romslayer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 http://www.wowinsider.com/2008/11/17/15-year-old-collapses-after-playing-wrath-for-hours-on-no-sleep/ böyleleride var bizim guild leader gibi realm first yapanida... bünye meselesi kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 said: Fugmug said... Yes it is Blizzard's fault. Video games are the devil! I played Bejeweled for 20 mins straight and I wanted to take a high powered rifle to the top of a clock tower. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yalnız 15 saat oyun oynadı dıye ac kaldı dıye bayılması, cocuğun başka bir hastalığı olduğunu gosteriri bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 çocuk doğurmak için 2000 aile rating i gereksin. Bune böyle ya hem çocuğu yetiştirme hemde ne yapıp yapmadığını kontrol etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 çocuk dandikmiş..40-42 saat uykusuz oyun oynadıgımı biliyorum..o yemek yemediği için patlamı, koyacan masanın yanına iççekleri sandviçleri go go, l2playçocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bikaç sene önce ölen bi çinli vardı 3 gün falan kalkmamıştı başından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 nature selects. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Üniversitede cuma okuldan gelip, Baldur's gate başına oturup pazartesi sabahına kadar oynamıştım kalkmadan. Sonra okula gidip öğlen gebermek üzere iken geri dönüp salı akşamına kadarda çıkamamıştım yataktan. Ölen elemanın bünyesi zayıfmış, zaten oyundan ölmese ilk nezle salgınında ölürmüş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 belki nefes almayı unutmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 harbi ya collapse insanlar için ölme anlamadında kullanılmıyo mu? yoksa benmi yanlış biliyorumda bayılmak anlamında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ya hadi başından kalkmamayı anlarımda yemek yememk çok saçma geliyor bana..git bi MAC söyle benim gibi hapur hupur yerken quest yap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 raistlinthewiz said: harbi ya collapse insanlar için ölme anlamadında kullanılmıyo mu? yoksa benmi yanlış biliyorumda bayılmak anlamında mı? Çökmek/işlev yapamaz hale gelmek anlamında kullanılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 abi cocugun cokmesi/islev yapamaz hale gelmesi nedir allah askına? Sex hayatımı bitmiş bebenın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 fiziksel olarak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bilmiyorum kaçınız sigara içiyor,benim lvl kasarken içtiğim sigaranın haddi hesabı yok.2 paket rahat bitiyor çok sigara içincede yemek yiyesim gelmiyor...Korktum bende şimdi haberi okuyunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben civilization oynarken farkında olmadan sigarayı bırakmıştım. öyle ki oyunun başından kalkıp sigara almaya gitmiyordum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 çocuğa allah akıl fikir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 ben de 2 ayda 70 kasmama çok fazla oynadım diyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Çıkardıktan sonra takip etmek lazım tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar