BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bu yüzden seni aldatıyorum. Of çok kötü bir şey ya arkadaşlayız sevgilisi full sarhoş ve bu süper sözleri arkadaşın gözlerine bakarak söledi. Bi anlık dumurdan sonra ben koptum arkadaş ayrı bi yerlere koptu çok kötü bir durum ama çok komikti edik cümleyi tam hatırlamıyorum ama böle komik bişi demişti seni çok seviyorum la başlayıp aldatmakla biten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bence mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kız mı erkek mi bunu diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 muhtemelen kızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kız diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 vayak hadi erkek dese neyse de yani zarar vermek istemiyorum ondan başkasıyla işimi görüyorum hikayesi.. kızı nası yoldan çıkarmışlar acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 vak vak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bi an kadın isterse dizisindeki cavit geldi aklıma, "karımı çok seviyorum ve evliliğimi kurtarmak için aldatıyorum" diyodu. bu kız da çok dizi izlemiş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 DoruK said: vayak hadi erkek dese neyse de yani zarar vermek istemiyorum ondan başkasıyla işimi görüyorum hikayesi.. kızı nası yoldan çıkarmışlar acep. yoldan cıkmayla alakası yok,bi erkek hormonlarını bastırıp aldattıgının farkına varacak ve bunu soylicek kadar durust olacak,bu cok zor,kızsa belli baglanmaktan korkuyo gitmis baskasıyla aldatmıs,hersey ortada cok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 direk aldatmış abicim. seven insan aldatmaz. iki iki daa dört. ademle havvadan beri süregelen bi yalandır seviyorum ondan aldattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 DoruK said: ...zarar vermek istemiyorum ondan başkasıyla işimi görüyorum hikayesi.. HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 DoruK said: direk aldatmış abicim. seven insan aldatmaz. iki iki daa dört. ademle havvadan beri süregelen bi yalandır seviyorum ondan aldattım. herkesin kafasındaki sevgi tanımı seninkiyle uyusmuyo abi,herkesin sevgiden anladıgı farklı,eger oyle olsaydı zaten herkes aynı kisiye asık olurdu, ayrıca 2 2 daha her zaman 4 etmez karısık bu isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bence 2 2 daha her zaman 4 eder mi etmez mi onu tartışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 nasıl zarar vermek istemiyorum demiş abi. bu sanki kızlar seks sevmez gibi bişi olmuş. yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 karikatür vardı öyle; uyuyan bi kadın, poposunun üzerinde "kıyamadım" yazılı bi post-it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kitana said: nasıl zarar vermek istemiyorum demiş abi. bu sanki kızlar seks sevmez gibi bişi olmuş. yanlış. (tu) bir nesil yıllarca bu yalanla kandırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 zarar vermek istememekten kasıt bekareti bozulmasın aman dı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bi kız,bi erkek için böyle bişey düşünürmü sizce?yani sevdiği insan varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kızlar daha neler yapar sen bi görsen one cim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 tamam sustum.thx for information Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 son yaşadığım ilişkiden sonra kızlar hakkında pek olumlu düşünümyorum . Neler yapıyorlar neler erkeklerden daha kötüler valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 seven insan aldatmaz, bole bir salaklik yapacaksa da yuzume soylemesin yoksa argetine backbreakerlar havada ucusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 harley davidson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kız ağır manyakmış lan o ne? -seni çok seviyorum o yüzden aldatıyorum seni hüsrev. +aferim neden? -bilmiyorum çok sevince devreler yandı benim. +kaç kere çok sevdin beni? -12 +he ben de arada niye garip sesler çıkarıyorsun diye merak ediyordum; meğer marş basıyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 pandalık onuruna yakışsa samuraylık onuruna yakışmazi oracıkda sepuki yapmalıydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar