loserz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 vay vay yalçın küçükün PKK mitingindeki seslenişi vardır videoda.tartışma programlarına çıkıp ona buna sabetayci diyen bu arkadaş hakkındaki gerçekleri bi gösterem dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 kaynak: haber7 ayrıca bugün atv haberde çıktı kaynaklar çok tarafsızmış allah için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 söylediği bi cümle biraz akılları bulandırıyor öcalanı yargılayan albay gözaltında imralıyı inşa eden kişi ergenekondan dolayı firarda imralıyı yöneten komutan ergenekondan içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ergenekon küçüktür mide bulandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 hiç kaale alıncak bi adam değil gerçekten, her an herşeyi söyleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 gözümüzü açmaya kalkarsak midemizin bulanacağı çok şey var güzel ülkemizde o yüzden kapatalım gözümüzü içimiz rahat etsin. şerefsiz kanal 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 duriyemin gugumleri kalayli fistan giymis etekleri alayli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 para nerede kanal 7 sdfsdfsfsdf cok kötü ama yapasım geldi espirimsiyi kusura bakmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sir said: hiç kaale alıncak bi adam değil gerçekten, her an herşeyi söyleyebilir. Geçmişini ya da kahve kültürüyle "hakkında öyle böyle diyolar" ını bilemem ama şu an için inan Turkuvaz medya grubundan daha kaale alınması gereken bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 -007- said: kaynak: haber7 ayrıca bugün atv haberde çıktı kaynaklar çok tarafsızmış allah için. ulan ne adamsın kaynaga maynaga ne bakıyon video var kapı gibi gözün var beynin var izle kendin karar ver, videonun nesi tarafsız olucak. adam bas bas bagırıyo işte dagdaki pkk lılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loserz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 -007- said: sir said: hiç kaale alıncak bi adam değil gerçekten, her an herşeyi söyleyebilir. Geçmişini ya da kahve kültürüyle "hakkında öyle böyle diyolar" ını bilemem ama şu an için inan Turkuvaz medya grubundan daha kaale alınması gereken bir adam. kardeşim sen video yu izledin mi izlemedinmi. izlediysen yalçn kçükün videodaki laflarını bir savun da kaale alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Eğer konu geçmiş zamandan videolara gelirse bu ülkenin Cumhurbaşkanı ve Başbakanının ne videoları var. nolur beni kaale al lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 loserz kardeş, önce duvara anlat sonra bize. biz duvardan sonra anlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Ek olarak yolladığın video linki ilk mesajımdaki gibi tamamen taraflı. Yorum yapılıp tartışılacaksa yolladığın videonun sadece küçük bir kısmı olan Yalçın Küçük'ün görüntüleri hakkında tartışılmalıdır. Ancak ne yazık ki videonun %70 lik kısmı tamamen taraflı (muhtemelen yanlış) iddia ve itham içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Mantıklı bi açıklaması vardır diye tahmin ediyorum. AKP yanlıları tarafından bi şekilde yasaklanmadan önce programını devamlı izlerdim Sky'da, hiç de öyle rol yapıcak gibi değil gayet gaza gelerek içten milliyetçi konusuyodu. Haberi yapanın kanal7 olması işgillenmek için zaten yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bana çok rol yapıyormuş gibi geliyordu bu adam hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Yalçın Küçük'ü tanırım .Bir sürü kitabı olan , görüşlerine her yerde ulaşabileceğimiz bir adamı tanımak için haber bültenininde çıkan yarım dakka bile sürmeyen bir konuşmaya ihtiyaç duymam.Eğer kendinizi geliştirmek istiyorsanız böyle aydınların kitaplarını okuyun , dindarların aydınlarını bilmem ama varsa onlarıda okuyun ancak böyle senin aydının boktan benim aydınım iyi tarzı sidik yarışları aşırı ideolojik olmaktan öteye gidemiyor.Hem başkaları tarafından yönetiliyoruz hem de onların sığ , taraflı bilgileriyle fikir oluşturmak zorunda kalıyoruz , üzücü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 -007- said: sir said: hiç kaale alıncak bi adam değil gerçekten, her an herşeyi söyleyebilir. Geçmişini ya da kahve kültürüyle "hakkında öyle böyle diyolar" ını bilemem ama şu an için inan Turkuvaz medya grubundan daha kaale alınması gereken bir adam. isterseniz onu da ciddiye almayın, ciddiye alın diyen yok =) yalçın küçük dünyaya sonsuz komplo teorileri içinden bakan bir adam. komplo teorilerinin sonu yoktur, sonucu da yoktur, anlattığı yeni bişey de yoktur. dolayısıyla somut gerçeklerden uzakta yaşayan insanları da çok kaale almamak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Bu şerefsiz pkklının söylediklerini mi ciddiye alıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Yalcin Kucuk ara sira dogru laflar eder, de kim o kadar konussa o kadar dogru laf eder heralde (sir haric). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 elm said: Yalçın Küçük'ü tanırım .Bir sürü kitabı olan , görüşlerine her yerde ulaşabileceğimiz bir adamı tanımak için haber bültenininde çıkan yarım dakka bile sürmeyen bir konuşmaya ihtiyaç duymam.Eğer kendinizi geliştirmek istiyorsanız böyle aydınların kitaplarını okuyun , dindarların aydınlarını bilmem ama varsa onlarıda okuyun ancak böyle senin aydının boktan benim aydınım iyi tarzı sidik yarışları aşırı ideolojik olmaktan öteye gidemiyor.Hem başkaları tarafından yönetiliyoruz hem de onların sığ , taraflı bilgileriyle fikir oluşturmak zorunda kalıyoruz , üzücü ... ben kendımı geliştirdim merak etme, bu tür ipsiz sapsız adamların görüşlerinede ihtiyacım yok. ama sen kendini geliştirmemiş görüyorsan bu adamların yolundan git, piyonlara ihtiyaçları var. adam kalkmıs acık acık soylemıs soyleyecegını, yok efendım kanal7 de cıkmısmısmıs yok efendım atv grubuymus falan. trt 1 de cıkınca mı yorum yapma hakkımız olacak bu konusmalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sahi aydınlıkta da yazmıştı bi ara yalçın küçük =)ciddiye almamak için bi neden daha işte heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Adam aydınlığa laf soktum diye nasıl mutlu oldu ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sen birden çokakıllı bi biçimde çıkışınca yazma gereği duydum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sir büyük büyük müsün küçük müsün bilmiyorum ama provakatif mesajların da benim midemi bulandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar