Voys Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 fay hattındandır ya, ciddiye almayın o kadar. stress boşalttığında fay hatları olabiliyor böyle şeyler
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Oluyormuş diyorlar, daha hissedemedik ama Üçyol çevresinde.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 haa ben de kendim yatağı salladım sanmıştım:)
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 fay hattında bakım varmış bi süre daha devam edebilir diyor uzman yetkililer
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Rawkon said: funq said: Llama bu arkadaşların isimlerini tek tek al, izmirde olup da buluşmaya gelmeyenleri tespit edelim :D ama hep bornova olmaz ki canım. bakınız bu başlığa izmirin ne güzide semtlerinden yazanlar olmuş. buluşmaları herkesin ortak mesafe gidebiliceği mekanlarda yapalım, o zaman gelmeyenler niye gelmiyo diye çemkirelim. lüdven. nüfüs il müdürümüyüm lan ben : )
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 izmirde ortak yer mi arıosunuz anlamadım? el kadar şehir zaten abi hahah ne kompleksli bi milletsiniz, gören de KITA geçiyorsunuz fln sanacak buluşmak için. KGS niz mi yok ? vurmayın şakaydı
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Voys said: fay hattındandır ya, ciddiye almayın o kadar. stress boşalttığında fay hatları olabiliyor böyle şeyler oha depremler fay hattından kaynaklanıyomuş! harika bir bilgi. aydınlandım resmen, ufkum genişledi. teşekkürler voys, teşekkürler paticik. sizlere minnettarım.
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Unbannable said: izmirde ortak yer mi arıosunuz anlamadım? el kadar şehir zaten abi hahah ne kompleksli bi milletsiniz, gören de KITA geçiyorsunuz fln sanacak buluşmak için. KGS niz mi yok ? vurmayın şakaydı kaybol
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 akepeye vermediniz oy o yüzden allah baba kızıyo
Öne çıkan mesajlar