Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Arena, BG, World PvP Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Ben hiç arkadaşımla arena yapmadım.
S4'e kadar trade'den buldum arena partnerini. Hepsiyle de arkadaş oldum tabi sonra.
S4'te Wissy vardı zaten
S5-6'da yine aynı şekilde.

1800'e boostladığım bebe takımdan atmış beni. Puan alamadım geçen hafta öh. Oyuna dönmek bir hataydı zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Stormscale'de warlockuyla Arena Master almış eski mage partnerimin sözlerini aynen yazıyorum;

Olm aç bir rogue,satayım şu charı alayım bir mage akalım eskisi gibi 2v2 3v3.Hiç tanımadığım adamlarla takılıp arena master aldım,beraber yaptığımız 1500 ratingin tadını vermedi.Bu laflardan sonra gazlandım bende açtım rogue lvl 65 şu an :)

Bence de bu böyle yani.Çok şükür 60 tan beri beraber pvp yaptığım,rank kastığım adamlarla bağım kopmadı.Arenaya da beraber başladık.İşin zevkide bu bence.

Dostlarınla arena yaparsan,yensende yenilsende bir anlamı oluyor.Mesela hiç unutmam s3 te omuzluğu aldığımda spamlamıştım guilde bizim çocuklarla fena makara yapmıştık.Bunu sırf arena için birleştiğin adamlarla yapamazsın.

Tüm arkadaşlara tavsiyem bu yönde.İtem geçici sonuçta.Noldu işte aldığımız silahları 3 ay geçiyor atıyoruz.Ama dostlarla o günleri hatırlayıp makara yapmak çok zevkli.

Son bir şey yazayım.S4 te rogue-warrior 2k yaptığım warrior arkadaşım beni görmeye geldi istanbula.Pİ ye götürdüm 3 er bira içtik o günleri andık baya eğlendik. 2v2 de r.druidlerin falan nasıl içinden geçtiğimizi andık.

Bana şu muhabbet mi yoksa cyclone da rank 1 mi desen şu muhabbeti seçerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Of bazen barda cafelerde pvp konuşan insanlara rastlıyorum, "Abi hunterı oynaması çok zor, shaman artık anca oynanabiliyor enchancement olarak" diyen, nasıl masalarına elimi vurup azarlamak istiyorum.

Yumrugumu ısırıp içkime dönüyorum.

Böyle bir hikaye bu da işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter deme bana.Lütfen deme.LvL 60 tan beri tiksindiğim tek class.Abi böyle tam kapışıyorum 1v1 2v1.Adam nasıl sıyırtıyor Allahım delirecem.Yakalıyorum ezim ezim eziliyor.Ama iş forta gelince ondan kralı yok.PvP yi bırakacağım gün hunterlara kaybettiğim gündür lol.

Nezaman dip hp sprint açıp kaçıyor olsam,arkamdan full mavi gear hunter fortluyor.Klavyeyi yedim geçen gün.Birde bu hunterları 10 posta kes gene durmuyorlar abi.Forta devam
Sosyal ağlarda paylaş

Black magic kullanan healer var mı aranızda? Ben troll disc priestimle kullanıyorum (geçen gün shadow pve yapıyorum diye bastım daggera), mükemmel çalışıyor diyebilirim.

Reflective shield dmg verdiği zaman proclayabiliyor ve ne zaman lazım olsa üzerimde buffı aktif halde oluyor. Tabii troll racial + power infusion da olduğu için shamanlarla yarışabiliyorum haste olayında asdsaf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...