Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lüks telefon tavsiyesi


leoneo5

Öne çıkan mesajlar

Vertu diye girmeyin konuya =) Vertu, goldvish vb. bi kaç bin euroluk telefonları kastetmiyorum...

Ama şöyle nokia'nın 8800 serisine benzer tavsiyeler istiyorum.

8800 scirocco çok güzel bence ama üretimi durmuş. 8800 Arte de bir o kadar çirkin bence...

Arte'nin üstüne yeni bi 8800 serisi gelecek mi bir fikriniz var mı? ya da başka markaların ne gibi alternatifleri var bu niş segmentte?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lüks telefon derken max. 3000-4000 ytl diye düşündüm ben, zaten o fiyatı aşabilecek bir telefon istiyorsan vertu'nun ahşap rengi olanlarından alırsın, zaten vertu'yu vertu yapan ne teknolojisi ne de dış görünümüdür bence, rezervasyon,zart zurtla senin için uğraşacak bir servis var. gerçi artık bu olayı turkcell platinum da yapıyor. Vertu alabilecek kadar finansmanım olsa, cepler de biraz gevşek olsa =], o kadar da tipi olmayan vertu yerine gider 8800 Arte alırdım, düz olanından =]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonun bir statü simgesi olduğunu az çok bilirdim de, geçenlerde Hepsiburada'da ikincil telefon bakarken "tamam ucuz ama fazla ucuz, çıkarıp masaya koyamıyor insan" diye enteresan bir yorum okudum, şimdi de bu topiği gördüm, enteresan yani bu tip tatminler, gösterişler :p

Şahsen ben, o kadar zengin olsam ki şöyle telefon işlerine hiç düşünmeden, üzülmeden ayırabileceğim -misal- 20.000 YTL param olsa, yine gider birincil bir PDA tipi telefon, ikincil olarak da iPhone alırım yani, eder taş çatlasa 3.000 YTL.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi lüks telefon olayından anlamam ve evet çok garip de geliyor lüks olduğu söylenen ve içerik vaad etmeyen telefonlar..

ben anlamam yani. ama tr'de bulunamayan özel bişi istiyorsanız 'au kddi'ye bakın derim. neon modelini zamanında çok beğenmiştim. belki urbano serisi, w serisi vs gibi modellerini beğenirsiniz. bi tane daha capon şirketi var inanılmaz işler yapıyor onlar da (gerçi inanılmaz kısmı su geçirmezlik, bilmemkaç mpixel kamera falan idi) ama isimleri bi garip. hatırlamıyorum şimdi.. bunu da neon modeli olmasa hatırlamazdım..

neon 2006-2007 telefonu sanırım ama bayağı hoş, sleek bi alet idi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilemiyorum ben işimle ilgili konuşursam Vertu'yu almak zorunda kalırım. Zorunda kalmamın sebebi de kuyumculukla ve özel dizaynla ilgilenmemizden. Bilirsiniz ki ülkemizde olsun ve ya bir başka yerde toplantıya gidersin, görüşmelere gidersin atıyorum bir görüşmeye gidildiğinde tüm kuyumcular ve özel dizayn yapan şirket sahipleri masaya en iyi telefonu koyuyor. Takım elbisesiyle, arabasıyla, telefonuyla, görünüşüyle iş konusunda en temel husustur. Büyük şirketlerin ve özellikle Patronların yanında duran müdürlerin dikkat ettiği mütevazilikten çok sizin çevre ve fiziki durumunuzdur. Müdürler bu konu da iş görür daha çok o yüzden ülkemizdede bu tür konularda bu tip gösterişler çok önemlidir.

Telefon dersen ben 8800'ın bir modelini almayı planlıyorum ama hangisi bilmiyorum. Fakat Arte'sini falan al. O modeller ağırlığıyla, kapak açılış sesiyle(şak şak), görüntüsüyle hem zarif hem gösteriyor kendisini.

Bir de Nokia olduğu için daha uzun süre kullanırsın. Bir de Motorola'ya bak ondada çok hoş ve zarif telefonlar var ama Motorola işte pekte ismi yok markanın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...