Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalçın Küçüktür ama mide bulandırır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonuç: demek ki işin kolayına kaçıp saçma sapan 30 sn.lik kesip alınmış görüntüler üzerinden kesin laflar edip yargılamalarımızı bu temelsizlik üzerine koymamamız gerekiyormuş.

Magazincilik, olayları kişileri ve düşünceleri çarptırır, yanlıştır ve terbiyesizcedir. Bkz. Can Dündar
Mesaj tarihi:
şimdi ben bir dingilim, idrak yollarımda biraz tıkanıklıklar var.

bu adamın pkk "bayrağı" altında örgüt yöneticileriyle görüşmesi, dağdaki başkaldıranlara selam etmesi falan "belgeli"yken, nasıl oldu da bu adam gözünüzde temize çıktı? çünkü bu yapılan şeyler tam anlamıyla bir ****** çocukluğu seviyesinde, aksini iddia ediyor musunuz? o kumaş altında oturmayı, bölücüye selam etmeyi kendinize yediriyor musunuz? bu adamı nasıl temiz gördünüz bu dingile anlatabilir misiniz rica ediyorum bilgilenmek istiyorum?
Mesaj tarihi:
Videoları izledin mi ?

Yazılan çizilenleri okudun mu ?

Zahmet edip bu kişi ne diyor diye sitesindeki makaleleri okudun mu?

Bana hiç öyle gelmiyor, okumaya zorlanıyorsan yazılar uzun,video uzun diye özet geçebilirim boş zamanımda.

Ben öyledir böyledir diye bir yorum yapmıyorum ayrıca henüz, gelen tepkileri merak ediyorum neler anlaşılıyor okunup dinlenilenlerden diye.
Mesaj tarihi:
ya adam isterse ateşi icat etmiş olsun, bahsettiğim haysiyetsizce olayları yaptığı belgelenmemiş mi? onların savunması nedir dedim, okumadım 9 sayfayı evet, açıklamak zorunda da değilsiniz, sadece gözünüzde, o hareketleri silen ne merak ettim, dingillik benimkisi kusuruma bakmayın.
Mesaj tarihi:
Yukarıda 21.Kasımlı programa ait video linkleri var, 2-3-4 ü başından sonuna kadar izlersen bütün cevapları kendisinden alabilirsin.
Mesaj tarihi:
başladım 2'den tayyibin ilacından bahsediyo, bu yüzden 9 sayfayı okumamıştım. neyse o kadar merak ediyorum ki şu affetirecek şeyleri, izliycem
Mesaj tarihi:
Bu ülkede işte bazı doğruları dile getiren insanları karalamak bu kadar kolay,ki bu bir yazar ,düşünür , profesör.Bir sorunun çözümü üzerine binlerce sayfa kaleme almış ,analiz yapmış,olayları yerinde incelemiş.

Feto ve tayfası özellikle en iyi şekilde bunu başarıyorlar, devletin generallerini dinlemek için bütün kaynaklar feda edilirken , rahat rahat bir yerleri bombalayan teröristleri ise kimsenin dinlememesinden esas kaynakların nereye ayrıldığı daha net görülebiliyor.

Çalışmayan beyinlerde herhangi bir üretim ,analiz ,inceleme olmadan herşeye atlıyorlar.
Mesaj tarihi:
Bugün Türkiye'de yolunda giden hiçbişey yok. Var olan şeyleri de kaybediyoruz üstelik, borç artıyo, iskele falan batıyo bi rüzgarda...vs.

maddi manevi çöküyoruz ama "hamdolsun" ikisini de inkar ediyolar.
Mesaj tarihi:
Hayır noldu ?

Konunun başında bık bık ötenlerin sadece içeriğinin ne olduklarını bilmedikleri bir videodan ibaret olduğunu görmüş olduk , videoyu izleyip WOW oynamaya dönmüşsünüzdür en fazla.

Zahmet edip bu kişi ne demiş ne yapmış , neler diyor ne için çabalıyor diyen yok.

Tek tek alıntılardım en başta yazılanları ama zahmet etmeye değmez herhalde.

Bazı kürdistan lafını ağzından düşürmeyenlerin ise gelip yalçın küçük ün kürt politakası hakkında hiçbirşey bilmeden eleştirmesi çok komik olmuş özellikle, şahsen bende bu konuya kadar ciddi olarak bu kişi ne demiş ne yazmış diye bakmamıştım ,iyi oldu biraz bakınmamız bu sayede bazılarının maskeleri düşmüş oldu.

elm said:
Yalçın Küçük'ü tanırım .Bir sürü kitabı olan , görüşlerine her yerde ulaşabileceğimiz bir adamı tanımak için haber bültenininde çıkan yarım dakka bile sürmeyen bir konuşmaya ihtiyaç duymam.Eğer kendinizi geliştirmek istiyorsanız böyle aydınların kitaplarını okuyun , dindarların aydınlarını bilmem ama varsa onlarıda okuyun ancak böyle senin aydının boktan benim aydınım iyi tarzı sidik yarışları aşırı ideolojik olmaktan öteye gidemiyor.Hem başkaları tarafından yönetiliyoruz hem de onların sığ , taraflı bilgileriyle fikir oluşturmak zorunda kalıyoruz , üzücü ...

2.sayfada bu post ile aslında bütün olay açıklanmış ama illaki vura vura açıklamak gerekiyormuş.
Mesaj tarihi:
bana cevap hakkı doğmuş galiba burda bi yerlerde =)

benim yalçın küçüğü sevmeme nedenim kürtlere bakış açısıyla alakalı değil, genel olarak dünyaya ve siyasete bakış açısıyla alakalı.

daha bu topikteki ilk postumda yazmıştım zaten; herşeye komplo teorisi gözüyle bakan bi adam, o yüzden her an herşeyi diyebilir.

kim sabetayist, kim gizli yahudi diye kendini paralayan bi adamın fikirlerine çok itibar edemiyorum, kusura bakmayın.
Mesaj tarihi:
birisini tek bir cümlesiyle alemin en rezil adamı, tek bir cümlesiyle alemin en über adamı gibi sunmayı ne çok seviyoruz :)
kişilerin genel yaptıklarına bakmamız lazım.
aklıma romanlarda, kahramanları bir anda batıran bir anda yücelten, "halk" geliyor böyle durumlarda.
Mesaj tarihi:
sir said:
bana cevap hakkı doğmuş galiba burda bi yerlerde =)

benim yalçın küçüğü sevmeme nedenim kürtlere bakış açısıyla alakalı değil, genel olarak dünyaya ve siyasete bakış açısıyla alakalı.

daha bu topikteki ilk postumda yazmıştım zaten; herşeye komplo teorisi gözüyle bakan bi adam, o yüzden her an herşeyi diyebilir.

kim sabetayist, kim gizli yahudi diye kendini paralayan bi adamın fikirlerine çok itibar edemiyorum, kusura bakmayın.

ne oldu "farklı bakış açıları" ne oldu "fikir özgürlüğü" hani demokrasiniz? lol
Mesaj tarihi:
eheh 007 neyi kovalıyosun anlamıyorum ki =)

ben konuşmasın, sussun, dava açılsın falan demiyorum ki? fikirlerini ciddiye almadığımı söylüorum, bunun sebebini de açıklıyroum. benzer sebeplerle soner yalçını da ciddiye almıyorum mesela..

ifade özgürlüğü meselesi yok, ifade etmesiyle bi meselem de yok zaten.

yormayın bu kadar kendinizi açığımı bulmak için ya, yazık etmeyin kendinize..valla acıyorum bazen..
Mesaj tarihi:
@sir

Benim tek gördüğüm senin okuma zahmetine girmediğindir,çünkü dikkat edersen bende ilk postlarımda yahudi takıntılığı falan var diyordum sadece bazı gördüklerime ve duyduklarıma dayanarak, detaylı araştırdığında komplo teorileri ve yahudi takıntılığının altındaki nedenleri kendin bulabilirsin(bunların ne amaçlı kullanıldığı ve uygulandığı gibi,bazı noktalar hala abartılıda olsa :) ) .Söylediklerini bahane edip kişinin söylediği doğruları görmemek ise normal bir durum değil, hele bunların çoğu belgeli ise.(Bknz: son video, memur olmayan birisinin erdoganın Cern gezisinde yanında tercüman olarak bulunması ve bunun kanunlara aykırı olması)

Özellikle taraf gazetesi ve yazarları hakkındaki yazılarını tavsiye ediyorum.

Sonuç olarak bir kaç yazısına göz at, sonra fikrini oluştur sende.
Mesaj tarihi:
ya baktım okudum zaten, şu topiğe konu olan videoyu izlemedim bile, çünkü yalçın küçük hakkındaki fikrim belliydi zaten.

"mustafa filminde Atatürk'ü oynayan çocuğun adı edizmiş, ediz de yahudi ismiymiş vs vs" muhabbetine girmesi bile yeterlidir onun hakkındaki notumu vermem için =) bazı diğer röportajlarında da çok benzer bi tutum sergiliyodu ve bu bakış açısında insan istediği kadar donanımlı olsun, sağlıklı fikir üretemez bence. o yüzden taraf yazarları hakkında söylediklerine inanmaktansa, taraf yazarlarının yazdıklarını okumaya devam ederim, içimde de en ufak bi "acaba?" olmaz doğrusu..

kabul, mutlaka doğru söylediği şeyler de vardır ama, saolun, ben almayayım.
  • Yeni Oluştur...