deadwoll Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Evet rank #1 olma sebebi de sanırım bladestormları risky bladestorm gibi terimlerle sınıflandırmış olması asdaf Adam charge atıyor, intervene atıyor üstüne intercept atıyor bir kalemde. Bütün valor'u dolaştı 3snde üstüne de bladestorm açtı, arkadan shadow boltlar uçuşuyor prieste doğru... Sonra priest is fine l2p . 4k white critliyor adam ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 deadwoll said: Evet rank #1 olma sebebi de sanırım bladestormları risky bladestorm gibi terimlerle sınıflandırmış olması asdaf Adam charge atıyor, intervene atıyor üstüne intercept atıyor bir kalemde. Bütün valor'u dolaştı 3snde üstüne de bladestorm açtı, arkadan shadow boltlar uçuşuyor prieste doğru... Sonra priest is fine l2p . 4k white critliyor adam ya yuh yine kendine pay çıkarttın yani bu videodan da :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Bir Warrior olarak BS nerfi birşey değiştirmez diyorum. Unrelenting Assault, Juggernaut, ARP, OP Heroic Bone Arbiter ve çift dps trinket (Death's Verdict/DBW) oldukça ben yine Priestleri globallerim. Np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ^ RAAAAGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Valla acı ama öyle. Ben S4 den sonra ara vermiştim oyuna. Geri döndüğümde çok şaşırdım çıkan damage'a, mobility'e. Daha ilk gecemizde 1800 olmuştuk TSG olarak Relentless sezonunun son haftasında. Elimizde 232 lvl silahlar ile. Bazen öyle şeyler çıkıyor ki, "şunu trainleyelim, sonra rogue'a döneriz" diyorum bir de bakmışım Priest yerde. ^^ Ama WotLK başında Warrior böyle vurmuyordur eminim. Çünkü class gear ile scale oluyor. Eldeki baltalar geliştikçe damage sapıtıyor. Eh bir de Blizz ARP gibi gerizekalı bir stats vermiş. Allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Evet wotlk başında her paket başında olduğu gibi warriorlar ağlıyordu, yine rage change geyikleri dönüyordu hatta insanlar novalanan bladestorm yüzünden fury falan oynuyordu. Ama şöyle de birşey vardı biz rogue/prot warr. oynadık s5'in başında bir hafta falan stunlockta kesiyorduk milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Besten rogue EU in Frostmane. Coming soon. Korean Swaps inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 şu herifin video muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 I hear you gouge vanishes mate any truth in dat???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Kimin ? Buyse said: şu herifin video muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Popeye said: ahah video super offf bunun aynisini xunn'a yapmalarini isterdim olay sonrasi ne eglenirdik guild chatte bu arada hastasiyim su herifin vent konusmalari super hahah Şunu diyor herhalde Abso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Herifler ne kadar rahat ya ben izlerken daha gerildim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Hoodrych hala pummel atan sayılı warriorlardan biridir şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Ahah harbi öyle, başında I pummeled him dude, please live gibi birşey söylüyor ya, diyorum pummel diye diye birşey vardı, hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi türkiyede pummel atılmıyo, çünkü zerker stance a geçip pummel atıp battle stance a geri dönmek burda 4 kat daha uzun sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Latency bir yana tepki süresi önemli baya hani 1snlik caste falan pummel atmak hayal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 1 snlik caste atlıyo yinede, zerker stande durumu var, 200 ping olsa senın tepkinden 400 ms sonra gelecek demekki pummel, zaten adamın castinide 200 ms gec görüysun, kaldı geriyo 400 ms lik bi aralık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi ben tbc de warriorla pvp yapıyordum, bi ara yf kullanmaya başladım, 60 ms le biraz bg yaptım, frostmage felan kesiyordum rahatça normalde adam 2 büyü atana akdar anca shield reflect yaparken latency sayesinde nerdeyse instant olduğu için, intercept ve chargeların hedefe gitmesi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Yeni gördüm gerçek live mı bilmiyorum ama guzel gibi http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=12721752206&sid=1 http://www.xfire.com/live_video/tankz4321/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Şu Hoodrych videosundan sonra eğer birisi hala warrior damage is fine diyorsa GTFO'u hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Sparkcaster said: abi ben tbc de warriorla pvp yapıyordum, bi ara yf kullanmaya başladım, 60 ms le biraz bg yaptım, frostmage felan kesiyordum rahatça normalde adam 2 büyü atana akdar anca shield reflect yaparken latency sayesinde nerdeyse instant olduğu için, intercept ve chargeların hedefe gitmesi vs iyi bir frost mage'i tillahı gelse warrior'la kesemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 tabiki kesemez, imkanı yok. anca frost amge tembelklik edecek, üşenecek, sımarakcada öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sezon 2 ye geri dönemeyecğimiz için boşa sıkabiliriz istediğimiz kadar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 S2'den bahsediyorsanız tamam da; Şu an gördüğüm kadarıyla iyi warriorlar iyi f.mageleri kesiyorlar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 o mage iyi değilmiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar