Phae Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Booming Voice'la eger yavaş değilsen yakalayamamann da imkanı yok ayrıca. Hayvan gibi alanı oluyor shoutların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 invis invis gezer iste, howl bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ben de pvpye sardım bu aralar arena olayına el attım, RMP oynuyoruz bu akşam başladık. başladık başlamasına da heralde gelmiş geçmiş en kötü RMPyiz hehe, biraz taktik falan verin. taktik derken yani neyi nerde kullanmak lazım, yada kendi classınız açısından falan örnek verirseniz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sap, sheep, fear, blind kordinasyonuyla oyunun kontrolünü elinizde tutup mage + rogue burstleriyle adam indiriyorsunuz. İnmiyorlarsa stunlarda priestiniz manaburn yapıyor. inmiyorlarsa zaten işin içinde druid yada shaman vardır. İndiremediği setup sayısı az olan overall baba bir setuptır. Ama oynayana. Öyle boomshot oynarsanız belli bir ratinge kadar çkar takılırsınız diğer manstreamlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 RMP'nin olayı bol bol maç yapmak ve iletişim kurmak bolca. Herkes çok aktif rol oynuyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kötü oynuyoruz diye canını sıkma 2 gün önce biz de yeni başladık, magele rogue iyiler gayet. 500-800 rating arası bildiğin gittik geldik skypeda derin sessizlik oldu fln kimse nolduğunuda bilmio dedik çıkalım herkes video izlesin okusun gelsin faceroll olmuo çünkü. aynen öyle yaptık dün 1950mmr a çıktık birara. phae nin dediği gibi koordinasyonla burstü oturtma takımı. dün mesela dikkat ettim, azıcık götümü kaldırıp healerın dibine girip fear atarsam (priestim) maç kazanıyoruz hehe azıcık da üşengeç olmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 açık konuş semih fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bu setup'ın OP'liğine adeta şaşıyorum arkadaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 said: azıcık da üşengeç olmamak lazım Şu çok rastlanılan bir sorun ya arenada. Üşenme durumu. Fear'ın geldiğini görürsün ama trinket basarım yeeeaaa dersin, hatadır bunlar ama işte. Halbuki biraz emek versen, priestine bagırırsın FEARWARD NAAUUU KAMOONN alırsın wardını, fear gelince "PROBLEM, MR. PRIEST?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Phae said: Booming Voice'la eger yavaş değilsen yakalayamamann da imkanı yok ayrıca. Hayvan gibi alanı oluyor shoutların. AH my morale ! i breeek inviz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 alışmak lazım heralde biraz evet, bide iletişim de şart gibi. olmadı video izliyim biraz. bir de personal rating team ratingden düşükse puan alır mıyım? yada ne kadar düşükse almam falan gibi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Puan alırsın, sorun olmaz da atıyorum, 1799 personalin varsa takım 1800'se wep alamazsın :P Ama team rating 1800ken mmrınız 1500 olsun, senin de 1000 personal ratingin olsun yine 1800 üzerinden puan alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Tehehe Deathbringer's Will'i de aldım Muhtemelen şu andaki takımda T2 Mace alıp sonra double healer rogue akıcam. Welcome 40k dmg in 1 killing spree. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 mulgear6 said: Phae said: Booming Voice'la eger yavaş değilsen yakalayamamann da imkanı yok ayrıca. Hayvan gibi alanı oluyor shoutların. AH my morale ! i breeek inviz senın moralinle ilgisi yok, warrior orda yıllarca egittiği kulaklarını ve gür sesini kullnıyo. demoshout=sonar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sapa trinket atan waryor çok güzel ekmek oluyo. ağzına ağzına full kidneyler. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 RMP oynamayı özledim yine de :( RLS, RLD, RSPD hiçbirşey aynı tadı vermiyorç. Özellikle Billian'ın videosunu izleyince, aah ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bu arada rmp sezon ortası yine coşacak, nonsetleri wepi bi de legi aldım bu sezon, idiot dmgler yemiyorum artık. Daggerları vs. toplayan roguelar ve mageler de düşünülünce cc + burstte 50 60k eritir rmpler en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Her healer'a defansif dispel vermeleri lazım tbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 druidler allah gibi gezsin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Dispel sistemini revampliycez demişlerdi expansionda. Yavaş yavaş başlarlar bence. Herkese verirler demiyorum ama olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Herkeze magic dispel verecekler sadece diğerlerinde değişiklik yok. En azından şuan ki açıklamaları bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ne curse ne poison kaldıramadığı içinde olan prieste olucak yok öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Öyle bişey olursa priest oynamak saçmalaşır, sevmesem de druide dönerim yine. Cyclone dispel bi de mana burn versinler tamam asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Şu an vermeyecekler exp gelince vericekler. Sanki herşey aynı kalıcakta, sadece diğerlerine magic dispel gelicek gibi veryansın etmişsiniz. Yaparlar gerekli dengelemeleri merak etmeyin, ama "her healerın magic dispel etmesini istiyoruz" diye 2 farklı blue açıklması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar