Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Hanginizi okusam baydım diyorsunuz.Valla bende baydım rogue u 71 de bırakabilitem var.Arena da ömrünü doldurdu gibi geliyor bana.Sonuçta s1 den beri 4 pillar arasında dönüp rating kasmaya çalışıyor insanlar. Blizz nasıl rank sisteminden sonra arenayı getirdiyse,yeni expansionda da arenadan sonra daha güzel bir sistemi getirmeli ve pvpcilere tekrar aynı hevesi yaşatmalı bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Arenayı arkadaşlarımla oynasam hiçbir esprisi yok zaten. Dönen geyikler, şamata vs gayet yetiyor zaten bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Aynen. Zheld ve phyxantar'la yapılan arenalarda görüldü ki gülmekten büyü yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Ha bu arada, şu yeni gelen buzlu bir balta var ya hani baya sağlam, hah işte elinde o olan, backpedal manyağı bir DK beni dotları dizip, çekip, tek global CD'de ice barrier'ı delip %38 hp'ye getirdi. DEATH KNIGHTS: BALANCED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 hangi buzlu balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Phae said: Wispy said: Xunn nedir durumlar buldunuz mu roq Ravenholdt'a geçtim, orada serverın en iyisi dedikleri bir rogue ve glad bir priestle bir denicez galiba. Öyle çok bir beklentim yok artık sıkıldım, frostmane'e geçip pati guildı akmayı istiyor gönlüm. gel ahmet rogue mage akarız gladi olmasam da challenger ım var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Seninle 2v2 yapacağıma elementali çıkarır, mirror image açar 5v5 girerim Berk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 işallah hapse düşersin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 çok başarısız bir comeback teşebbüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Phae said: Ha bu arada, şu yeni gelen buzlu bir balta var ya hani baya sağlam, hah işte elinde o olan, backpedal manyağı bir DK beni dotları dizip, çekip, tek global CD'de ice barrier'ı delip %38 hp'ye getirdi. DEATH KNIGHTS: BALANCED. Dk değil balta Op. Proc'u Drain Life; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Yaw disc priest arayan yok mu, geleyim güzel gearımda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Çok çaresizsen gel FW'ye. Yok benim partnerim. Haftada 1-2 gün oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 omerimin dustuu hallere bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Pokeri bırakta 2 dk beraber kafa dağıtalım zibidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 hourly rate kac arenada? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Wispy said: Çok çaresizsen gel FW'ye. Yok benim partnerim. Haftada 1-2 gün oynayabilirim. haftada 1-2 gün ölürüm ben yaw şöyle bi mage bi rogue olsa, 2v2 yapsam ikisiylede. 3v3 de rmp çılgınlar atsaka abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Warrior ve priest olarak hangisi daha mantıklı? 2v2 / 3v3 / 5v5 2v2 dışındakilerde nasıl bir setup olmalı? Amacımız eglenmek birazda relentless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 warrior priest olmuyor pek, çok iyi takımlar var tabi de hakkaten oynaması zor. 3v3 için double healer derim özellikle holy pala, disc, warrior felaeket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 warrior güzel peellıyamıyor doğar olarak priest/rogue veya priest/mage gibi güzel sinerji yaratamıyorlar warriorun yanına kendi başının çaresine bakabilecek/tanklıyabilecek support lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 retri&rogue akiyoruz adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Fin said: retri&rogue akiyoruz adeta Bize de akıyorlar adeta. Bütün gece 20 kere geldiyse bu akşam 15 kere yenildik heralde retri roguea başka setup yok 2v2de galiba. Bir de 120 maçta 4 kere dk geldi 3ünde yendik 1inde de maç çook uzayınca oom oldum gg. Millet bırakmış dkyı son patchten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Niar'ı gördüm geçen gün.Trade channel'a spamlıyordu 2v2 ret pala partner arıyorum diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Masquerade said: Phae said: Ha bu arada, şu yeni gelen buzlu bir balta var ya hani baya sağlam, hah işte elinde o olan, backpedal manyağı bir DK beni dotları dizip, çekip, tek global CD'de ice barrier'ı delip %38 hp'ye getirdi. DEATH KNIGHTS: BALANCED. Dk değil balta Op. Proc'u Drain Life; DK elinde fazla OP. Fazla DK'lik. Onun haricinde yeni bufflı DK de kesinlikle gerzekçe bence. Oyundan silin gitsin bir class. O giden canın kaçta kaçı proctur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Şöyle söyliyim az önce bi dk geldi karşımıza saurfang 25 trinket var adamda trinket procladı benim rogueun üstünde shield varken shield gitti pom healledi %40'a düştü rogueum o anda. Bu kadar etkili proclar bglerde. Karşımıza elinde bryntroll ya da trinket gibi procları olmayan fason dklar gelince abolish diseasele adamları oynatmıyorum resmen, o halde adamlar. Ama mesela bryntroll procu denk gelince dotların arasına bir anda eritiyor adamı, sonra gelen tek ccde oyun kazanabiliyorlar. Zaten gargoylela pet dkdan daha tehlikeli. Adamlar gargoyle indirince shackle falan atamazsam baya zorluyor heallemesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Phae'ye katılmamak elde değil.Şu oyunda insanları pvp den soğutan ve silinse çoğumuzun sevineceği bir class dk.Ve çoğu pvper'a oyunu bıraktıran bir class lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar