MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Chaotic said: MrLevie said: 20:49 muğla ~22:15 izmir ölçümlerime göre 02:00 sularında istanbula varacakmış. istanbullular uyanın!:D 22:15 i nerden gördün hacım? o civarlarda sarstı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 görmemiş, yaşamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben de üçyol tarafındayım, bisiklet geçse sallanıyo ev, bu sefer bişey hissetmedim don't panik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 MrLevie said: arkadaşlar az önce hafif şekilde 2 kez salladı... güzelyalı taraflarındayım. hisseden var mı? bizimkiler tırstı dışarı çıkıyoruz:D sahile sert dalga gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sg-1 said: ben de üçyol tarafındayım, bisiklet geçse sallanıyo ev, bu sefer bişey hissetmedim don't panik bende üçyoldayım. gel 19 mayıs cafede bi çay içelim hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 karşıyakadan hissedildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sabah mesai var yavs kalk borusu 6da ötüyo nassınisatiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 MrLevie said: 20:49 muğla ~22:15 izmir ölçümlerime göre 02:00 sularında istanbula varacakmış. istanbullular uyanın!:D tsunami geliyomuş istanbula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 benide valide şimdi tepsiyle bükme götürme görevine atadı teee balçovaya.. neyse artık kolay gele hacım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bornova saglamdı =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Llama bu arkadaşların isimlerini tek tek al, izmirde olup da buluşmaya gelmeyenleri tespit edelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 haberimiz olmuyoki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Chaotic said: haberimiz olmuyoki.. oha diyebilir miyim müsadenizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 pm gelmiyo bana hiç buluşma var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ha tek tek göndercez, tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 event olayını yeni gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ayrı -de olmaz lan. bu hatayı milletin gözüne sokmamak da olmaz. o yüzden bu mesaj. rahatsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Chaotic said: sg-1 said: ben de üçyol tarafındayım, bisiklet geçse sallanıyo ev, bu sefer bişey hissetmedim don't panik bende üçyoldayım. gel 19 mayıs cafede bi çay içelim hacım ne kadar cok insan varmis lan bu ucyolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bende üçyolda(yd)ım.Okul için başka yerdeyim de ev orda. Ne çok komşu varmış patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 balçovada hissettik daha doğrusu ef arklarım hissetti ben bişi hissetmedim. işin güzel tarafı jeo kesildi depremden sonra alakası var mıdır bilmem. jeomu isterim ama üşüom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 funq said: Llama bu arkadaşların isimlerini tek tek al, izmirde olup da buluşmaya gelmeyenleri tespit edelim :D ama hep bornova olmaz ki canım. bakınız bu başlığa izmirin ne güzide semtlerinden yazanlar olmuş. buluşmaları herkesin ortak mesafe gidebiliceği mekanlarda yapalım, o zaman gelmeyenler niye gelmiyo diye çemkirelim. lüdven. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 aa ben uyuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ahanda bi tane daha oldu şimcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 evet, 7:48 sularıyla yine 1-2 saniyeliğine yoklandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 SS or didn't happen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar