Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ve ben de gidip aldim. daha sert bir albüm olmus, Kurban'in hop hop sarkilari yerine pentagram gibi bir albüm yapmis. Pentagram + Dünya Benim albümü gibi olmus diyim kisaca.. Güzel olmus sevdim. 1-2 de ingilizce sarki koymus ortaya. Özlem Tekin, Sebnem Ferah, Demir Demirkan gibi kisilerin orjinal albümlerini alirim, bunu da direk orjinal aldim, güzel oldu. Zaten Demir'in yaptigi ne kötü oldu ki simdiye kadar ;-)[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 aha bu kötü oldu bone. zort diye gidip aldık, patlak çıktı. harbi tiksindim albümden. hayalkırıklığının hesabı yok. hakan kurşunun albümünü alın derim bunun yerine. böyk.[signature][hline]ben olmuşum imza..
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Kahpe Mükemmel Adeta. Sözlerini nereden bulurum bilen warmı bi yerini çözemedim. :)[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 expmadcat bariz korsan almış :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 içimde bir bosluk var neyle doldursam parayla mi askla mi hayaller kursam alem oyuncu olmus sokaklar sahne sevdigim bir kiz vardi olmus bir kahpe yürüsün üstüme gelen gelsin birakip ortada giden gitsin olan olmus diyen sussun vurdum ben bu dünyanin dibine kafamda bir hosluk var nasil anlatsam kadehimi sigarami neyle doldursam parasizlik pulsuzluk hepsi bahane bir yudum bir nefes her sey sahane bir yudum bir nefes hayat sahane yürüsün üstüme gelen gelsin birakip ortada giden gitsin olan olmus diyen sussun vurdum ben bu dünyanin dibine[signature][hline]Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 tek bişeye benzeyen şarkının da arabesk olması düşündürücü. güldürürken düşündürüyor adeta..[signature][hline]ben olmuşum imza..
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 arabesk? ben depresik olarak görmüstüm
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ay çok ayıp...[signature][hline]ben olmuşum imza.. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 22 Nisan 2004 00:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 daha dinnemek nasip olmadı.. bakalım...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Ulan kahpe mükemmel dedik albüm demedik, mp3 ünü buldum onu dinledim lol. :)[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bır sarkısını dınlemem ımkanım oldu guzel bır sola atıyordu gercekten sert bır album olmus[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Numb Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 hiç olmamış yav demir hoca yazık etmiş valla ne diyim. horace bi kouşu bir heves gittik aldık cdsini vala içimizde patladı. yazık oldu.. orjinal cd aldık hemde bilsem korsanını bile almazdım. nedir abi o ingilizce şarkılar öyle.. tiksindim yav. pentagramın hatırı var valla daha neler yazardım.[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 zaga da dinledim 2 şarkıyı fena bişeye benzemio alcam valla[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Admin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 arkadaş kasedini almıs da dinledim sert olmus ehe ozaman güzel olmus dedim[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Dresquin, 28 Nisan 2004 11:48 tarihinde demiş ki: Sibek Can gençkene gayet güzel bir kadındı aslında
Bendekar Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Ben sadece kahpeyi dinledim ve çok hoşuma gitti zaten demir demirkan kalite adam onun için gidip alcam albümü
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Harbi güzel albüm başta beni de bayıyordu arka arkaya bangır bangır şarkılar ama alışınca güzel gelmeye başlıyopr[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 albüm alma konusunda bir şey söyleyemicem ama kahpe güzel parça albüm sound u da böyle ise alınabilecek bir albüm olabilir ama en önemlisi demir demirkan tabi...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 albüm süper ya 2 gündür dinliorum helal mükemmel yapmış diğer albümlere göre ağır olmuş ama bence böle süper[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Öne çıkan mesajlar