aente Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 pvp de hayat kurtaracak addonları yazar mısınız ya Ben gladius'u kurdum da, xperl var ondan gidip takımdakilerin poisionları curseleri takip etmek istemiyorum rahat göreyim diye ekranın baya ortasına çekiyorum rahatsız bir şey. partyim çok büyük gözükmesin alta ya da sola dizeyim farkmaz da partimdeki adamlara benim cure edebileceğim debufflar geldiğinde inleyecek, adamlarım belli bir hp yüzdesinin altına inince o adamın ismini anıracak addonlar istiyorum özellikle yani yazıyla yazmasın altta ekranda bir simge ya da ekranın orta yerinde dikkat çekerek gözüksünler yoksa yazıları mı okuyayım diğer adamlara heal mi atayım sıkıntı geliyor. HALP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 FreEmoon said: iyide bu yazdıklarınız tamamen serverdan servera değişen şeyler. Genel BG ayarlamalarında kimse kaale almazki sizin BG'nin yada bizim BG'nin durumunu. Bizde AV başlıyor 40 horde 5 aly oluyor içerde. 15 kişi giriyorsa 5 kişide başka BG'ye kaçmış oluyor. Bittiğinde bile 40-40 olmuyor nerdeyse. bizdede yeni sezondan önce öyle idi 10ally-40 horde simdilerde duzelmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Gladius Afflicted Spellalerter Quartz Dr tracker Interrupt Bar Doom Cooldown Pulse gibi bişiydi snaırım iyidir bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 tenacity alan taraf zaten kazanamio ki boulderfistte 10-12 tenacity ortalama oynuyor alliance. 1 okta olduruyorum insanlari ama 3. oku atana kadar 30 tane horde 90k hpnin ustunden geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 genç sen baya iyisin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Genç çılgın pve gear ayrıca. Vurur o gearla hunter, alayına kayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben herkese vuruyom öldürüyom sonra arkalarına geçiyom bi daha vuyruyom yine öldürüyom sonra sheep yapıyom bi daha vuruyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 vaniş atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ama bozuq pfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Geçen arenaya girdim tek başıma 5v5 birine sap attım, diğerine blind attım, 3'yü gougeladım, 4'yü kickledim 5'yi kestim. Sonra bastım vanishi 2 dakika sonra birini sapladım diğerini blindladım diğerini kickledim 4.yü kestim. 1vs3 kalınca oynamayı bırakıp çıktı rakip takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben 4 kişiye distract atıp 5. yi kesiyorum hep sende dene bence sende ışık gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Cons said: ama bozuq pfs khırdın la khırdın skilli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Phae said: Genç çılgın pve gear ayrıca. Vurur o gearla hunter, alayına kayar. 11k sustained np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben bladestorm'u açar açmaz leave arena diyorlar ama, daha iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Beni arenaya almıyorlar bunun amacı sana uygun rakip belirlemek için zaten diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ooooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben arenaya sigmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Beastcleave petleri de sıgmıyor bug abusela, itsin yani baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 iterim, itelerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 vanish change! http://www.arenajunkies.com/showthread.php?p=1886467#post1886467 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben biraz dk/druid setup'ı için tip istiyorum mümkünse. böyle strangulate'i saklamaca,ne bileyim healer'a giden rogue'u griplemece diil. daha böyle ne bileyim minik ama büyük değişiklik yapan trickler falan mesela. var mıdır bilen eden. 2k+ oyuncu olan falan. bilmemek diil öğrenmemek ayıp. ayıp etmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 clos açan rogue'a plague strike vur, vanishleyemez. gargoyle'u mümkün mertebe ıvır zıvır procların açılınca açmaya çalış daha sert vurur. death grip + mf + strang arka arkaya oturtup 3 cast iptal edebilirsin. pala healerlara karşı avantajlı. if'yi rogueun kidney shot cd'si açıkken, atacağını hissettiği an patlat. anti magic rogueun envenomuna işe yarıyor. %20 lere geldiğinde direk patlat. 5cp cb envenom üzer. karşıdaki priest shadowfiend patlattığında hemen chains at. aldığı mana azalsın. lichborne'u sheep/sap/seduce/mind control/fear için kullan. priest varsa hemen sil shackle yeme ama. karşıya hunter gelirse ve healerına scatter atarsa hemen petini kendi healerına leap ettir. böylece scatterın üstüne trap fırlatır genelde hunterlar. scatterdan cıkan healerın trape girmeden petin girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 oo süper. (tu) trap için healer'a leap ettirmece iiymiş. antimagic'in envenom'a işe yaradığını da bilmiyordum. iyi oldu saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 BaaL said: ben biraz dk/druid setup'ı için tip istiyorum mümkünse. böyle strangulate'i saklamaca,ne bileyim healer'a giden rogue'u griplemece diil. daha böyle ne bileyim minik ama büyük değişiklik yapan trickler falan mesela. var mıdır bilen eden. 2k+ oyuncu olan falan. bilmemek diil öğrenmemek ayıp. ayıp etmiyim. -Hunter seni ya da takım arkadaşını Scatter'layınca petini leap'le. Trapa büyük ihtimalle pet girecektir. -Death and Decay'i healerların drinkini engellemek için kullanabilirsin los dışında olsalar bile. -Focus Strantgulate, CoI, Pet Stun ve Mind Freeze macroların olmalı -Blades edge ve Dalaran'da aşağı atlayıp healer'ına giren adamları gripleyebilirsin. -Hemen her maça frost presence'ta başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Önce birini kes sonra diğerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar