nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 # # bu ne acayip terane yirmi masalik kahvehane yudumlar iner tane tane sohbetin herbiri bahane goz gozu, goz beni gormuyor. kim ne konusuyor, kimse bilmiyor bilse de pek farketmiyor zaten o anda is bitiyor. (chorus) yat geliyorum, cunku seni seviyorum dur geliyorum, cunku seni seviyorum ne istedigini bilir misin. yoksa sen bu isin piri misin kadin misin erkek misin aslinda serseri degil misin mikrobu ustunde tasiyorsun ustelik herkese yayiyorsun kiminle yattin farketmez kac kisi oldu sayiyorsun (chorus) yat geliyorum cunku seni seviyorum dur geliyorum cunku seni seni seviyorum. tibet agırtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 YOU! I WANNA TAKE YOU TO A GAY BAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 nayz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 mavisakal ın vokali di mi bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Repertuarımızda olan bir şarkıdır kendisi =) Her programda olmasada arada çalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 evet mavisakal da vokaldi fakat mavisakal hala var mı bilmiyorum,bu persembe (yani yarın) eskisehir 222'de sahne alıcak bilet aldım gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 mavi sakal hala sahne alıyomu? Eski diye biliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mavisakal geçen sene sona erdi,foma olarak devam ediyorlar albüm geliyor yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar