Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 kız arkadaşım aradı çok sevilen bi grup bilmemne varmış bilmemne barında gel falan filan 3 kez aradı. yok dedim ben gelmicem. okulum falan yarın 2 de başlıyo bi bahanem de yok. Hayır gelmicem iyi eğlenceler dedim. Oturdum wow'a girdim. Noluyo bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 kişisele açsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 karışmayın adam yaralı ben de age of conan alınca çok sevdiğim birini unutmuştum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Dynun said: kız arkadaşım aradı çok sevilen bi grup bilmemne varmış bilmemne barında gel falan filan 3 kez aradı. yok dedim ben gelmicem. okulum falan yarın 2 de başlıyo bi bahanem de yok. Hayır gelmicem iyi eğlenceler dedim. Oturdum wow'a girdim. Noluyo bana ya. sana 3 kelimem var: [large]olm mal mısın?[/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 3 kelime 1 işaret oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 "aha 4 kelime" diyemedin diye böle oldu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 aç gençlikle alakalı filmler izle böle charlie bartlett ya da cashback :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 aslında haw ay met you madır izlicektim yeni bölümün torrentini bulamadım. ama yasal değil o yüzden özel mesajdan atayım falan demeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bu banaydı sanırım. sdf. tamam o zaman ödeşelim, bi keresinde arkadaşları kadıköyde ararken Mcdonalds'tayız demişlerdi, ben de boğanın orada eskiden McDonalds vardı oraya girdim, 1. kata baktım bzimkiler yok, 2. kata çıktım -gözler miyop bu arada- biraz masalar arasında dolaştım, o anda: -yer bulamıyorsanız masama oturabilirsiniz dedi. baktım kıvırcık kızıl saçlı yeşil gözlü bi hatun. -yok arkadaşlara bakıyorum dedim. sora aşaa indim. merdivenden inerken kendime küfür ediyodum. evet yaptım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 dynun kendini daha iyi hissedio artık eminim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ve o olaydan sonra adın Mr_Hand oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yok lan başka kızıl saçlı yeşil gözlü hatun buldum nolcak :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ahahah olm naptın lan sen lan yuh lan deli misin yahu? ulan akıllı adam yapar mı senin yaptığını hiç? ayıp lan. çüş. höh yani. aoc dururken git wow oyna. hey allam ya, ne nerd adamlar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mr_Hand said: yok lan başka kızıl saçlı yeşil gözlü hatun buldum nolcak :D sdf aynı şekilde arkadaşı varmı ? buarada cinali rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hand made Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 @gwindon ı-ıh. zaten kötü ayrıldım sorasında :P yannız dynun benim mesajdan sora buraya bişey yazmadı bi daha, "amaaan ne mallar varmış benimki bişey değil" diyip wowa daldı galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 abi gerçekten daha iyi hissediyorum tşk dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 mal dedi banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Dynun said: kız arkadaşım aradı çok sevilen bi grup bilmemne varmış bilmemne barında gel falan filan 3 kez aradı. yok dedim ben gelmicem. okulum falan yarın 2 de başlıyo bi bahanem de yok. Hayır gelmicem iyi eğlenceler dedim. Oturdum wow'a girdim. Noluyo bana ya. gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bahar yorgunluğudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Elizabeth mod on =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dynun yaptıgın ayıp oyun ıcın kızı bırakıyon eglenceyı bırakıyon olmadı yar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 dynun salla hiç gerek yok varmış şuymuş buymuş, içinde 1 gram vicdan azabı olmasın, 80lemediysen taksim kadıköy haram sana. otur quest yap achievement yap dk genkle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Kıyamams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Mr_Hand said: bu banaydı sanırım. sdf. tamam o zaman ödeşelim, bi keresinde arkadaşları kadıköyde ararken Mcdonalds'tayız demişlerdi, ben de boğanın orada eskiden McDonalds vardı oraya girdim, 1. kata baktım bzimkiler yok, 2. kata çıktım -gözler miyop bu arada- biraz masalar arasında dolaştım, o anda: -yer bulamıyorsanız masama oturabilirsiniz dedi. baktım kıvırcık kızıl saçlı yeşil gözlü bi hatun. -yok arkadaşlara bakıyorum dedim. sora aşaa indim. merdivenden inerken kendime küfür ediyodum. evet yaptım bunu. sana 3 kelime 1 işaretim var! :P [large]olm mal mısın?[/large] dayanamadim bende yapmak istedim özür dilerim affet abi fsfsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar