InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 2 gun once wow-europe.com'dan lich king upgrade satin aldim.Simdi mail geldi "we are unable to successfully process the recently requested electronic upgrade for World of Warcraft account" diye.Neden olmus olabilir bu? Mail kabul etmiyolar zaten,ariycam UK account&billing numarasini ama yanlis rakam diyo,basina ne koymam gerekiyo?Bi de free yaziyo ama para gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 yanlis numara cevirdiniz diyo,bugun kapali zaten support,daha once arayan varsa yardimci olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Upgradeyi web account sayfasından mı yaptın? Birde saçma soru ama accountun aktif dimi yani kapalı accounta girmiyorsun kodları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Absolut said: Upgradeyi web account sayfasından mı yaptın? Birde saçma soru ama accountun aktif dimi yani kapalı accounta girmiyorsun kodları :) Evet,bildigin account management'dan.Gelecek ayin 11'ine kadar da acik account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 35 euro imiş sayfasında hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Noldu düzeldimi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben kapalı acc'a upg yaptım gayet oynuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bu ek pakettede 1 ay ucretsız oynama hakkı var dımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 jonywayt said: bu ek pakettede 1 ay ucretsız oynama hakkı var dımı bana 4 gün vermiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 valla aldım oyle duruyor iş yrerinde :D eve götürecemde yukliyecemde :D bakalım belkı bu aksam olur :D ama heroes var oda yalan olabilir : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 07/12/08 N/A One-Day Exempt 06/12/08 N/A One-Day Exempt 05/12/08 N/A One-Day Exempt 3 gün kendi kendine ötelemiş kendi kendine ama neye istinaden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Skyfire said: Noldu düzeldimi bari? sinavlar var daha aramadim zaten UK support line nasil aranir bilmiyorum 004 falan koydum basina ama ya dusmuyo ya da beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 normal telefondan arayamayabilirsin, ya cepten, yada skype uzerinden direk ara.. ki bence skype i kullan direk +44 yazarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 aente said: 07/12/08 N/A One-Day Exempt 06/12/08 N/A One-Day Exempt 05/12/08 N/A One-Day Exempt 3 gün kendi kendine ötelemiş kendi kendine ama neye istinaden bilmiyorum. bakım mazeretiyle epeyi bi kapalı kaldıda ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar