Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 return of the archwizards ı okuyan var mıydı, alasım var robinsondan haftasonu bulabilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bol bol aksiyon, büyük çaplı savaş filan var. fena değil. shadovar ları, elf leri seviyorsan alınır. bi yerden sonra cormyr de dahil oluyor işe. herkes birbirine giriyor :P. shadovar ları, shadow adept leri filan tanıtan ilk seri sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben çok seviyorum o üçlemeyi. özellikle ilk kitap şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 FR demişken dayanamıycam, yine tavsiye edicem. House of Serpents 3. kitapta wotc shared world politikalarına boyun eğmek zorunda kalmış yazar. ama ilk iki kitap çok güzel. hele ikinci kitabın sonu... ama söyleyeyim geri kalan FR romanlarına göre biraz farklı. karanlık bi atmosferi var sayılır. noir hikayeleri hatırlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 house of serpents (tu) galiba ikinci kitabını okumamıştım ben ama birinci kitapta çok güzeldi. noluyordu ikinci kitapta bi spoilerlarasa fenriscan hatırlarım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hamile manitası marilith le beraber abyss e düşüyordu. sen üçü okumadın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 evet hatırladım. üçü kesinlikle okumadım ama. belki bi ara işte. dnd dışına geçicem inşallah bende istanbula dönünce a song of ice and fire ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 nerden geliyor bu kadar kitap kaede bey, ha? bu kaynağınızı açıklar mısınız? hiç kitapçı da görülmemişsiniz bugüne kadar? nerden geliyor bu değirmenin suyu? @spark bu arada "last mythal" serisi de dramatik olaylar ve büyük savaşlar içerir. archwizards ı seversen ona da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 alayına drizzt! http://img.photobucket.com/albums/v607/sparkcaster/ghost_king.jpg hah oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 asker dönüşü sizin ps3 nerden geliyorsa ordan beyfendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 lol drizzt yolda kalmış... drizzt in yanında adam kaldı mı ya 4th a geçtikten sonra. alayı 200 yıllık sürede mefta olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 last mythal zaten başucu kitabım, return mü desem fflar mı desem araevin mi desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hastır çaktırmadan siliyim şunu füfüfü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aynı kitaptan mı bahsediyoruz @fenris işte hikayeyi bağlıyor 3. kitapta (ghost king) spellplague sırasında geçiyo lockwood çizimlerine aşinaysanız üstteki çizimden kitapta kimin olduğunu kestirmek zor değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Hacı cok degisik ve alisilmisin disinda bise istiyosan, Vlad Taltos maceralarina bir goz at derim, kolay okunan ama deli eglenceli bir seri ve kicindan basindan suprizler fiskiriyor.. Serinin turkceye cevrilmemis kitaplarini da okumus biri olarak soyleyebilirim ki..(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Steven Brust süper adam zaten. House of Serpents yüklüyorum ben şimdi DS'e. Okuyacağım. Yıllardır ilk kez beklentilerle giriyorum bir WotC kitabına. Bakalım n'olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 4th FR'ye gireyim diyorum ebook reader vasıtasıyla. En son okuduğum kitaplar Return of the Arch Wizards, Hunter's Blade, War of the Spider Queen, House of Serpents'in ilk cilt. Erevis Cale okuyup, House of Serpents'i bitireceğim ilk iş ÖSS'den sonra ama başka ne okumam lazım up-to-date olmak için gereksiz kitapları atlayarak Cities serileri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 HoS in ikincisi de baya güzel. 3 biraz shared world politikalarına kurban gitmiş... shared world kitabı almam diyodum ama askerde canım çekti. nezih te empyrean odyssey nin ilk kitabı The Gossamer Plain i aldım. spider queen serisinde geçen khanyr vhok la alu fiend manitasının maceralarını anlatıyor. aynı zamanda sanırım ikinci kitaptan itibaren spellplague e bağlıycaklar. velakin kitap baya dandik olmuş tavsiye etmem. erevis cale ın methini bende uzun zamandır duyuyorum ve sanırım son üçlemesi 4th a geçişle ilgili. bende başlasam diyorum ona. direk kendi üçlemesinden başlasak bişey kaçırır mıyız? halls of the stormweather dan mı başlasam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 en baştan başlayacağım ben. The Haunted Lands'ıda listeye ekledim Richard Lee Byers'dan. Zaten kendisi favori WotC yazarım şu anda. Year of the Rogue Dragons hakkında biraz kararsızım ama. Spellplague'dan 11 yıl önce geçiyor, vaktim olursa okurum belki. The Abolethic Sovereignty okunacak bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 felsefe seviyorsan sofinin dünyası gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 hö??!!?? diyesim geldi. O kitabı da 11 yıl önce okumuştum. Phil 101 havasında bir kitap, yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Bunu aldım FR'ye yıllar sonra ciddi bir dönüş yapma kararımın ilk adımı olarak: http://search.barnesandnoble.com/The-Black-Bouquet/Richard-Lee-Byers/e/9780786956937/?itm=6 Taa lisede görmüştüm yıllar önce; kim bu yeni yazar, okusam mı diye düşünmüştüm. Bugüneymiş. Bu eReader olayını da çok tuttum. Ucuza kitap alabiliyorum. En pahalıları 9 dolar oluyor. Hardcover çıktığında 9 dolara e-book çıktığı da çok oluyor. Mass Market Paperback için 1,5 yıl beklemek yok artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 "halls of the stormweather" daki e. cale hikayesi hoşuma gitti. shadow witness dan devam edeyim. o sembia serisi de enteresan bi fikir. HoS'da ailenin her bireyini anlatan bir hikaye var. serinin geri kalan kitaplarında, her kitap bi karakter üzerine kurulu. ben bunu bilmeden "heirs of a prophecy" i almıştım smedman ın yazdığını görüp ama baya kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Şunu aldım şimdi de: http://search.barnesandnoble.com/booksearch/isbninquiry.asp?ean=9780786956807 Güzelmiş. Şu WotC'un PG-13 politikası sinir ama. Bu kitap PG-13'ün sınırlarına çıkmış ama nerede o eski TSR'ler? Birthright romanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 iron council de aradığımı bulamadım ama bundan umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar