ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Ekim'in son haftasından itibaren Haziran sonuna kadar Profesyonel Turist Rehberliği Kurs'u nedeniyle İzmir'de olacam. Kalacak yer sorunu çıktı doğal olarak. Uyumlu, biraz nerd'imdir.Çok güzel bulaşık yıkarım!. Zaten part time + akşam da kurs olacağı için pek evde bulunmayacağım. Yanına ev arkadaşı arayan kişiler arıyorum(ne cümle ama). Eğer ki, ev arkadaşı arıyorsanız veya tanıdığınız varsa arayan, lütfen bana yönlendirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bi llama var bildiğim izmirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 baluu eve çıkmak istiyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 kisiselden basla bence aramaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 bende arıyordum bak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Bornova içindeyse çıkacağın ev, bi görüşürüz olursa çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ev tutacakların dikkatına hafta sonu kalırım cuma gelir pzar giderim hiç affetmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Yahu bu karam(karaçam yada) kültür merkezi varmış. Çankayadan çıkarken, karaçam dershanesi yakınında, google'ladım fakat bulamadım. Neresi oluyor burası? Kurs yeri orası olacağı için, otobüs mesafesinde olan bir yerden EV'e çıkmam gerek. Bileniniz varsa güzel bir açık adres yazıp, anlatsa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 izmirde otobüs olayı çok zor değil ^^ merak etme.. çankayadaysa mekan bornovodan tutup metroyla tek çekebilirsin çankaya ya. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Karacan dersanesi olmasın o bahsettiğin karaçam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bornova çankaya arası metroyla 15 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Evet Karacan'mış o ya. Buldum yerini, Konak'ta yazıyordu websitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bornovadan metroyla 15 dkda gider gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 çankaya 15 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 15 bilemedin 14 e bıraktım var mı alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 kapılar hızlı kapanırsa 13 bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bu bornova, öğrencilerin genel olarak ev kiraladığı bir semt mi? Ne kadar öğrenci varsa, ordan bahsediyor sanki. Merak ettim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yaşamadan bilemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ssj4songoku said: Bu bornova, öğrencilerin genel olarak ev kiraladığı bir semt mi? Ne kadar öğrenci varsa, ordan bahsediyor sanki. Merak ettim valla. egeye yakın diye öyle özellikle bornova küçük park diye kısımda olunca öyle bi hal aldı ama izmirin her köşesinde oturan öğrenci var ama bornova candır can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 sırf bornova'ya takılı kalma tabi alsancakta candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 evet kirası da süperdir alsancak'ın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 3000 ytl kira vermeyen yaşamasın zaten boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Alsancak = No lulz o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bak adamı yanlış yönlendiriyosunuz, alsancak'ın gece hayatı iyidir, eğlenirsin baya bornova sokağı sor herkes söyler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 alsancakta super ev kiralar da var ama komsun travesti olur o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar