenada combat, BG de Mutilate oynadım gayet de eğlenceli. Eğer ömür boyu tek spec'e "pidgenholed" edilmek istiyorsan git başka oyun oyna. L2Adapt ya da Get The Fall Out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar