_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Neden biz bu War forumunda hiç bişiyi tartışamıyoruz ? Neden bir konu, içindeki bi kaç kişi yüzünden sürekli kitlenirken ,Neden bu bi kaç kişiye kişisel uyarı vermek yada onların mesajlarını silmek yada onlara ceza vermek yerine direk konu kitleniyor bölesi daha kolay olduğu için mi ? Neden konu hep War vs Wow'a dönüştüğünde konular kitleniyor , belki ben bunu tartışmak istiyorum , o zmn her açılan konuya abuk subuk salça olanlar yüzünden her konu birileri tarafından kitlesin ve biz burada hiç ama hiç bi konu hakkında bi düşüncemizi yada fikrimizi bir adım dahi ileri götürmeden bitirelim ... Bence hangi oyun nasıldır nedir, pvp dir pve dir den önce şu forum kitleme olayını bi çözmemiz lazım gibime geliyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 gerek yok ki abi wow zaten herkes tarafından tecrübe edilmiş bir şey kim kimi kandırıyor ki? iyi yanları belli kötü yanları belli war'a gelince aslına bakarsan tam olarak neresi iyi neresi kötü demek bile yanlış çok yeni çünkü mevzu şu wow da istesende istemesen de ama bir ayda ama bir yılda belli bir yere geliyorsun bir şekilde ( en kötü ihtimal bg farm) misal çok iyi oynarsan 3 günde bir itemi alirsin bg den çok kötüysen 2 hafta da alirsin ama alirsin ve insanlar o kadar vakit ayırdıktan sonra yeni bir karekter yeni bir dünya falan ters geliyor yok ben bu oyunda çevre sahibiyim karekterim iyi bırakmam diyeceğine 4 yıllık bir oluşumla 2 aylik birşeyi karşılaştırıp ehiehi çok zekiyim şeklinde dolanıyor. ki üstelik tüm düzgün oyuncular bilir ki iyi oyun yapilmaz oynanır. warhammer'da age of conan da bence önemli yapimlardir illaki milyonlarca kullanıcıya LOLOLLOLOL diye dolanan tiplere hitap etmek zorunda değildir hatta sirf bu yüzden helal olsunluk oyunlardır zamanla toparlanır. bunun en sağlam örneği de starcrafttır oyun ilk çiktiğinda medic corsair dark templar lurker ve valkyrie yoktu. ama valkyrie hariç diğer expansionla gelen tüm ünitler oyunu ciddi anlamda oyun etti ve bu kadar tutulmasını sağladı ama gene mevzu oyunculardaydı grr elky yellow boxer nada intotherain vs vs gibi oyuncular bu oyunda değilde başka oyunla ilgilenseyi büyük ihtimalle bugun o oyun bilinirdi starcraft yerine ( Tabii böyle oyuncuları çekebilmekte mühim) ondan dolayı diyeceğim şudur ki war oynandıkça kendini ortaya koyacaktır ve belli yönlerde eksikliklerini kapayıp geliştirecektir yoksa oturduğun yerden istediğine istediğin şekilde laf de birşey değiştirmez ki üstelik wow oyuncularının desteklemesi lazim bu tur projeleri zira bir diğer başlıkta söylendi guild wars çikmasaydı wowcular hala gogogo tarren mill durumunu aşamayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 war da popilasyon artsa biraz serverlar en azından med e gelse cok rahatlıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Valla topici görünce aklıma geldi..Bir gün Can Dündan "NEDEN" programında WAR neden bekleneni vermedi diye bi program yapsa bi tarafta WOW fanboi lar ile WAR fanboi lar tartışşa ne komik olurdu :) Bu arada 4 yıllık oluşumla 2 aylık oluşum falan evet bu yönden bakarsan böyle..ama 4 yıllık bi oluşumdan hiç mi bir ders alınmaz ki bu adamlar daha önce DAOC yapmışlar o bile daha iyi diyorlar yabancı forumdaki oyuncular..Yani Amerikayı tekrar keşfetmeye gerek yoktu Mythic için..Amerika keşfedilmişti ama bu adamlar ne yaptı bilmiyorum 2 tane scenario ve işkence gibi keep siegeden ibaret bir oyun sürdüler piyasaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bu konuyla ilgili bir şikayet yazısı yazdım ama geri dönülmedi bile tenezül 1 hafta oldu hala değerlendiriyorlar galiba . form kilitlemek ,insanları banlamak bunlar çözüm değilki zaten formların süreleri bellidir en uzun form 1-2 ayda zaten kendini kilitler.İnsanlarda otokontrol sistemi vardır biryerden sonra durmasını bilirler iyi veya kötü bu durum çok ileriye gider o zaman müdahalede bulunursun. Hiç kimse bir oyunu kötülemek için ...ytl paket ...aylık ödeme vermez arkadaşlar verirsede bunun karşılığını ister. WOW geçmişini kabul ediyoruz bazı evrelerden geçtiği ne hallerden bu duruma geldiğini bizat görmüş biriyim.Benim war ile ilgili beklentilerim bence ....ytl bazında karşılıksız kaldı bana göre hiçbir sözlerini yerine getirmediler vede gecikiyorlar,WAR wowun şuanki halinden başlayıp kendini geliştirmesi gerekiyorken wowun ilk çıktığı halinde ve kendini geliştirmeye çalışıyor neden bukadar geriden geldi bunu anlamıyorum .para var, pul var teknoloji var, oyuncu var, WAR yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ek bilgi: bazi modlara sikayetler ulasmiyor, adminlere ozel mesaj deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 wow dediğin oyunu blizzard tarafından açıklaması yapıldıktan sonra tam 5 koca yılın ardından release olmuş bi oyundur ve üstüne geçen 4 seneyide katarsan bu süre 9 sene gibi muazzam bi süre yapıyor , adamlar belki bu 5 senelik süreyi yok alpha testi, closed betaydı şuydu buydu die geçirmek yerine ellerinde olanı oyuncuya sunarak bunu geliştirme yönüne gitmiş olabilirler (bunun yanlışlığını yada doğruluğunu savunmuyorum) bu benim şahsi düşüncem sadece , çünkü bi oyun büyük kitleler tarafından oynanmadan eksiklikleri yada zayıf kalan yönleri anlaşılmıyor , biz hiç birimiz burda war aşmış bir oyun yemiş bitirmiş bunun üstüne pvp yok demiyoruz ki neticede hatalarını ztn kabullenmişiz sadece wow la birebir kıyaslanmasına anlam veremiyorum o kadar ,oda geçti bu evrelerden, onun tek avantajı sorunlu ve eksik olduğu ilk zmnlar herhangi bi alternatifinin olmamasıdır ki buda onun için büyük bi avantaj sağlamıştır bence hepsi bu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 iyide diğer konudada kimse wow la war kıyaslaması yapmıyorduki sadece oyundaki eksiklikler konuşuluyordu sen çekiyorsun konuyu oraya bırakın bunları bukadar önemli şeyler değil geçmişide bugünün şartlarıyla değerlendirmeyin en büyük hata o bugünün piyasası olacak değil olmuş istiyor şartlar daha zorlu oyuncular daha bilinçli oyun bitmediyse çıkartmıyacaksın şayet aç gözlülüğünden çıkartıyorsanda fail i niye yedim kafama demiyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Ayrıca niye WoW'la karşılaştırılmasın yahu? İkisi de aynı pazarda rekabet ediyor. Gayet doğal karşılaştırılması. Süre tanınma kısmına gelirsek; WoW piyasaya çıkarken şu an WoW'un piyasayı domine ettiği gibi başka bir oyun yoktu. AoC, WaR piyasaya çıkarken 10M kullanıcısı olan WoW gibi bir dev var karşısında. Öyle bir oyun ki Türkiyeyi oyun kuyrugu gibi bir kavramla tanıştırdı, ana haber bültelerinde yer buldu kendine. Ayakta kalmak istiyorsan mümkün oldugunca stabil şekilde piyasaya çıkacaksın. Yoksa blizzard haters ya da o evrenin aşıkları dışında kimse sabır göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mighty_THoR said: iyide diğer konudada kimse wow la war kıyaslaması yapmıyorduki sadece oyundaki eksiklikler konuşuluyordu sen çekiyorsun konuyu oraya bırakın bunları bukadar önemli şeyler değil geçmişide bugünün şartlarıyla değerlendirmeyin en büyük hata o bugünün piyasası olacak değil olmuş istiyor şartlar daha zorlu oyuncular daha bilinçli oyun bitmediyse çıkartmıyacaksın şayet aç gözlülüğünden çıkartıyorsanda fail i niye yedim kafama demiyeceksin yaa beni bile bi anlığınada olsa tereddüte düşürdün tebrik ederim , tekrar dönüp baktımda dier konuya benim ilk yazım 6. sayfada ve senin renown ile ilgili yazınla alakalı görüşlerimi bildirmek için yazmıştım ve dier yazılarımın bir çoğu ise başka arkadaşların yazılarına karşılık olan yazılardır, şaka mısın demek istiyorum sadece sana ? bana okuduğunu anlamayan demişsin ama ben hiç olmasa okuyabiliyormuşum demek ki (l2r) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ama böle yaparsanız da kapamak zorunda kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bir mod konuya once uyari birakir ama konu icinde hala konu basligi ile alakasiz tartisma ya da kisisel hakaret devam ettigi icin konuyu kitler. Ama buna ragmen bazilari hala idrak edemedigi icin mod konuya uyari yapsada, konuyu kitlesede, hatta o kisiyi banlasada, donup dolasip yine ayni uyarisi yapilmis tartisma gundeme gelir. Acaba dusunuyorum bunun sebebi ne olabilir ¿ PS: Sanirim modlar bu nedenle artik sikayetleri pek takmiyor cunku ne yaparsan yap, ayni tas ayni hamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 :) wow çıktığı zaman tarzına yakın bir oyun olmadığı için insanlar sabır göstere biliyordu,serverlar üç gün kapalı kalıyor, arkasından bir yazı ile üç gün bedava kullanım hakkınız var iyi oyunlar diye bir yazı gönderip sözde hata telafisine gidiyorlardı ,bizde katlanıyorduk BAZI ARKADAŞLAR SADECE UBRS vardı demiş doğru ama şunu eklememiş başkada oyun yoktu mecbur çekiyorduk dememiş,arkadaşlar wow da toplandı orayı tercih etti demiş nedenini yazmamış. Arkadaşlar WAR kendi alanında tek değil ondan önce aynı hatayı yapan başka bir oyun daha var, AOC pvp sistemi üzerine kurulu word pvpde bence wardan iyi olan başka bir oyun yaptıkları büyük hatayı görmediler,bazılarıda ders çıkarmadılar.Neyse 2005 mayıs ayından beri oynuyorum çok sılıkdığım zamanlar oldu başka oynamak istediğim oyunlar oldu ama blzz sonunda gene beni kazandı. not:aoc ve war şuan elimde ilerde düzelir veya beklentilerim düzeyine ulaşır diye umutla satmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 oyun zaten fail oldu abi tartışıp napacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 çözümü nedir bunun peki , ban dahi işe yaramıyorsa toptan kapatıp gidelim mi yane ? aynı şeyleri 3 farklı konuda yazıp bir gün sonra geldiğimde o konuların kitlenmiş olduğunu görünce ben ne yapayım peki , benim yazımın üstüne yazılar yazılmış görüşler bildirilmiş , ama bir kaç kişinin şahsa yönelik yazıları yüzünden benim bişiyi tartışma imkanım elimden alınıyor, bu arada bi önceki yazımdan dolayıda şahsım adıma özür diliyorum, ama arkadaş her seferinde beni başka bişiyle itham ettiği için kendimi cevap verme zorunluluğu içinde hissediyorum.. @2U2U insanların zmnında neden wowu sorunlu haldede oynadıklarını ben yazdım ama okumaya değer bulmadın herhalde neyse .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Arkadaslar kendinizi assin biraz ya, WoW u bu kadar seviyorsaniz neden onu oynamiyorsunuz, eger oynuyorsaniz neden WoW bolumunde tartismiyorsunuz bunlari? eminim daha cok yandas bulursunuz. Burayada uyarida bulunayim burasi Warhammer Online oyununa ai bir forumdur ve bu oyun hakkinda tartisma yapilmasi icin kurulmustur, WoW, KoW veya filanca W li bir oyun icin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Unbannable said: oyun zaten fail oldu abi tartışıp napacaksınız Fail oldu derken? Acik Server var mi? Var. Oynayan var mi? Var. Nasil oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 fuzulee said: Unbannable said: oyun zaten fail oldu abi tartışıp napacaksınız Fail oldu derken? Acik Server var mi? Var. Oynayan var mi? Var. Nasil oluyor? sanırım Unbannable sadece "fail oldu" demek olmak ıcın girdi. ben elımden geldıgın ce war forumunu takıp etmeye calısıyorum ve kımsenın burda wow a camur atmaya calıstıgını goremedım . Gordunuzmu hic Wotlk pve content in 2 gunde mındar oldugunu soleyen war forumunda ? cıktımı ?. Anlayamadıgım bırılerının war ıle alakalı bıseyler yazılınca neden baska yerlere cekme gereksınımlerı duydukları !. Şikayetim var hakimbey !. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sifkal said: fuzulee said: Unbannable said: oyun zaten fail oldu abi tartışıp napacaksınız Fail oldu derken? Acik Server var mi? Var. Oynayan var mi? Var. Nasil oluyor? sanırım Unbannable sadece "fail oldu" demek olmak ıcın girdi. ben elımden geldıgın ce war forumunu takıp etmeye calısıyorum ve kımsenın burda wow a camur atmaya calıstıgını goremedım . Gordunuzmu hic Wotlk pve content in 2 gunde mındar oldugunu soleyen war forumunda ? cıktımı ?. Anlayamadıgım bırılerının war ıle alakalı bıseyler yazılınca neden baska yerlere cekme gereksınımlerı duydukları !. Şikayetim var hakimbey !. ve işin komiğide bunu yapan arkadaş kendi acc ile bunu yapacak cesareti bulamamış unbannable adı altında yazabiliyor ancak, komik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2U2U Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 PANİK YAPMAYIN sakin, ne güzel tartışıyoruz işde bilen bilmeyen yazıyor benim gibi cevabını alıp oturuyor.BAZILARI BUNDAN DERS ALIYOR, BAZILARI ÜSTÜNE GİDİYOR olması gereken budur forumda olması gereken herşey budur.Tartışmalar heriki başlıkdada yaşanıyor, bakarsanız başka konuşacak konu yok zaten ,olanlarda geyik pek uzunömürlü DEĞİL insanları forumlara bağlamıyOr. hakemler oyuna çok müdahalede bulunursa maçın tadı kacıyor. İşin sınırı adres sorma olsun bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hakemler müdahale edecek tabii.. burası saçmasapan "war dandik oyun ağğbi" bölümü değil. uzun zamandır işe yarar bir şey okuyamadım açıkçası şu bölümde. aktif bir oyuncu olarak da bu bölüme ilgim gittikçe azalıyor, sağolsun war'u bırakmış ya da bırakmak üzere olan insanların ağlamaları yüzünden. ağlama topic'leri duvar oldu, diğer topic'lere ilgiyi de azaltıyorlar. açıkçası ben bundan rahatsızım. oyunu sevmeyenin/bırakmış olanın burada diğer oyunculara "dandik olm bu war, mythic'tekiler de salak" demesinin hiç bir anlamı olamaz. çok şikayeti olup da çözüm arayan da mythic'in takip ettiği fan forumlara yazar bunları. hayır üslup da bir garip zaten. millet "bu oyun dandik, oynayanlar da bir şeyden anlamaz" tadında yazılar yazdıkça ortam iyice kızışır tabii. firmalardan para mı alıyor da bu sidiği yarıştırıyorlar, onu da anlamıyorum. hani bu lafı demek istemezdim ama... war'u beğenmediyseniz bırakın yau.. gidin başka oyun oynayın. şeytan taşlar gibi war'u niye taşlıyorsunuz onu anlamıyorum. bir rahat bırakın da şu bölüm amacına ulaşsın, biz rahat edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Eğer Mythic gibi bi şirket Warhammer gibi fanatiği çok olan bi oyunun üzerine savaşa doyacaksınız RVR yapacaksınız PVP ye doyacaksınızda doyacaksınız bir MMORPG geliyor diye şişirirse ve oyun çıktıktan 2 ay sonra hala PVP bir scenariodan ibaret RVR zevksiz ve üstelik önüne PVE ward gibi bi bloke konulursa isyan etmekte haklıdır millet..eh zaten accountlar iptal ediliyor yavaş yavaş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben farklı bir şey mi dedim? isyan edilecekse de paticik ahalisine eedilmesin bi zahmet. kimseyi biz kandırmadık. account'ını kapatan kapatsın, mythic'in takip ettiği forumlarda şikayet etsin istiyorsa. buradan mythic'e mi ulaşılıyor sanki? ego tatmini işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ya bence isyan etmek o kadar sorun degil. hakli olarak dertleniyor birakanlar. asil sorun forumda darbe yapmaya calismak. oyunu birakan adamlarin biraktiktan sonra attiklari mesaj sayisi birakmadan oncekinin 3-5 katiysa ve bolumu domine ediyorlarsa burada bir terslik vardir. bi birakin, bi yol alin da biz en azindan kendimizce takilalim. yok, hadi biz oyunla ilgili birsey paylasmaya calisiyoruz, hatta ve hatta diyelim ki fanboyuz. birakan adamin amaci ne? bir yol alsin birakanlar artik.. gidin knight online bolumunde KO'nun ne kadar seviyesiz oldugunu WOW'da oyle coluk cocugun olmadigini filan konusun.. ne biliyim, garbage'da takilin.. ama bir salin su bolumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Acikcasi oyunu bende biraktim ama tanidigim arkadaslar disinda oyun hakkinda sikayetlerimi burada pek dile getirmemeye calisiyorum, neden derseniz cunku hala burada oyunu zevk alarak oynayan kisiler var ve oyunu birakmis veya birakacak olanlarin surekli sikayetleriyle gereksizce konulari karamsar mesajlarla uplamalari forum bolumunun kalitesini dusurmekte ve hali hazirda oyuna ilgi duyanlarinda ilgi ve sevkini kirmaktadir. Eger iki oyun arasinda tartisma yapacaksaniz MMO Genel bolumu daha uygun bence, nede olsa mmo ile alakali herkez okuyor orayi, daha cok ilgi cekeceginizden eminim. ve son olarak kilitliyorum bu topicide bundan sonrakiler direkt silinecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar