-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Retribution ağırlıklı Paladin buildımın yanına nasıl talentlar alsam diye düşünüyorum da, şöyle iki tane build yaptım kendime; 10/8/53 1 said: Şimdi bu talent'da farkettiğiniz üzere küçük bir saçmalık var, o da Intellect'e 5 puan harcamış olmam, hatta ve hatta neden Holy kısmına talent verdiğim. Şimdi şöyle bir durum var ki, bu benim 70'leyeceğim 3.Paladin, çoğu zaman Retribution oynadım ve Wotlk öncesine kadar da arena olsun, BG olsun rahatlıkla kesip biçiyordum. Yalnız Retribution arkadaşlarımız bilirler, manamız biraz çabuk bitiyor bizim. Ha, diyeceksiniz ki sistem değişti, seal aç kapa olayı geçti, daha ne intellect, mana diye zırlıyorsun. Doğru, ama bazen combat gidişatına göre mana çok gerekli olabiliyor, özellikle arena'da yanınızdakini heallamanız gereken durumlar olabiliyor falan filan. Bir diğer neden ise combatın eskiye göre daha uzun olması, DK gibi sağlam combat yapabilen bir class'ın varlığı vs. vs. Kısacası emin olamıyorum Intellect'in gerekli olup olmaması konusunda, fikirlerinizi alayım dedim. 2. talent ise şu şekilde : 2 said: Bu tabi ki Retribution yanına daha iyi gidecek bir build, ama dediğim gibi emin olamadım bir türlü hangisini seçmek konusunda. İkisi de dandirik olmuş da diyebilirsiniz pek tabi, Ağustos sonundan Ekim sonuna kadar düzenli oynayamıyordum, son durumlardan çok fazla haberdar değilim o yüzden. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Birinci buildin mana olayını açıklamışsın... Lvl cap 70 olsaydı haklıydın... Bende 5 paladin geliştirdim... Halende paladin oynuyorum. İkinci buildin iyi gitmiş... Ret auraya felan verip saçmalamamışsın... Yanlız şu var, benden tavsiye istersen devo aurayı sil, pursuit of justice a ver... bitanede undead demon vs vs dmg incrase veren talente ver, o 3 puanı o şekilde harca... Zaten devo aurayı ancak bikaç paladin bi aradayken kullanırsın... Ret Aura açık kalsın yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Böylece kite yapan charlara avantajlı olursun hemde spellhit düşer tadından yinmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Rotweiler said: Birinci buildin mana olayını açıklamışsın... Lvl cap 70 olsaydı haklıydın... Bende 5 paladin geliştirdim... Halende paladin oynuyorum. İkinci buildin iyi gitmiş... Ret auraya felan verip saçmalamamışsın... Yanlız şu var, benden tavsiye istersen devo aurayı sil, pursuit of justice a ver... bitanede undead demon vs vs dmg incrase veren talente ver, o 3 puanı o şekilde harca... Zaten devo aurayı ancak bikaç paladin bi aradayken kullanırsın... Ret Aura açık kalsın yeter... Daha önceki charlarımda hep Pursuit of Justice alırdım, gerçekten kullanışlı olabiliyor bazı zamanlarda. Ama bu sefer pek gerekli görmedim, daha önce alınması gereken talentlar bunlar sanki bana göre. Bir de başka bir şey sorucam, Blessing of Kings gerçekten saçma sapan bir hale dönüştürülmüş. İlk verdiğimiz talent ile Kings'i alıyoruz, sonra verdiklerimizdeki yüzdeler ne kadar artacağını mı gösteriyor yoksa eskisi gibi %10'a tamamlayan talentlar mu bunlar ? Misal, ilk aldığımız %2 oranında bir Kings, daha sonra aldıklarımız ile bu, sırasıyla %4, %8, %14 şeklinde mi ilerliyor yoksa eski hali geçerli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 %2+%2 gidiyo, %10 oluyo toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar