Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Arkadaşlar forumda daha önce böyle bir isteğim olmamıştı ama elimde account var şu an oyunu denemek için (arkadaşım verdi acc. bilgilerini) Torrent aracılığı ile 9GBlık warhammerı çektim fakat beta o ve oyuna sokmadı beni. Güncel sizin dışarıdan alıp yüklediğiniz halini net ortamında inderebileceğim bir yer bilen varsa ve özelden bana bildirirse çok sevinirim. Şimdi denemek için 50YTL boşuna vermek istemiyorum zaten beğenirsem alacağım.. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 offical sitede var sanırsam http://www.war-europe.com download client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 [neyse :p] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Twisty cevabın için teşekkürler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar