Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Sirius B - SIRIUS B Into The Electric Castle - AYREON Critical Mass - THRESHOLD Mind Over Body - MINDFLOW For The Love Of Art And The Making - BEYOND TWILIGHT Extension of the Wish - ANDROMEDA Angular Perceptions - THOUGHT CHAMBER Bu albümlerin hepsini toplu olarak uygun bir fiyata satın alabileceğim bir yer arıyorum. Şimdiye kadar tüm CDlerimi Ankara'dan almıştım, ilk kez İstanbul'da alış-veriş yapacağım. Nereyi önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Kadıköyde akmar pasajının alt girişinin olduğu tarafta bowling salonu var, bowling girişinin hemen sağında bi dükkan var oraya bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ek olarak belirtiyim mesajını tam olarak okumamıştım, şimdi bir daha baktım albümlerin hepsini orada bulur musun bilemem, ama bulma şansın yüksek ayrıca toplu alımda indirim falan da yapar mı bilmiyorum, bence yapar, yapması lazım böyle bir toplu alıma=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Ee, bu dükkanın adı nedir, sitesi var mıdır vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 adını hatırlamıyorum dükkanın kusra bakma yolum düşerse o tarafa yakın zamanda bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tamamdır teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 kadiköy'de akmar pasajı alt kata giriyorsun zihni müzik var acayip bir arşivi var adamların, zaten zihni müzik'i duymuşsunuzdur illa orayı dene, olmazsa neresi olur bilemiyorum, taksim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hepsi var bende satabilirim sana hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 orda yoksa p2pde var, evinden çıkmana bile gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar