Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow oynayarak bayılmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.wowinsider.com/2008/11/17/15-year-old-collapses-after-playing-wrath-for-hours-on-no-sleep/

böyleleride var bizim guild leader gibi realm first yapanida... bünye meselesi kardeşim
Mesaj tarihi:
said:
Fugmug said...

Yes it is Blizzard's fault.

Video games are the devil! I played Bejeweled for 20 mins straight and I wanted to take a high powered rifle to the top of a clock tower.
Mesaj tarihi:
çocuk dandikmiş..40-42 saat uykusuz oyun oynadıgımı biliyorum..o yemek yemediği için patlamı, koyacan masanın yanına iççekleri sandviçleri go go, l2playçocuk.
Mesaj tarihi:
Üniversitede cuma okuldan gelip, Baldur's gate başına oturup pazartesi sabahına kadar oynamıştım kalkmadan. Sonra okula gidip öğlen gebermek üzere iken geri dönüp salı akşamına kadarda çıkamamıştım yataktan.

Ölen elemanın bünyesi zayıfmış, zaten oyundan ölmese ilk nezle salgınında ölürmüş o.
Mesaj tarihi:
ya hadi başından kalkmamayı anlarımda yemek yememk çok saçma geliyor bana..git bi MAC söyle benim gibi hapur hupur yerken quest yap :P
Mesaj tarihi:
raistlinthewiz said:
harbi ya collapse insanlar için ölme anlamadında kullanılmıyo mu? yoksa benmi yanlış biliyorumda bayılmak anlamında mı?

Çökmek/işlev yapamaz hale gelmek anlamında kullanılmış
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum kaçınız sigara içiyor,benim lvl kasarken içtiğim sigaranın haddi hesabı yok.2 paket rahat bitiyor çok sigara içincede yemek yiyesim gelmiyor...Korktum bende şimdi haberi okuyunca :)
  • Yeni Oluştur...