Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 İlk önce almamaya karar vermiştim dayanamadım alıcam dedim, geldiği zamanda da param yoktu napsam şimdi nerden alsam sendit ucuz ama daha önce wow aldıgımda 1 haftadan uzun sürmüştü gelmesi online cd-key satanlar güvenli mi? deneyimi olanlar varsa bu online zımbırtıda paylaşırsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bugun gittigidiyordan aldım. arkadaş msnimde de kayıtlı. 59.90 a satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 57 90 a düştü =) gittikçede düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 oha 80 e aldım ben. bu arada arkadaşın şeyini bombalamak gibi olmasın da sanırım kullanamayacam ben elimdeki wotlku. kutusu jelatini gıcır gıcır duruyor. istersen aldığım fiyata satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 online key alıcaksak direk olarak Gamersloot çok alışveriş yapmışlığım var tamamen güvenilir.Şu anki fiyat 42.81$ İlk alışlar için telefonla confirmaiton istiyorlar onuda söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 telefon conformation sakat evi ararlarsa ne derim evdekilere =D ama büyük ihtimal öyle olacak gibi sanki galiba hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 gittigidiyor da 57 ytl felan şu an. Ve anında gönderiyor adam. En az 4 5 kere alışveriş yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 evet abi baktım da hakkat mantıklı ordan alıcam hepiniz sağolun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Sanki geleceği görüyor gibiyim.Bir sonraki exp açıklanmıs cıkmasına 1 ay var Bizim dana hala Wotlk en ucuz burda buldum alıyorum dıye gezıyor ortalıkta... Alma hacım salla ya alıp ne yapacan gel benım dk yı powalvlup layak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Aldım bile gittigideyoooordan =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ah bea pazartesisendromunda bu gün 19:10 da 50ytl ye :) 30 stok var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 benimki elimde patladı fasödm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 pazartesisendromu'nda 49 ytl şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 anaaa 2 dakkada bitti xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 sendit e sipariş i onaylattıktan sonra gördüm orayı :P gece yarımda 10 stok vardı en fazla 3dk da bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Ben üç seferdir oyunun çıktığı gün taa akşam gidip D&R'dan alıyorum, hele bu sefer vitrin + kasa arkası olarak 40-50 tane vardı heralde. Geceden sıraya falan girenleri de "oolm işte bööle manyaaz biz 15 saat bekledik hehuahe" achievementinin peşinde insanlar olarak görüyorum dolayısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar