Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bacak boyunun vücut ile orantısız olması..

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Evet malesef böyle bir sorunum var kısaca açıklayayım..
boyum 1.75 ve bir yerde duruyorum
yanıma 1.85 boylu bir arkadaşım geliyor ve yanyana duruyoruz:
ve bakıyoruz ki bel kemiklerimiz aynı yerden başlıyor ve bacak boylarımız aynı..

peki benim 10cm'lik eksiğim nerde? üstte kaldı..
bu yüzden gömleğimi pantolonumun içine sokamıyorum soktugum zaman resmen leyleğe benziyorum ayrıca hocalar tarafından azar da işitiyorum..
Düşünsenize ; bir hayal edin, ne kadar komik eşek kadar bacaklar cücük bir göğüs..
kendimi defolu üretilmiş gibi hissediyorum :(

şimdi gelelim sorulara:
-bu durumda düzgün / normal gözükmek icin benim boyumun 1.85 olması lazım ama olamayacağım bir kesin çünkü şuanki boyumla bile ailenin en uzun boylu çocuguyum.. (sadece aile sülale değil :P )
-e boyum 1.85 olmadıktan sonra hep komik gözükecem nasıl olacak bu iş?
- yazık diilmi bana..

(bu çağda olur böle dengesizlikler diyolar ama sakatlara gidiyoruz snrm yavaş yavaş)
sizde de oldumu, olduysa düzelecekmi yardım ederseniz sevinirim..[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
Sosyal ağlarda paylaş

yahu ailede pek uzun olmadıgı icin korkuyorum birazda abim 23 yaşında babamla aynı boydalar ikisindende 2-3 cm büyüğüm..
ama dayım 1.80 boyunda mesela..
lise 2 bu arada..[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!

[Bu mesaj Black1ce tarafından 30 Nisan 2004 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm bende olmadı ama hemen panik yapma. Önce bir durumu tamamen anlatsan daha iyi. İlk olarak kaç yaşındasın? Yaş bu konuda önemli. Eğer 12-16 yaş arasındaysan bu tür durumlar o kadar da anormal değil, sonra düzelme ihtimali yüksek. Bir de hormonlarının normal seviyede salgılanıp salgılanmadığını da ölçtürüp baktırman faydalı olur bir sağlık kurumunda. Bir de baban veya diğer erkek akrabalarının fiziksel görüntüsünde aynı durum geçerli mi? Yani babanda da bacak orantısızlığı var mı en basidinden? Eğer babanda (dayın/amcan falan da önemli tabii ama 2. derecede) böyle bir şey yoksa korkmak yersiz bence. Düzelir.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 30 Nisan 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Hmm bende olmadı ama hemen panik yapma. Önce bir durumu tamamen anlatsan daha iyi. İlk olarak kaç yaşındasın? Yaş bu konuda önemli. Eğer 12-16 yaş arasındaysan bu tür durumlar o kadar da anormal değil, sonra düzelme ihtimali yüksek. Bir de hormonlarının normal seviyede salgılanıp salgılanmadığını da ölçtürüp baktırman faydalı olur bir sağlık kurumunda. Bir de baban veya diğer erkek akrabalarının fiziksel görüntüsünde aynı durum geçerli mi? Yani babanda da bacak orantısızlığı var mı en basidinden? Eğer babanda (dayın/amcan falan da önemli tabii ama 2. derecede) böyle bir şey yoksa korkmak yersiz bence. Düzelir.

16 yaşındayım, ailemde bu sorundan yaşayan başka kişi yok hepsi geçer diyolar ama avuttuklarını düşünüyorum sonuçta gözlerimle gördüm yani..
(1.85cm nedir ya oha)[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
Sosyal ağlarda paylaş

lise2 cok cok normal bu durum
o bacaklar uzadıysa devamıda uzıycaktır allahın emri.

bence en kötüsü önce ayakların ve kolların uzaması onu elbiseyle falanda kapatamıyorsun gorilla gibi kollar kocaman benim arkadaşıma öyle olmultu :) sonra gerisi geldi tabi normal bi hal aldı.

sen kafaya takma yeterki yoksa ilerdede hala uzunmuş gibi gelicek bacakların.[signature][hline]impossible is nothing
www.fallenbishop.cjb.net

Sosyal ağlarda paylaş

E tamam işte ailende başka kimsede yoksa zaten gen havuzunuzda öyle bir şey yok demektir bu da senin de düzeleceğini %80 kesinlikte gösterir. Bir de babanlarda falan o yaşta böyle bir şey dikkatlerini çekmiş mi bir sorarsın, eğer onlarda da olmuşsa hiç takma ama hatırlamama olasılıkları yüksek. Bir de hormonlarının düzenli olup olmadığına bir baktır değilse, fazla salgılanma falan varsa ilaçla onları da dengeliyorlar hiç dert etme... Tabii böyle bir tedavi için daha yaşın erken, sorun çıkacağını hiç sanmıyorum.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

zaten bu sorunu yaşadıgım tek zamanlar katı hocaların dersimize girip gömleği pantolonunun içinde olmayanların adını alıp müdüre verdikleri zamanlar..

mecburen sokmak zorunda kalıyorum arkadaşlar tarafından da şamaroğlanı halnie getiriliyoruz..
ah şu arkadaşlar yokmu psikolojisini bozarlar insanın vallaha :P[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
Sosyal ağlarda paylaş

Bol bol yuzmelisin. Veya basketbol oynayacaksın.

Eger su benim anladigim sekilde ise gogus kafaseinde cıkıktır senin.

Ve 2-3 sene icinde duzelmessen oyle kalirsin hicde hos bir goruntun olmaz.

Yuz ve basket oyna birde doktora git aileler cahil kaliyor cogu zaman sen kendin icin doktora git.
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde büyüme çağında öyle orantısızlıklar olur ama. Daha sonra gelir. Benim gördüğüm de çok kişi oldu kolları çok uzun olan falan ama sonra düzeldi hepsi. Bir de boyunu ailenle karşılaştırma. Çünkü genel olarak bu kuşak bir önceki kuşaktan daha uzun boylu. Arada ortalama 6 santim fark var bildiğim kadarıyla. Bu da yaşam koşullarının daha kolay olması, daha iyi beslenme ve ortam sağlanması ve savaş ve kıtlık gibi dış etkenlerden daha az maruz kalınması büyük etken tabii. Ben de mesela ailemde dayımdan sonra (boyu 1.96dır ama o zaten yapı itibariyle iriyarı biri.) en uzun bireyim (1.87). Babamla aramda 6-7cm fark var.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada gömlek olayına kızıyorlarsa bol bir kazak-polar gibi giyecekle önünü kapatırsın ya da pantolonun belini biraz aşağıya kaydırır oradan kemerle sabitlersin. Kolay yani şu anki durumunu kapatmak da dert etmeye değmez.[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

pantolonumu çekebildiğim kadar çekiyorum ama bişey farketmiyo o farketmediği halde bile kemiğimi sıkıştırıyo deli gibi
polar zamanı da geçti safi gömlekle gidiliyo izmirde artık..

azimli bir türk genciyim ben bunu da başarırız alimallah..[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece ilk 3 mesajı okudum.
Daha lise 2 desin buda demek oluyorki daha 16 yaşındasın en fazla 17 hadi bi sene kaldın 18.

Erkekler 22 yaşına kadar ergenlik sürecindelerdir diye biliyorum yanlış ta olabilir.Uzarsın kesinlikle ama seninde çaba sarfetmen gerekiyor.Bol bol süt iç basketbol oyna hatta 2 sini bir arada yap.
Bir senede 15 santim uzayan arkadaşlarım var tabi öyle olmak istemessin adamların sırtında çatlaklar çıktı hızlı boy uzamasından.

2. bunu kompleks haline getirirsen sıçarsın ki seninki bana göre sorun bile değil.düşün ne şekilde yaşayan insanlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
homoid, 30 Nisan 2004 22:45 tarihinde demiş ki:
düşün ne şekilde yaşayan insanlar var.

en kötü durumlarda düşündüğüm şey ztn komplex haline getirdiğim de yok sadece geleceğimdeki halim için endişeleniyorum..

ayrıca yazın hergün 1 saat yüzerim ayrıca günde 2 bazı günler 3 bardak süt içerim.
yanlız kışın bu durum tam tersi, haftada 1 basket oynarım hafatada da 3-4 defa süt içerim :([signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bacakların ince ve uzunsa kötü dururda az kaslı ve kalınsa falan ozaman cok sorun olmaz
salona fln git bacak geliştirici haraketler var onlara agirlik ver çalış iyice[signature][hline]Grandmaster Hamburger
evim evim güzel evim :)
Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine
GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P
Sosyal ağlarda paylaş

çok zayıfım 1.75 boya 55 kilo bacaklarıma da takılan isimler, çöt, çötük, kürdan vs..
ne günahım vardı allahım :P

bu arada ge-ta'nın o lafı benim imzamı süsleyecekti kaçırdık yahu :o)[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!!

[Bu mesaj Black1ce tarafından 30 Nisan 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Boyum 1.70...Hatta yok yok...1.50 diyeyim...
En kısasından,en cücesinden hesaplıyayım..
Şişmanlıktanda en şişmanı sayayım kendimi...
Oranımın neden olması gerekiyor ki?
nedir oran kendine bir soul-mate bulamıyacakken??
..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...