elm Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Nocom ben ne diyorum sen ne diyorsun.Bu arada artık trt'de pek ciddiye alıncak bir kanal değil bence simdi izliyorum da Nazlı Ilıcağın yorumlarıyla belgesel yapıyorlar. Yalçın Küçük'ün kürt sorunu konusunda görüşlerine isteyen ulaşabilir.Bunları bilen biri de ülke bütünlüğüne karşıt bir görüş içermediğini bilir.Bırakın ülkenin bölünmesini kendisi Kerkük'e girmek gerektiğini , bu coğrafyada ki bütün kürtlerin Türkiye altında yaşaması gerektiğini savunmaktadır.Malesef bu ülkede çoğunluk kafasını kuma gömerek bazı sorunların hallolcağını sanıyor.İsteseniz de istemezsiniz de bu ülkede kürt sorunu vardır .Yalçın Küçük yaptığı en fazla kürtleri ılımlı bir yola çağırmak olur.
elesso Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 abi kapı gibi video var hala savunuyosunuz kaynak kötü diye,iyiymiş.
mep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 saçma salak bi topic fuzuli, vakit kaybı... mantıga bak ya, adam sonuçta eski pkk li yönlendirme yapmadığı ne mağlum, buna bakarsan çankayadakinin, buşbakannın ne videoları var onlara ses çıkarmıyosunuz kaç yıldır,sayın öcalan diyen benim sanki. patiyi bile bastınız ya fetoşlar sizden korkulur valla
acgur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 "Biz o gömleği üzerimizden çıkardık" desin, kendisini Çankaya'ya yollayalım. Bir de umarım, 15 yaşındaki bir kızı eş olarak alıp evine kapamıştır. Halkımızın değerlerine yabancı cumhurbaşkanı istemiyoruz. Çocuklarımıza adam gibi rol modelleri sunalım. LMAO!
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Yalcik kucuk u cok sevmem, hayattaki herseye komplo teorisi olarak yaklasan biri. masamda sut var? kesin sabetaycilar yapti gibi herseye bi teori ureten bir insan.. ama su komik yani, bu video yu bende gormemistim fakat yalcin kucuk abdullah ocalan la gorustugunu falan saklayan bi insan degildi ki. bunu soylerdi hep. abdullah ocalanla gorusen her insan hain mi oluyor nedir? yarin bi gun mit ten biri gorusunce vatan haini mi olacak? adamin ne bicim aurasi varmiski ne amacla olursa olsun gireni hain yapiyor :) yalcin kucuk hep der zaten abdullah ocalan i ben ataturkcu yaptim diye. dogruysa Dunya'da cok az insanin basarabilecegi bir is yapmis.. abdullah ocalan son senelerde Turkiye'nin cogundan daha ataturkcu, ataturk u cok iyi ozumsemis insanlardan biri. ama yalcin kucuk mu onu boyle yapti onu bilemem. abdullah ocalan in gorusme notlari var internette, okurum onlari hep. adam basbayagi bildigin ataturkcu, hemde oyle rozet ataturkcusu degil, bildigin kemalist olmus. olayari kavramaya gayret edin, verileni sorgulamadan alirsaniz komik duruma dusersiniz. bugun kuzey irakta bir kurt devleti kurulmasi istenmiyor, devletin resmi politikasi bu. oyle soruyorum bazi insanlara neden kurt devleti kurulmasin? diye, yani gerekcesi ne, savundugu birsey var mantikli aciklamasi olmasi lazim. cogu insan aslinda neden istedigini bilmiyor. oyle verilmis cunku. devletin resmi politikasini desteklersinde, neden oldugunu bil bari be adam. devlet neden istemiyor onu bana soyle bari. komik oluyor yani.. :)
GEd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Ben yalçın küçük yerinde olsam , değişerek geliştim diye çıkıp önce İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığına adaylığımı koyardım, sonrada genel seçimlere girerdim. Yıllardır varolan görüntülerin , yıllardır kitaplarında yazılanların şu anda ortaya çıkartılmasıda herhalde söyledikleriyle birilerini rahatsız etmiş olmasından olsa gerek. Görüşünün ne olduğunu bildiğimiz insanların saldırması esas düşündürücü olan durumdur.
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 akp ye fetoculara muhalefet olcaksınız diye terör destekçilerine bile sempatik yaklaşıyosunuz ya,helal olsun.
necmi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bu ülkede herkez bir başkasının bindiği dalı kesiyor sonucu ne olursa olsun yalçın küçüğün yıllar önce bi konuşmasını dinlemiştik iğrenç bi insan ayrıca konuyu açan video linkini veren arkadaşa teşşekürler
loserz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Adam akp karşıtı , ama pkk yı desteklesin, mitingine gitsin, "Daglardaki Savaşçılara selam olsun!" EN güzel baş Kürt başıdır! gibi niyetini açıkça belli eden bu adama destek verenlerin de ne kadar o adam gibi oldugunu görüyoruz. bırakın bu konuşmaları, pkk mitingine gidip konuşma yapmak bile bu zamana kadar vatan için can veren şehitlerimize büyük saygısızlıktır. Sözde vatanseverlerimizi görüyoruz, nedense ulusalcılar pek bi destekliyor şu herifi.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 nocom said: söylediği bi cümle biraz akılları bulandırıyor öcalanı yargılayan albay gözaltında imralıyı inşa eden kişi ergenekondan dolayı firarda imralıyı yöneten komutan ergenekondan içerde Yalçın Küçük'ü sevmem etmem ama ilginç şeylerden bahseden birisi. PKK'yı savunur tarzda konuşcağını hiç sanmam. Şu yukardaki sözler de zaten onun ise, öyle olmadığının bir ispatıdır bence. Ergenekon'un farklı bir nedenden dolayı başladığı belli, onu başlatan polisin bile "ben bu amaçla başlatmamıştım" demesi yüzünden tutuklandığı da belli. Ama bazıları ergenekonu herşeyi açığa kavuştururmuş gibi göstererek herşeyi gizlemek maksadıyla kullanıyor. Ergenekon öyle bir dava ki, sok sokabildiğin şeyi içine. Her gün yeni bir fonksiyonunu ortaya çıkartıyorlar. Türkiye'deki darbecileri yargılamak + Türkiye'deki terörü bitirmek + Türkiye'deki yolsuzlukları sonlandırmak + Türkiye'deki silah tacirlerini ele geçirmek... Sabah ve Taraf okuyan kitle elbette bu dediklerime karşı çıkacaktır. Zaten Sabah ve Taraf'ın niyetleri belli. Bu gazetelerin ideolojilerini benimsemiş kişiye ne dersen de kabul etmiyecektir. Kanal 7, Samanyolu vs de bunlara destek oluyor. Ya da Sabah ve Taraf bunlara destek oluyor. Farketmez gerçi. Sabah ve Taraf'ın her gün attığı manşetler söyle sıralanır: 1) Ergenekon'u bombacı, darbeci, düzenbaz terör örgütü şeklinde tanımlamak. 2) Ergenekon nedeniyle tutuklanan kişiyi Ergenekon'un en önemli kişilerinden biri gibi gösterip onu da Ergenekonla eşleştirdiği kötülüklerle suçlamak. 3) Ergenekon davasını eleştiren bir kişiye "yoksa bombacıları mı savunuyorsunuz ulen" diye diklenmek. Kalpaklı Yalçın Küçük de bu adamların en nefret ettiği kişilerden biriydi zaten. Ne derse desin Sabah ve Taraf ona dikleniyordu. a) PKK'ya övgü içermeyen sözlerini Taraf ve Sabah öyle gibi lanse ettiler b) Yalçın Küçük PKK'ya övgüler dizdi deseler, birini seçmemi isteseler, a'ya inanırım b'ye inanmam. İlginç olan, ne idüğü belirsiz hilkat garabesi imam-yahudi-hristiyan karışımlarının üstüne gitmiyorlar, ama nerde ergenekonu eleştiren bir adam var ona dalaşıyorlar. Art niyet var kesin diycem de, o kadarına cesaret edemiyorum.
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bu video üzerine nasıl bir açıklama yapacağını görmek lazım Yalçın Küçük'ün. Yanlış hatırlamıyorsam en son Fatih Altaylı'nın konuğu idi Murat Bardakçı ile beraber. Programda söylediklerinin çoğu akıllı mantıklı sözlerdi. Video çok patlak. Onun dışında video ortada iken kaynağını tartışma konusu yapan arkadaşlarada hakatten diyecek bir laf yok , gerçek olan bir haberi yok sayıp aracıya laf atarak haberi görmezlikten gelmek bombaymış.. Abdullah Öcalan ile görüşmek ayrı , dağdaki teröristlere kardeşlerim vs. gibi öven sözler söylemek ayrıdır. Sözde bayrakları altında hemde.
loserz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bone said: Yalçın Küçük'ü sevmem etmem ama ilginç şeylerden bahseden birisi. PKK'yı savunur tarzda konuşcağını hiç sanmam. ya sen hakkaten kendini aşmış bir insansın, 1 sayfa boş yazı yazcagına video yu izledin mi de konuşuyorsun . bone said: İlginç olan, ne idüğü belirsiz hilkat garabesi imam-yahudi-hristiyan karışımlarının üstüne gitmiyorlar, buda büyük bir faşizm mi desem ırkçılık mı desem, onun örneginden işte.acıyorum ya sana.
GEd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 loserz bu tayyip erdogan agızları cok yakısıyor sana gerçekten, seviyeni her mesajında belli ediyorsun. Bu video hakkında bir açıklama gelir o zaman dersin bu insan terör destekçisi diye, kendi kafanıza göre yargısız infaz yapıp bazılarının amaçlarına hizmet etmeyi çok seviyorsunuz. Daha öncede kitaplarında yazanlar ile ilgili iddialar vardı yalçın küçüğün, oda çıkıp demişti bunları ben yazdım ben bastırdım diye, suç olsa bastırmazdım diye, netekim 20 senedir basılı kitaplar hakkında 3 ay önce saçmalanmasıda ilginç. eksi said: aşağıdaki kitapların yazarıdır: `planlama, kalkınma ve türkiye` tekin yayınevi 495 sayfa `türkiye üzerine tezler 1` tekin yayınevi 520 sayfa `türkiye üzerine tezler 2` tekin yayınevi 718 sayfa `türkiye üzerine tezler 3` tekin yayınevi 642 sayfa `türkiye üzerine tezler 4` tekin yayınevi 582 sayfa `türkiye üzerine tezler 5` tekin yayınevi 832 sayfa `aydın üzerine tezler 1` tekin yayınevi 703 sayfa `aydın üzerine tezler 2` tekin yayınevi 671 sayfa `aydın üzerine tezler 3` tekin yayınevi 704 sayfa `aydın üzerine tezler 4` tekin yayınevi 759 sayfa `aydın üzerine tezler 5` tekin yayınevi 767 sayfa `isyan 1` ithaki yayınları 672 sayfa `isyan 2` ithaki yayınları 654 sayfa `tekeliyet 1` ithaki yayınları 524 sayfa `tekeliyet 2` ithaki yayınları 492 sayfa `tekelistan` ithaki yayınları 862 sayfa `gizli tarih` salyangoz yayınları 428 sayfa `sol müdahale` salyangoz yayınları 356 sayfa `epilepsi ile orgazm*` arkadaş yayınları 272 sayfa `aforizmalar` arkadaş yayınları 272 sayfa `şebeke` ithaki yayınları 515 sayfa `bilim ve edebiyat` ithaki yayınları 704 sayfa `21 yaşında bir çocuk fatih sultan mehmet` tekin yayınevi 315 sayfa `itirafçıların itirafları` haziran yayınları 215 sayfa `caligula saralı cumhur` salyangoz yayınları 336 sayfa `putları yıkıyorum` ithaki yayınları 396 sayfa `sırlar` ithaki yayınları 373 sayfa `bakış` akış yayıncılık 116 sayfa `bir soran olursa` tekin yayınevi 272 sayfa `marksist damar` dönem yayınevi 120 sayfa `davalarım` tekin yayınevi 408 sayfa `aydınlık zindan` kaynak yayınları 312 sayfa bilgesu erenus ile beraber yazılmıştır `ermeni rahiple mektuplaşmalar` tekin yayınevi 88 sayfa `küfür romanları` tekin yayınevi 160 sayfa `türkiye büyülü hapishanem` duvar yayınları 256 sayfa `quo vadimus nereye gidiyoruz` tekin yayınevi 372 sayfa `küçülme savaş ders 1` salyangoz yayınları 472 sayfa `estetik hesaplaşma` tekin yayınevi `sicil` akış yayıncılık 171 sayfa `sovyetler birliğinde sosyalizmin çözülüşü` tekin yayınevi `sovyetler birliğinde sosyalizmin kuruluşu` tekin yayınevi `kurtuluş yazısı` dönem yayınevi `emperyalist türkiye` `yürüyüş` akış yayıncılık 310 sayfa `bir dikine ülke` başak yayınevi `el kitabı` `kürt bahçesinde sözleşi` `endüstrileşmenin temel sorunları*` bilim yayınları 423 sayfa `dirilişin öyküsü` `kürtler üzerine tezler` dönem yayınevi `bir yeni cumhuriyet için` tekin yayınevi `tarihçe`
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben adami tanimiyorumda tek merak ettigim su kurdistan daglari diyen baskaldiran kurde selam olsun diyen adamin nesi savunuluyor? bu adami savunan arkadaslar ahmet kayada vatan perver di diyor mu?
loserz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 BonePART said: ben adami tanimiyorumda tek merak ettigim su kurdistan daglari diyen baskaldiran kurde selam olsun diyen adamin nesi savunuluyor? bu adami savunan arkadaslar ahmet kayada vatan perver di diyor mu? ged hadi ben Rte agzındayım, bu arkadaşımız rte agzında degildir, ben yerine o cevap vermiş olsun sana. video hakkında yargısız infaz yapılacak bir olay yok, adamın cümleleri belli videoda, sana başarılar kanka. -mustafa denizli"nin "içimizdeki irlandalılar" lafı vardı ya, bu lafta şuanki durum için geçerli.Aynı ideolojik görüşte oldugu için adamın pkk ya destek vermesini bile savuncak durumdaki acınası hal. Hüseyin üzmezi sıf kendi içlerinden oldugu için savunan vakit gazetesinden zerre kadar farkınız yok.
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 adamin biseyi savunulmuyor, elestirilen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmak, ikincisi her pkk yandasi gozuken pkk li olmuyora getirdim. yalcin kucuk pkk lidir degildir bilemem, ama devletinde adami olsan mitinde cia inde olsan, ocalanla ilgili planlarin varsa ona erismek istersen, aktif olarak eylemlere bile katilirsin. Gecmiste ornekleri goruldu mit ten falan adamlarin devlet aleyhine eylem yaptigi, pkk li kisvesi altinda.. oradaki bazi planlari icin. hedefler amaclar, bu amaclar dogrultusunda yapilanlar elestirilir, fasistlik, bilmemnelik dersin, ama oyle bile olsa bu araclarin amac oldugunu gostermez.. kisacasi her slogan atan pkk li olmuyor hemen demek istedim, veya ocalanla da gorusmek kimseyi orgut sempatizani yapmaz. ocalani yakindan takip edenler ocalanin kemalist oldugunu bu donusumunu gorur. merak ediyorsaniz netten tum gorusme notlarini okuyun. onu donusturenin yalcin kucuk oldugu soylenir hep. bu amac dogrultusunda bulunuyodur, onu bilemem, bu amaci elestirilir, ama bunlar onu pkk li ya da sempatizani yapmaz, onu demeye getirdim.. bu arada amac oyle bile olsa destekliyor ve ya desteklemiyor degilim, olaya aciklik getirdim.
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 nedanko afedersinde binlerce kisinin onunde olmayan bir ulke olan kurdistan daglari diyen baskaldiran turkler diyen biri vatan haini midir ulke ajani midir beni ilglendirmez ne zaman devlet cikarir biz bu admai oraya yolladik bole bagir dedik der eyallah oz amanda o zamana kadar bence dogu perincekten bi farki yoktur
loserz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 dogu perinçek bu adamın yanında melek kalır bence. adam " selam olsun daglardaki başkaldıran kürte" diyor. resmen pkkli askerlere destek cümlesi bu. bu adamın ne yüzle televizyona çıktıgını anlayabilmiş degilim.
nocom Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 doğu perinçek ayrı bir kişilik. bu adamın derin devleti 40 yılın üzerinde bifiil yönettiğine ve yönetenlere yardımcı olduğuna inanırım. mahirlere yapılan baskında canlı kurtulan bir adam doğu perinçek.
nocom Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 doğu perinçek ile ilgili küçük bir yaz : Asıl cevap vermesi gereken konu, bunca yıldır neden içeride değildi. Örneğin, 5 Eylül 1993 günü Sabah’ta Nuriye Akman’la yaptığı röportajda, “Ben ne zaman istersem o zaman hapse girerim.” deme güç ve cesaretini nereden alıyordu? ..... . 12 Mart 1971 muhtırası öncesinde Ankara’da bir pastanede Perinçek ve arkadaşları toplantı yaparken, içeriye girip masalarına gelen bir er, “Beni komutanım yolladı, sizi uyarmam için. Haberiniz olsun takip ediliyorsunuz.” diyor.
-007- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Son mesajları okumadım. Görüntüdeki bikaç saniyelik durumun özündeki niyet ve amaç tartışılır, ama bu tartışma bir yana Haber7'den ve yorumlarından iğreniyorum. O kaynak gösterdiğiniz sitede şuan size Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden bir sürü yazı ve yorum bulabilirim.
loserz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 kanal 7 den aşagı kasımpaşa. yahu sanane banane kanal 7 den. kanal 7 yle ne alakası var ya bu kadar hayret verici bişi olamaz nasıl bir psikolojin var. bu videoyu cumhuriyet gazetesi verse ne farkeder ben versem ne farkeder ne kadar sıg bakıyorsun olaylara. ulan bide neyini tartışıcan niyetin amacın, "selam dagdaki baş kaldıran kürt kardeşlerime" lafının nesi tartışılır ? bu lafı destekleyen ve savunan tüm insanlar PKK sempatizani yada militanıdır bu kadar basit.
-007- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Video dediğin olayın %70'i taraflı iddia ve ithamdan oluşuyor. Ona gelene kadar neler var. 3. kez yazdırdın ya şunu bana.
loserz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 kardeşim ben videodaki yalçın küçük ün kanlı canlı bagırmalarından söz ediyorum bırak sen ithamları iddaları, "selam dagdaki baş kaldıran tüm kürt kardeşlerime" cümlesini ya savun yada savunma.laga luga yapma.anladık en fenasından ulusalcısın da, bu lafı anlıyacak kadar da kapasiten vardır heralde.
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 eet suşi gibi. onlar da küçük oluyo ama 60 yaşında suşi yersen miden baya bulanabilir.
Öne çıkan mesajlar