Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8 sene boyunca hiç sevgilisi olmayan sapık olurmuş

Chaotic

Öne çıkan mesajlar

gerekli araştırmalar ve dökümlerini aşağıda bulabilirsiniz.
Google Araştırması
Tdk çözümlemesi
National Geographic

okumaya üşenenler için söyliyim bayan yada erkek sevgilisi olmayan kalmasın. cinsi sapıklığa dönüşebilecek kadar tehlikeli bir durum. çok korkutucu sonuçlar verebildiği oluyor. bir başka deyişle insan manyaklaşabiliyor deniliyor.
Görsel

imgesel

geçenlerde trt2 de de bi program vardı.
cezaevindeki sapık mahkumlarla röportaj yapmışar neden böle bişi yaptınız yani nedir size tecavüz ettiren çoluk çocuğa musallat eden diye. adam da anlatıyo işte toplumda dışlanıyordum hiç sevgilim olmadı kendimi çok yanlız hissettim ama onlara sözüm geçiyordu kendimi güçlü hissediyordum o zaman falan diye.

ey sevgili yanlız arkadaşlar. çeşitli zihinsel süreçleri aştıysanız ne ala. ama aşmadıysanız yanlız olmak riskli bişi olabilir. sevgili bulun. illa herbirkız böyle heycanverici olmayabilir.

heycan verici kız

böylede olabilir ama en azından yanlızlığı alır götürür. hem kimbilir onun bile keşfedilecek ilginç yanlarını bulabilir insan istese. ruh güzelliği falan yani.

bir başka bayan güzel sayılmayacak

sözün özü. yanlızlık Tanrıya mahsustur. yanlız olmayın birlik olun. arada banada bi sevgili bulun. teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

sekiz sene boyunce sevgilisi olup, seks yapıp, hatta seks partileri verip nice insanları katletmiş kişilerde var.katletme duygusu sapıklık v.s. gibi sapmalar, düzüşmekle alakası olmayan küçüklükten gelen bazı ebeveyn hataları, genetik faktörler ve psikolojik hastalıklardan kaynaklanmaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...