Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 doğru kemik yapısına sahiolmıyan biri, asla uzun sureli oyunlarda gerekli deyanıklılığı gösteremez kaede! ayrıca xunn, aksine kontrasttan dahada zarar görüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 I want my waiFUUUUUUUUUUUU- Salih yanımda sapıgımmış gibi duruyor ona ne diyoruz asıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yanları dikip takunya + kapri giydimmi haihachi gibi oluyorum ben biraz ontopic duralım da sahibi kovmasın önümüzdeki hafta tekrar wow a dönebilirim casual ötesi olarak. napsak ahmet primage yapsak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Cuce said: insanların kemik yapılarına, reflexlerine bakmadan neden arkadaş oluyorsunuz yahu Zuhahah.Yarıldım ya yorum süper.Bizim de bir arkadaş var priestı 1k resilli 10sn sürmüyor ölmesi okadar noob.Çocuk klavyeyi yedi sinirden en sonunda.1500 lerde sürünüyorlar sfdfdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Kaede said: yanları dikip takunya + kapri giydimmi haihachi gibi oluyorum ben biraz ontopic duralım da sahibi kovmasın önümüzdeki hafta tekrar wow a dönebilirim casual ötesi olarak. napsak ahmet primage yapsak mı Abi ravenholdt'tayım şu an, 3-4 hafta sonra bu sezon bitiyor, bittiği gibi nereye isterseniz gelirim altımda drake'imle İNSALLAH TÜ TÜ TÜ NAZAR DEGMESİN. Yeni takım kurduk, mmr 2400 o yüzden ilk oyunlarımız bile baya zorlu, yavaş ilerliyor takım. KASIŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 nazar değmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 PvP bölümü çok sessiz kaldı ayıp oluyor beyler :) Bir soruyla canlandırayım biraz :P Yeni sezon nezaman gelecek haberi olan varmı?Bu sezon son oluyor sanırım.Nasılsa son sezon diyip arena kasasım gelmiyor hiç.Sizde de oluyormu aynı mevzu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 valla biz şimdiden saldık gibi. warrior arkadaş prot oldu geçen 3 haftadır falan sadece puan için oynuyoruz iyice düştük =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Phae said: Abi ravenholdt'tayım şu an, takim ismi ne? ayrica ravenholdt'a gideceginize gelseydiniz ya FMye nasilsa ayni battlegroup yakismadi xunn :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Longshanks said: valla biz şimdiden saldık gibi. warrior arkadaş prot oldu geçen 3 haftadır falan sadece puan için oynuyoruz iyice düştük =D Bize s4 tede böyle oldu ya.Auchindoundaydık.Kurduk 2v2 3 gün sonra sıkıldık oyunu bıraktık beraber.Nasılsa itemlar çöpe,son sezondan cacık olmaz diye değişik bir psikoloji kaplıyor insanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Popeye said: Phae said: Abi ravenholdt'tayım şu an, takim ismi ne? ayrica ravenholdt'a gideceginize gelseydiniz ya FMye nasilsa ayni battlegroup yakismadi xunn :((( Sezon bitince geliyoruz, Cüce'nin de bitirme ödevi bitiyor o zamana, gelicez FM'ye aşkito. VAY AK yeniden inş, verin bakalım bana bölümü görme hedesi, bu acc'de yok anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 said: Sezon bitince geliyoruz, Cüce'nin de bitirme ödevi bitiyor o zamana, gelicez FM'ye aşkito. ..or not. /violin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Wut happened meyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Stormscale'ye beklerim.Guildimiz var.Hertürlü Pug,Premade,Ninja,Arena itina ile yapılır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Wispy said: Wut happened meyt adam hapse giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 http://i34.photobucket.com/albums/d107/Bynd123/brostorm.png Of güldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 guarantees Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Hep dpslere yükleniyorlar.Biraz da ortalıkta hoplaya zıplaya Godmode gezen healerlar için bu tip şeyler koysalar iyi olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Adam gibi arena partnerı bulmak için ne yapmalı Disc Priestim, adam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Relentless wep. falan boostlatıp pvp guildine gir. Bizim twisting netherde mesela 2 tane var, birisi wep. istiyor diğeri de en az 2200 rating istiyor ve 25m runları, 2v2; 3v3; 5v5 takımlarına en kötü yancı olarak alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bosslatıcak adam bile yok ki, rogue buldum gayet iyi herif 1700 e fln geldik ki çok iyi değil benim itemler. ama adam gidicekmiş işte, bi sornaki sezonda. 1700ü de sadece gloves kaldığı için istedi. bıraktı şimdi itoğluit. pvp guildi yok, boostlatıcak adam da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bulabilirsen mage bul bir tane, 2v2'de bu kadar allahsız bir setup görmedim ben. deep freeze yedin mi zaten, priestle beraber sanki çift dps gibi nukeluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bulabilsem süper olacak evet de, TBC de millet beni buluyordu, hep de şansıma über herifler geldi 2.2k nın altına inmediydik çıktık mı bir kere. WoTLK da bi zürriyetsizlik gidiyor çözemedim. Bildiğin adam yok, server Draenor Horde tarafı, insan kaynıyor resmen. Ama yok yani bulamıyorum. Farklı bir channel mı var nedir hehe çıldıracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Ben boostlarım 15k gold'a migrate parası dahil 2v2'de RP olarak s6'da 2500 ratingle bıraktık. S7'de çok oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 lolwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar