Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalçın Küçüktür ama mide bulandırır

loserz

Öne çıkan mesajlar

-007- said:
kaynak: haber7

ayrıca bugün atv haberde çıktı

kaynaklar çok tarafsızmış allah için.

ulan ne adamsın kaynaga maynaga ne bakıyon video var kapı gibi gözün var beynin var izle kendin karar ver, videonun nesi tarafsız olucak. adam bas bas bagırıyo işte dagdaki pkk lılara.
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
sir said:
hiç kaale alıncak bi adam değil gerçekten, her an herşeyi söyleyebilir.

Geçmişini ya da kahve kültürüyle "hakkında öyle böyle diyolar" ını bilemem ama şu an için inan Turkuvaz medya grubundan daha kaale alınması gereken bir adam.

kardeşim sen video yu izledin mi izlemedinmi.

izlediysen yalçn kçükün videodaki laflarını bir savun da kaale alalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ek olarak yolladığın video linki ilk mesajımdaki gibi tamamen taraflı. Yorum yapılıp tartışılacaksa yolladığın videonun sadece küçük bir kısmı olan Yalçın Küçük'ün görüntüleri hakkında tartışılmalıdır. Ancak ne yazık ki videonun %70 lik kısmı tamamen taraflı (muhtemelen yanlış) iddia ve itham içeriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalçın Küçük'ü tanırım .Bir sürü kitabı olan , görüşlerine her yerde ulaşabileceğimiz bir adamı tanımak için haber bültenininde çıkan yarım dakka bile sürmeyen bir konuşmaya ihtiyaç duymam.Eğer kendinizi geliştirmek istiyorsanız böyle aydınların kitaplarını okuyun , dindarların aydınlarını bilmem ama varsa onlarıda okuyun ancak böyle senin aydının boktan benim aydınım iyi tarzı sidik yarışları aşırı ideolojik olmaktan öteye gidemiyor.Hem başkaları tarafından yönetiliyoruz hem de onların sığ , taraflı bilgileriyle fikir oluşturmak zorunda kalıyoruz , üzücü ...
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
sir said:
hiç kaale alıncak bi adam değil gerçekten, her an herşeyi söyleyebilir.

Geçmişini ya da kahve kültürüyle "hakkında öyle böyle diyolar" ını bilemem ama şu an için inan Turkuvaz medya grubundan daha kaale alınması gereken bir adam.

isterseniz onu da ciddiye almayın, ciddiye alın diyen yok =)

yalçın küçük dünyaya sonsuz komplo teorileri içinden bakan bir adam. komplo teorilerinin sonu yoktur, sonucu da yoktur, anlattığı yeni bişey de yoktur. dolayısıyla somut gerçeklerden uzakta yaşayan insanları da çok kaale almamak gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

elm said:
Yalçın Küçük'ü tanırım .Bir sürü kitabı olan , görüşlerine her yerde ulaşabileceğimiz bir adamı tanımak için haber bültenininde çıkan yarım dakka bile sürmeyen bir konuşmaya ihtiyaç duymam.Eğer kendinizi geliştirmek istiyorsanız böyle aydınların kitaplarını okuyun , dindarların aydınlarını bilmem ama varsa onlarıda okuyun ancak böyle senin aydının boktan benim aydınım iyi tarzı sidik yarışları aşırı ideolojik olmaktan öteye gidemiyor.Hem başkaları tarafından yönetiliyoruz hem de onların sığ , taraflı bilgileriyle fikir oluşturmak zorunda kalıyoruz , üzücü ...

ben kendımı geliştirdim merak etme, bu tür ipsiz sapsız adamların görüşlerinede ihtiyacım yok.

ama sen kendini geliştirmemiş görüyorsan bu adamların yolundan git, piyonlara ihtiyaçları var.

adam kalkmıs acık acık soylemıs soyleyecegını, yok efendım kanal7 de cıkmısmısmıs yok efendım atv grubuymus falan. trt 1 de cıkınca mı yorum yapma hakkımız olacak bu konusmalar için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...