Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Absolut said: Sevgili dünür biz kadayıf olmuşuz bu yaştan sonra arenada küfür yeme şansımız anca takım arkadaşlarımızdan olur :P :)))) Oğlum senin bu forumlarda takip etmediğin başlık varmıdır? sen de ayarla bir karakterini de seninle de oynayalım arena'larda, kendimize özel bir de vent alırız, geyiğin de kökünü kuruturuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Vent yerine skype kullanın bence daha verimli arenada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Abi kendinize özel vent niye alıyorsunuz, gül gibi ventimiz var, tonlarca kanalı var, 25 slotu var, kullansanıza tepe tepe =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Arenada vent yerine skype kullanın Fazladan 1 tane keyiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 I loled irl btw http://www.youtube.com/watch?v=swxacfV-v_w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 BLOODLUST ! ve faceroll süperdi ahah çok barizti gerçi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 10% healing debuff geldi bg ve arenada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Amaç neymiş .. önce resillience'ı buff'la sonra git healing debuff ver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Daha uzun combatlar. Şöyle bir lafları vardı. "Ölümsüz healerlar istemiyoruz ama 2 GCD'de ölen healerda istemiyoruz. Bunu engellemek için gerekli nerf ve buffları yapmayı planlıyoruz" Özellikle PvP yapanların ağır PvP giyinip 1200+ res ile oynamasını istiyorlar. Bunu sağlamak için dahada fazla resil buffı gelip çok daha ağır heal nerfi yolda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tek yapmaları gereken herkesin hp'sini full pvp gearle 35k etrafında toplamaktı. Plate'le cloth arasındaki abuk hp farkını da kaldıracaklardı bu arada. Ama bunu yapmayacak kadar salaklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Dicks. Wotlk pvp'sinin bu kadar uzun süre bu kadar hızlı olması aptalcaydı zaten. Sonuna cleave gelen herşey yönetti bu sayede. Ha şimdi sadece outlast olmaz umarım, çok sıkıcı dövüşmesi double healerlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Wispy said: 10% healing debuff geldi bg ve arenada. Bu healerlerin işini nasıl kolaylaştıracak? Değişen hiç birşey olmaz ki? Total dmg'i %7-8 gibi birşey düşecek insanların full resi. playerlara karşı, buna karşılık herkesin healingi %10 düşecek bir de anladığım doğruysa. (blue post bulamadım mmoda falan bilmiyorum tam olarak ne olacak) Eğer anladığım şey doğruysa cleaveler yine cayır cayır oynar yani. Bana bir açıklayabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 "Blue Post" said: Patch 3.3.2 is bringing about a change to the way healing functions in Arenas, Battlegrounds, and Wintergrasp. We have applied a debuff to all players in these zones which will decrease the effectiveness of all forms of healing by 10%. This includes heals from items such as Healthstones and potions, however, it will not affect defensive shields or auras. This change is being made to balance the effectiveness of healing against the recent buff we made to the damage reduction component provided by resilience. Rest assured that we will be closely monitoring the effects both the healing and resilience changes have on Battleground, Wintergrasp, and Arena PvP game play to ensure that fights last a reasonable amount of time without overtly skewing the effectiveness of any class, role, or team combination. Bu da blue postmuş. Adamlar saçmalamış. Şimdi eline val'nayr alan paladinler, disc priestler falan diğer healerların önüne geçecek. Shaman, druid healerlar falan başlar QQ'ya. Şimdi düşünüyorum da rmpler mala vuracak heralde. Healing değişiklikleri rogue ve mage'i pek etkilemiyor zaten, kendilerini healleyen pasif skillleri olmadığından. Öte yandan beast cleave'de shamanın survivalitysi gelen olarak kurtların ve maelstrom'un sağladığı heale bağlı. Warriorlar second wind ve blood crazele kendilerini baya healliyorlar, dk ve retri paladinler de benzer şekilde. Wizard cleavede de shaman healer var, herşey cast heallerine bağlı shamanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 deadwoll said: Wispy said: 10% healing debuff geldi bg ve arenada. Bu healerlerin işini nasıl kolaylaştıracak? Değişen hiç birşey olmaz ki? Total dmg'i %7-8 gibi birşey düşecek insanların full resi. playerlara karşı, buna karşılık herkesin healingi %10 düşecek bir de anladığım doğruysa. (blue post bulamadım mmoda falan bilmiyorum tam olarak ne olacak) Eğer anladığım şey doğruysa cleaveler yine cayır cayır oynar yani. Bana bir açıklayabilir misiniz? Dmg 10% düşüp healingi de 10% düşürünce elde var 0 durumu olmuyor aslında. Oyunda hayatta kalmanı sağlayan tek şey healing değil, defansif şeyleri kullanman için şansın oluyor dmg düşünce. Healer'ın da müdahale etmek için daha çok şansı oluyor. Ama healerların da full hp bar doldurması daha uzun sürecek. Oyunlar 1 stunda veya silenceta kazanılmayacak doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ha bu arada, group olarak sign etmek için macro: /script JoinBattlefield(ArenaFrame.selection - 3, 1); Bunu sign penceresi açıkken kullanın go go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Dangalaklar honor miktarlarını arttırmışlar S8 offpiece'ların GRIND MOOOAR WE NEED MORE DOLLARS GIIIIIIIIIIEF Hayvan herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Lol ya. Ben de geçen sezonun offsetleri olan adama yeni sezon gearı alırken %30-40 cut falan gelir lan belki diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Öf 120 130k falan honor var, zaten sıra gelmiyor bglerde içimiz bayılcak yine. Aptal adamlar. Bir de wrathful non-setler rating gerektirmiyor artık, medal falan farmlayanlar artık sabah kalkınca toplar herşeyi, 35k arms warriorlar akmaya başlar ilk maçtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 said: Arena Season 8 has now officially begun, and players can immediately begin competing for the new Wrathful Gladiator PvP item sets. We have reset all Arena team ratings, Arena points, and personal ratings though players retain their honor points and matchmaking rating going into the season. Here is a list of some PvP items that will be available in Arena Season 8 and their expected rating requirements: No Rating Required: Furious Chest Furious Legs Furious Gloves Furious Helm Furious Shoulders Relentless Bracer Relentless Belt Relentless Boots Relentless Neck Relentless Ring Relentless Cape Relentless Trinket Relentless Gloves Relentless Legs Relentless Chest Relentless Helm Relentless Shoulders Wrathful Bracer Wrathful Trinket Wrathful Cape Wrathful Neck Wrathful Ring Rating Required: 700+: Relentless Relics 1300+: Wrathful Belt (honor) 1400+: Wrathful Boots (honor) 1400+: Wrathful Gloves 1500+: Wrathful Legs 1600+: Wrathful Chest 1700+: Wrathful Wands/Relics/etc 1800+: Wrathful Weapon - lvl264 1950+: Wrathful Helm 2000+: Wrathful Shoulders 2200+: Wrathful Weapon - lvl277 2300+: Wrathful Tabard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ohş iyi gelir gelmez dünya item alacam rogue'a. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Sen önce 205lik dagger falan birşey al, 178'lerle kesemiycen yine 3hp'de takılcak adamlar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Hmm, önce ne alsam bilemedim, hep çok kötü oldum theorycraft'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 hunter bowu pve droplarindan daha iyi pve icin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Phae said: Hmm, önce ne alsam bilemedim, hep çok kötü oldum theorycraft'ta. Wep bence, 701 varsa bile 40sp boostlar diğerlrini hiç saymasak. Bendeki 621 direk 120sp uplayacak. Esas soru wg'ye yeni trinket gelecekmiş, onu mu alsam insignia'yı kullanmaya devam mı etsem. Yeni buff/debuff saçmalığıyla beraber resi baya önem kazandı ve 108 resi sanki 170sp'den daha avantajlı olur priest için. Bir de 2 parça shadow pri. seti alcam direk yeni sezonda. 100 resi mis gibi. Yemişim 88sp set bonusunu. 1300 falan yapsam resiyi tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Masquerade said: Lol ya. Ben de geçen sezonun offsetleri olan adama yeni sezon gearı alırken %30-40 cut falan gelir lan belki diyordum. ▲ ▲ ▲ Aww, wtf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar