Disappear Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Oyun CCTV lerle cevrilmis bi sehirde gozlerden uzak bi sekilde is yapan elemanlarla alakali. Bu arkadaslar damdan dama atlayarak dagitim yapiyo. Cok anlatmaya calismiyacam video koyayim, youtubeda zilyon tane daha var. Her konsolu olanin en azindan bi bakmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?40,3224405,3702469#msg-3702469 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 oh yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 gerçi bunun gibi başlıkların çift yönlendirmeli olması gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 çok iyi oyun. "yeni nesil oyun" dediğin böyle olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 hiç beklediğim gibi çıkmadı ya nası beklediğimi bilmiyorum ama nebilim sıkıldım bir süre sonra hep aynı şeyler şehirde istediğin gibi gezemiyosun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 benide cok baydi bu oyun 7. chapterdami ne biraktim. ilk basta oha super, oha nerden atladi, cus ordan oraya nasi geciyosun falan diyosun ama bi zaman sonra hep ayni seyler bayiyo adami.oyuncuyu tutan bi hikaye yok 7. chapter itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 sendit.com da oyun 18 pound a düşmüş (40ytl falan oluyo) birazdan veriyorum siparişimi, almak isteyenler kaçırmasın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Fiercewind said: çok iyi oyun. "yeni nesil oyun" dediğin böyle olmalı. Aynen kardeşiiiğm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 fiyat £37.89 olmuş tekrar, kaçırdınız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 siparişim geldi sonunda, 2 chapter oynadım gayet zevkli, akıp gidiyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bitirdim sonunda son bölüm çıldırttı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Assasin's Creed gibi aynı şeyler bayık mı diyosunuz yani? Bugün aldım oyunu da daha oynamadım sırada bekliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Çizgi romanı çıkmış bunun. Dün gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bence hiç bayık değil, hatta çok eğlenceli tabi zevk meselesi biraz ama son bölümde 648312 kere öldüm sanırım o çıldırttı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ne kadar sürüyor oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 9 chapter max hızda yapsan 10 ar dakikada biter de, yetenek meselesi. ben her bölümü ort. 20-25 dk da geçiyorum, chapter 5 teyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar