Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Horizon said: Hayvanlar üremek için içgüdüleri ile çiftleşirler sex yaparlar. İnsanların hayvanlardan farkı olan zeka seviyesi de bunu ayırabilmesini sağlar. İnsan üremek için birine tecavüz etmez , taciz etmez. Böyle bir fark yok diyorsan birşey diyemeyeceğim. Çok farklı yerlere geldi konu , benim bahsettiğim gayet açık birşey. benim dediğim tek şey seksin varoluş sebebinin üremek olması. insanlar üreyebilsin diye bu bir ihtiyaç olmuş. ve bu ihtiyacı ya sosyal olarak kabul edilen ya da edilmeyen yollarla karşılar insanlar. mesela 25 yaşında bakire bir erkek gayet pedofil nekrofil tecavüzcü vb olabilir bence. kişisel tecrübeden değil tabii düşük seviye psikoloji derslerinden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 erkekler bakire olmaz. bakir olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Jadelith said: Horizon said: Hayvanlar üremek için içgüdüleri ile çiftleşirler sex yaparlar. İnsanların hayvanlardan farkı olan zeka seviyesi de bunu ayırabilmesini sağlar. İnsan üremek için birine tecavüz etmez , taciz etmez. Böyle bir fark yok diyorsan birşey diyemeyeceğim. Çok farklı yerlere geldi konu , benim bahsettiğim gayet açık birşey. benim dediğim tek şey seksin varoluş sebebinin üremek olması. insanlar üreyebilsin diye bu bir ihtiyaç olmuş. ve bu ihtiyacı ya sosyal olarak kabul edilen ya da edilmeyen yollarla karşılar insanlar. mesela 25 yaşında bakire bir erkek gayet pedofil nekrofil tecavüzcü vb olabilir bence. kişisel tecrübeden değil tabii düşük seviye psikoloji derslerinden :P Potansiyel sezdim lol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 elaidi said: erkekler bakire olmaz. bakir olur. ne farkeder o yaştan sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Tecavüzü hep bayanlara yapılacak diye düşünmemek lazım. 6 yaşındaki oğlunuzda tecavüze uğrayabilir ona göre yorumlarınızı yazın lütfen. Sonra adam çıkıp çoçuk parkında şort giymişti tahrik etmeseydi derse neler yapabileceğinize göre yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 şey vardı bebeğe tecavüz etmişti biri sora "tahrik etti beni napıyım" demişti adam. benim dediğim, adam liseden beri düzgün bir şekilde seks yapıyor olsaydı gidip bebeğe tecavüz etmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Olurmu? , doğal birşey o Absolut. Üremek istiyor adam belki.. :) Kısaca sapıklık , hastalık ile normal cinselliği karıştırmayın birbirine lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Yurtdışı kadar dahi rahat olsa cinsellik gene tatmin olmayan ve birliktelik yaşayamayanlar olcaktır. Kısaccası etek giydi tahrik oldum hiçbirşeye açıklama olamaz. Jadelith said: şey vardı bebeğe tecavüz etmişti biri sora "tahrik etti beni napıyım" demişti adam. benim dediğim, adam liseden beri düzgün bir şekilde seks yapıyor olsaydı gidip bebeğe tecavüz etmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Jadelith said: Horizon said: Hayvanlar üremek için içgüdüleri ile çiftleşirler sex yaparlar. İnsanların hayvanlardan farkı olan zeka seviyesi de bunu ayırabilmesini sağlar. İnsan üremek için birine tecavüz etmez , taciz etmez. Böyle bir fark yok diyorsan birşey diyemeyeceğim. Çok farklı yerlere geldi konu , benim bahsettiğim gayet açık birşey. benim dediğim tek şey seksin varoluş sebebinin üremek olması. insanlar üreyebilsin diye bu bir ihtiyaç olmuş. ve bu ihtiyacı ya sosyal olarak kabul edilen ya da edilmeyen yollarla karşılar insanlar. mesela 25 yaşında bakire bir erkek gayet pedofil nekrofil tecavüzcü vb olabilir bence. kişisel tecrübeden değil tabii düşük seviye psikoloji derslerinden :P Sizin bu tartışmanız kökten yanlış, gerçeklerden kopuk. Dini ya da benzeri sebeplerden dolayı insanın bir hayvan olmadığını düşünüyor olabilirsiniz ama pek hala biz de bir hayvanız. Ve tüm hayvan türleri tecavüz eder. Bir keresinde benim kedime tecavüz etmeye çalışmıştı bir kedi (kafasına taşı yedi tabi sonra). Ama gördüğüm çoğu kedi kur yapar, hoş görülmez ise gider. Tecavüz hayvan doğasında olan bir şey ve soyu devam ettirme güdüleri ile ilgili. Zekamız aslında hiç birşeyi ayırmaya yetmiyor, karanlıkta yürüyoruz öyle, tek farkımız hayvanlardan en azından karanlıkta yürüdüğümüzü bilmemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 biz size sapıklığın çıkış noktasını söylüyoruz ama kabul etmek istemiyorsunuz. herkes eğitimli değil, süper iradeli hiç değil. avrupa'daki tecavüz oranlarıyla islam ülkelerindekini karşılaştıralım bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Gerçi eşcinsellik gibi konuları işin içine katarsak(ki tüm hayvanlarda var bu da) cinselliğin tamamen zevk etrafında döndüğünü düşünebilirsiniz, ama mitolojik bir savunma ile çıkarım karşınıza. İçince eşcinselliğin olduğu bazı mitlerde erkekler hamile kalır. Bilgi benden, neden olduğunu siz düşünün, essay yazıcak havamda değilim şu an. Vizelerime çalışıyorum. Şans dileyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Absolut said: Yurtdışı kadar dahi rahat olsa cinsellik gene tatmin olmayan ve birliktelik yaşayamayanlar olcaktır. Kısaccası etek giydi tahrik oldum hiçbirşeye açıklama olamaz. Jadelith said: şey vardı bebeğe tecavüz etmişti biri sora "tahrik etti beni napıyım" demişti adam. benim dediğim, adam liseden beri düzgün bir şekilde seks yapıyor olsaydı gidip bebeğe tecavüz etmezdi. hiçbirşey açıklama olamaz? yani rasyonel hiçbir açıklaması yok ne demek anlamadım. allah mı yaptı dicez. ben zaten cinsellik sadece ülkemizde bir sorun demiyorum. üreme ihtiyacından ortaya çıkmış birşey seks diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Tacize, tecavüze kılıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 GERGE said: Sizin bu tartışmanız kökten yanlış, gerçeklerden kopuk. Dini ya da benzeri sebeplerden dolayı insanın bir hayvan olmadığını düşünüyor olabilirsiniz ama pek hala biz de bir hayvanız. Ve tüm hayvan türleri tecavüz eder. Bir keresinde benim kedime tecavüz etmeye çalışmıştı bir kedi (kafasına taşı yedi tabi sonra). Ama gördüğüm çoğu kedi kur yapar, hoş görülmez ise gider. Tecavüz hayvan doğasında olan bir şey ve soyu devam ettirme güdüleri ile ilgili. Zekamız aslında hiç birşeyi ayırmaya yetmiyor, karanlıkta yürüyoruz öyle, tek farkımız hayvanlardan en azından karanlıkta yürüdüğümüzü bilmemiz. ei de ben zaten senin dediğinin aynısını söylüyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 İşim başımdan aşkın işte; hoş gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Rock said: Jadelith said: seks ile üremenin farklı olaylar olduğunu düşünmek de ilginçmiş. üremek gerekli olduğu için seks güzel birşey, eğer bölünerek çoğalıyor olsaydık seks zevkli olmazdı hatta cinsellik direk olmazdı. tecavüz eden insan bile üremek için seks yapıyor (bilinçaltı olaraktan). üreme sorunu olmasaydı seks de olmazdı. Peki tecavüz ettikten sonra kadının öldürülmesi, öldürüldükten sonra tecavüz edilmesi(olmamış şey değil) veya küçük erkek çocuklarına tecavüz edilmesi nasıl bir üreme içgüdüsüne giriyor anlamadım. Horizon'un söylediklerini tamamen doğru bulmuyorum ama senin söylediğinde çok doğru değil. bunla ilgili bir psikolog konferans vermişti tecavüz tarzı olayların önemli bir kısmında şiddet eğiliminin cinsel istek kadar önemli ve itici olduğunu söylüyordu. hatta bu tecavüz olaylarını bir şiddet uygulama isteğinin dışa vurumu olarak yorumluyordu. yani dışardan aslında yorum yapması kolay ama bunları yapan bir insanın o an ne düşündüğünü vs iyi anlamak lazım onu buna iten sebepleri anlamak için. bir bebeğe ya da çocuğa ya da 75 yaşındaki bir kadına tecavüz eden birinin tek sorununun cinsel hayatı olmaması olduğunu hiç sanmıyorum. hatta o sorunlarının yanında en önemsizi olur. insanlar rahat bir şekilde sevişebilseydi tecavüz olmazdı fikri bana o kadar da doğru gelmiyor. taciz olmazdı ya da çok daha az olurdu muhtemelen çünkü taciz cinsel açlıkla daha ilişkili ama tecavüz çok farklı bir boyut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Seks - Zevk ve üreme aracıdır. Tecavüz - yasaktır yapanın uzuvları budanmalıdır. tartışmaya devam etmenin bir anlamı yok sinir germeyelim arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bence 6. vitese takıp ezmeli böylelerini görünce. dünyanın ne kaybı olur ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Ardeth said: Rock said: Jadelith said: seks ile üremenin farklı olaylar olduğunu düşünmek de ilginçmiş. üremek gerekli olduğu için seks güzel birşey, eğer bölünerek çoğalıyor olsaydık seks zevkli olmazdı hatta cinsellik direk olmazdı. tecavüz eden insan bile üremek için seks yapıyor (bilinçaltı olaraktan). üreme sorunu olmasaydı seks de olmazdı. Peki tecavüz ettikten sonra kadının öldürülmesi, öldürüldükten sonra tecavüz edilmesi(olmamış şey değil) veya küçük erkek çocuklarına tecavüz edilmesi nasıl bir üreme içgüdüsüne giriyor anlamadım. Horizon'un söylediklerini tamamen doğru bulmuyorum ama senin söylediğinde çok doğru değil. bunla ilgili bir psikolog konferans vermişti tecavüz tarzı olayların önemli bir kısmında şiddet eğiliminin cinsel istek kadar önemli ve itici olduğunu söylüyordu. hatta bu tecavüz olaylarını bir şiddet uygulama isteğinin dışa vurumu olarak yorumluyordu. yani dışardan aslında yorum yapması kolay ama bunları yapan bir insanın o an ne düşündüğünü vs iyi anlamak lazım onu buna iten sebepleri anlamak için. bir bebeğe ya da çocuğa ya da 75 yaşındaki bir kadına tecavüz eden birinin tek sorununun cinsel hayatı olmaması olduğunu hiç sanmıyorum. hatta o sorunlarının yanında en önemsizi olur. insanlar rahat bir şekilde sevişebilseydi tecavüz olmazdı fikri bana o kadar da doğru gelmiyor. taciz olmazdı ya da çok daha az olurdu muhtemelen çünkü taciz cinsel açlıkla daha ilişkili ama tecavüz çok farklı bir boyut. hm orasını bilemeycem şiddet istiyosan git adam öldür kardeşim niye tecavüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Ardeth said: insanlar rahat bir şekilde sevişebilseydi tecavüz olmazdı fikri bana o kadar da doğru gelmiyor. taciz olmazdı ya da çok daha az olurdu muhtemelen çünkü taciz cinsel açlıkla daha ilişkili ama tecavüz çok farklı bir boyut. Buna katılabilirim; benim söylediğim tecavüz olayının motivlerinden birisinin cinsellik olduğu ve bunun en önemlisi olduğu belki de. Eğer tüm insanlar androjen olsaydı belki tecavüz olmayabilirdi, eğlendirilebilecek ilginç bir fikir. Şiddet önemli tabii, acı verme, ama kadına verilen bu acı cinsel zevkli amblife etmek için kullanılıyorsa bunu nereye koyacağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 DoruK said: biz size sapıklığın çıkış noktasını söylüyoruz ama kabul etmek istemiyorsunuz. herkes eğitimli değil, süper iradeli hiç değil. avrupa'daki tecavüz oranlarıyla islam ülkelerindekini karşılaştıralım bakalım.. Bu düşüncene pek katılamayacağım. Sapıklık dediğin şeyin tek çıkış noktası cinsellik(sex) olamaz. Bunun altında iç güdüelrden daha farklı psikolojik sorunalar var bence. Sex sadece bunu dile getirmek içni bir yol bence. Örneğin bu olay; 6 Yıllık Eşe İnanıl..... Sapıklığın çıkış nedeni cinselliktir yorumu yanlış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tek çıkış noktası demiyorum ki. elbette sapıklıklar her zaman ortaya çıkacaktır ama en büyük tetikleyicisi cinsel eğitimsizlik ve doyumsuzluktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tecavüzün boyutu farklı. işin içinde zorlama, hükmetme, sahip olma, köleleştirme gibi kavramlar giriyo. bu kavramlar bize göre sapıklık olabilir, ama onların bundan alacağı zevki tahmin edemeyiz. ben de sadece cinsellikten çıktığını düşünmüyorum olayın. işsizlik maaşı gibi sevgilisizlik (genelev) maaşı ödense yine bunlar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Ardeth said: insanlar rahat bir şekilde sevişebilseydi tecavüz olmazdı fikri bana o kadar da doğru gelmiyor. taciz olmazdı ya da çok daha az olurdu muhtemelen çünkü taciz cinsel açlıkla daha ilişkili ama tecavüz çok farklı bir boyut. Anlatmak istediklerimden biri de buydu zaten. Tecavüz tamamen psikolojik sorunlardan kaynaklanabileceği gibi, cinselliğe tabu olarak bakan toplumlarda açlıktan da yapılabilir. Bu geniş bir konu ve işin içinde tamamen insanlar var. Hiç birşeyi kesin olarak formüle edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 KEisn olan tek şey erkekler olmasaydı taciz tecavüz çok daha az olurdu. Sizi pis ilkel şeyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar