Exceed Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Moonkin'im ile pvp yapmak istiyorum. Gear yapıyorum şu anda. Tek sıkıntım, mana. 24 / 0 / 47 bile düşünüyorum sırf bu yüzden, çok kararsız kaldım. moonkin talent ile spirt veren pvp gear toplamak mantıklı mı? yapan oldu mu? mana regen konusunda ciddi sıkıntı var moonkin'de diğer hybird'lere göre. Şimdiden tşk'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 shipitducy said: op setupla glad alamamak lol bgde de hakkatten ustun yetoluk isteyen bisi olsa gerek. Ya wish kötü trollsün, bari okuyup ugras da manalı olsun. Takım yok diyorum op setup diyorsun. LAN SETUPI BIRAKIN PVPCİ YOK LAN. Ps: S4 rogue druid gladları LOOOOOOOOOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 snizterz strikz srs bsnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 seni carrylemeye gelen adama oyun ogretmeye calisirsan gider adam, takimsiz kalirsin tabii. 4´de 3 yaptim ben fwiw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Abi adamlar 2v2'den glad almayı kaldırdılar bunlar yüzünden. Ötesi yok resto druid oynamanın o dönemde. Şimdi oynayan druidlere eyvallah ama, zor zanaat artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 3v3den de aldimdi ya =( sizin bgde 2v2den bilen adam solo glad alirdi zorlasa bence tbcde ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 oh bi de 2v2de druid+dps neyse 3v3de de rmp oydu yani. geccen bunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Allah başlıyoruz. Daha zoru yok Wish. Oynaması, kordinesi daha zoru yok şu an. Şu an üstteki setuplar 3-4 tür Spellcleave. Beastcleave. Mancleave. Double healer. RMP. Hiçbiri rmp'den zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 simdiden bahsetmioruz ki. sen tbc dr00dlarina laf attin, ben de dedim ki tbc rmpsi de ayni boktu. w/e l2p bi de bi char alip doncem oyuna semi-competitive. ne op su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 O beast cleavelerin allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 shipitducy said: simdiden bahsetmioruz ki. sen tbc dr00dlarina laf attin, ben de dedim ki tbc rmpsi de ayni boktu. w/e l2p bi de bi char alip doncem oyuna semi-competitive. ne op su an? spellcleave beastcleave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 dk pala hunter mi oluyor bu? iyi madem wtb hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben inanmıyorum rmp'nin en zor setup olduğuna, o kadar donanım hiç bi setupta yok, o kadar sinerjide yok. sezon 1 den beri düşmedi populerlikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 İyi de gökçen, sen HİÇ ilgilenmedin ki arenayla. Sen text book skillere bakıp data düşünüyorsun da, öyle olmuyor. rmp bütün olayı sinerji. Sinerji iyi birşey gökçen pvp'de, lazım olması gereken şey. Sorun saydığım diger setuplarda sinerji'ye gerek olmaması. Cleave'ler şu an seçip charge atıp 15 saniyede kill alıyorlar, beast cleave dediğin şey zaten gülünesi durumlarda. spellcleave'e girmiyorum, kafanı gösterdiğin anda yatuyorsun 40k nuke yiyip. Ben de şu an sağlam bir lock'u spellcleave oynamaya ikna etmeye çalışıyorum. yok rmp oynayacak adam harbi yok kalmadı. Bide ben görmedim patiden başka yerde "RMP FFS" diyen hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 abim sen luigi bulda mario oyna hade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 shipitducy said: dk pala hunter mi oluyor bu? iyi madem wtb hunter enhancement shaman+bm hunter+holy paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 RMP bildiğin skill istiyor. cleave gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 19 Ocak'ta S7 bitiyor, 26 Ocak'ta S8 başlıyormuş. tam da son finalime girdiğim gün eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Avrupa için 1 gün koy tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Herkez tutturmuş bir cleave gidiyor.Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 nasssssssssı yanne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Şu arena komple oyundan kalksada kurtulsak.Blizz arenayı dengelemek için kadro oluştursak wow 5 yıl geriye gider gibi bir açıklama yapmış sanırım.3-5 arktan duydum bilmem doğrumu. Komple pvpyi kaldırın şu oyundan hepimiz rahat edelim.Tek tuş pve ciler sadece boss fightlara ağlar nasılsa.Nerfi koyarsın herkez mutlu olur lol.Ne uğraşçan pvpcilerle dengeyle vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Pvp kaldırmasınlarda bir zahmet arena sistemini kaldırsınlar wsg/ab/av yetiyor bizlere hele yeni gelen bg alanları amaçsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Abi cyclone da 1 dk sıra beklerdik eskiden bglere.SOTA yada isle gelmek bilmiyor resmen.Yeni yaptık alın size bg dedikleri yerler oyunun belkide en iyi battlegroupu Cyclone da bile bomboş. Arenayı kaldırsalar ne olacak.60 tan beri av-wsg-ab farmlıyoruz baydı yahu.Garrosh'un horde un başına geçmesi ayağına outdoor pvp vb.. koysalar bari.Wg gibi fail olmayanından ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bisey sorucam gene.. oturduk biz dk boomkin gibi sacma bi setupla 1200 team rating kastik.. 19 ocakta patch gelmeden son hafta oturup mmr i yerle bir etsek nasi olur hehehehe =).. 100 mac kaybettik die banlanmayız heralde dimi euaheauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar