Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 gerekli araştırmalar ve dökümlerini aşağıda bulabilirsiniz.Google AraştırmasıTdk çözümlemesiNational Geographic okumaya üşenenler için söyliyim bayan yada erkek sevgilisi olmayan kalmasın. cinsi sapıklığa dönüşebilecek kadar tehlikeli bir durum. çok korkutucu sonuçlar verebildiği oluyor. bir başka deyişle insan manyaklaşabiliyor deniliyor. Görsel imgesel geçenlerde trt2 de de bi program vardı. cezaevindeki sapık mahkumlarla röportaj yapmışar neden böle bişi yaptınız yani nedir size tecavüz ettiren çoluk çocuğa musallat eden diye. adam da anlatıyo işte toplumda dışlanıyordum hiç sevgilim olmadı kendimi çok yanlız hissettim ama onlara sözüm geçiyordu kendimi güçlü hissediyordum o zaman falan diye. ey sevgili yanlız arkadaşlar. çeşitli zihinsel süreçleri aştıysanız ne ala. ama aşmadıysanız yanlız olmak riskli bişi olabilir. sevgili bulun. illa herbirkız böyle heycanverici olmayabilir. heycan verici kız böylede olabilir ama en azından yanlızlığı alır götürür. hem kimbilir onun bile keşfedilecek ilginç yanlarını bulabilir insan istese. ruh güzelliği falan yani. bir başka bayan güzel sayılmayacak sözün özü. yanlızlık Tanrıya mahsustur. yanlız olmayın birlik olun. arada banada bi sevgili bulun. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bu ne abi, "boyu belime gelsin yeter" deseydin bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Dökümanları araştırdım, son derece somut bilgiler içeriyor. Çalışman ve paylaşımın için teşekkürler Chaotic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 140 benim boyum belime gelen insan varmı bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 öndeki dişi cok cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 #REDIRECT [[http://www.facebook.com]] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Niçe sapık. Hm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Asteroth said: Dökümanları araştırdım, son derece somut bilgiler içeriyor. Çalışman ve paylaşımın için teşekkürler Chaotic. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sekiz sene boyunce sevgilisi olup, seks yapıp, hatta seks partileri verip nice insanları katletmiş kişilerde var.katletme duygusu sapıklık v.s. gibi sapmalar, düzüşmekle alakası olmayan küçüklükten gelen bazı ebeveyn hataları, genetik faktörler ve psikolojik hastalıklardan kaynaklanmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 dökümanları inceledinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 8 seneden uzun süredir sevgilim olmadı psycho killer mıyım şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ben de benzer bi araştırma sonucu 8sene sefgilisi olmayanın caponlaştığına ve sapıttığı sonucuna ulaşmıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tıkla kıza ulaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 8 yıldan sonra aseksüel olur insan be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 8 senelik zaman dilimi nerden basliyo ona aciklik getirmek gerek. birinden ayrildiktan sonra 8 sene mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 4 senelik mühendisim böyle saçma bir matematiksel şey görmedim. o itegralin içindeki Rüzeri n ne reel sayıların o şekilde integrali nası alınır. japonu çıkar denklem de çok saçma geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 8 sene kız yoksa eşşekler var aha sekiz sene laa bu sekiz senee abammabaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Llama said: 8 sene kız yoksa eşşekler var... işte, sapık oluyosun diyo ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 zbom! oha yazdığımı sildim lam matematiğin üst seviyelerinde öğreniyorsun o integralleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ne kadar üst? gizem yapma matematik dediğin 28 harf 9 rakam 20 sembolün farklı kombinasyonlarından ibaret. böyle integral varsa bende mühendis değilim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 oho daha neler var her şeyi kendi bildiğinden ibaret sanmakla hata edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ilk sevgilimi 8 yaşımda yaptım ben. sapık olmadığıma göre teori çürümüş oldu. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 6 yaşımdan beri sapığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Chaotic said: gizem yapma matematik dediğin 28 harf 9 rakam 20 sembolün farklı kombinasyonlarından ibaret. heyt lafa gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar