SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Evet altı sene oldu bu şehre geleli... Bu altı yıl boyunca başıma gelenler, ömrümde başıma gelenlerin toplamından fazla oldu her nedense. Şehirdenmidir benim saf ve yumuşak kalpli bir adam olmamdanmıdır bilinmez ama olmadı sevemedim bir türlü şu şehri. İnsanına ısınamadım, yaşam tarzına, vahşiliğine ısınamadım vede 2 ay önce vermiş olduğum kararı hayata geçirmeme günler kaldı. Artık zamanıda geldi hayatımın en huzurlu zamanlarını geçirmiş olduğum şehrime, İzmire dönüyorum. İzmirde siesta yapmayı, yazın güneşin altında uyuşuk uyuşuk bira içmeyi, canımın sıkıntısı ile yaratıcılığımın had safhasını yaşamayı özlemişim. Bugün fotoğraflarıma bakıyorum ilk geldiğim zaman çektirdiğim... çökmüşüm basbaya mutsuzluk yüzümden akıyor gülmüyorum artık eskisi kadar. Hepsinin suçlusunu biliyorum üstelik... Her insan mutluluğu birşeylerde arar ben benimkinin yerini biliyorum. İzmirli patiler şubesi Mayıs 15 itibarı ile yeni bir patiye daha kavuşacaklar. Bekleriz efem Karşıyaka, Cyberia da saatler süren BF Vietnam seanslarımıza, bilimum maymunluklarımıza. Kalın sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 lan. gitmeden bi görüşcektik?[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Bu lanet şehre bu derece yerleşmesem bende bir saniye durmam ankarama dönerdim ama ne yazık ki bu saatten sonra çok zor. Kendini kurtarmışsın, senin adına sevindim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 15 Mayıs daha buradayım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 iyi bari...[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Gel abi ya izmirden güzel şehir mi war?[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 insanlar Istanbul'un kiymetini bilmiyor, ne fena[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 kalbinin götürdügü yere git[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 edi aynen. ben de burda yurtdışında istanbul diye inliyorum. herkes kendi şehrine özlem duyuyor tabii. izmirli olsam aynısı bana da olurdu eminim.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 istanbul super ama senin adına sevindim tabi[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Ben İstanbulu sevemedim gitti Bence Ayrılaman Daha iyi..[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 doru olanı yabmısın kardiş hele izmir e geri dönmekle tekrar doru yabmıssın demek ısdıorum sen oraya bısı eklemeyı unutmussun ızmır lı hatunlar ı :)[signature][hline]|Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Nedense bende sevemedim , farklı kesimlerden çok çeşitli insanlar var. Ayrıca yerleşim hayatına, ulaşıma, insanlarına,alışamadım. Bağdat caddesi Tunalı'nın 3 katı olmasına rağmen , Tunalı'daki kadar eğlenemedim. Ne biliyim Ankara her zaman en güzel yer gibi geliyor.(belkide alışmışımdır) :)[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Dorsia, 03 Mayıs 2004 22:15 tarihinde demiş ki: Ben diyorum ki degeri ayri kaldiginda anlasilacaktir ve er ya da gec Istanbul'a donus olacaktir. kesinlikle 3 gün şehir dışına çoksam ''noluo lan'' oluyorum[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bende 3 gün istanbula kaçsam oh be biraz rahatladım oluyorum[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Bir atamız, bundan çok zaman önce demiş ki: Taş yerinde ağarır... [signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 izmire geldıgınde sana aratmayız ıstanbulu karsıyakada oturcakmısın ıste fazla zorluk cekmezsın pısman olmazsın soylıyım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Angelfire, 03 Mayıs 2004 22:45 tarihinde demiş ki: bende 3 gün istanbula kaçsam oh be biraz rahatladım oluyorum tam tersi,istanbul sınırlarını geçince nedense hep istdeki hayatımı geride bırakıyormuşum gibi geliyor ve manyak(?) huzurlu oluyor.[signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Yok yanlış anlaşıldım arkadaşlar maksadım İzmir İstanbul tartışması yaratmak değildi. Her insan farklı ruh hali ve yaşam biçiminden zevk alır ama bunu etkileyen şeyde o insanın yetiştiği toprakların özüdür. İstanbulda doğup büyümüş olsaydım, biraz keyfini yaşıyacak kadar rahat olabilseydim belki fikirlerim farklı olabilirdi. Olmadı hep ters tarafına denk geldim bu şehrin. Dostluklarım alıştığım gibi olmadı hayatım alıştığım gibi olmadı. Burada etken tabiki İzmirin kendine has bir şehir olması aynen İstanbulun olduğu gibi. Tabi buradan söyleyeyimde içimde kalmasın bari İstanbullular gülün biraz somurtan insanlardan bıktım. Yolda gülene dik dik bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Artı kaç desem eksik kalır said: SadButcher, 04 Mayıs 2004 00:18 tarihinde demiş ki: Dostluklarım alıştığım gibi olmadı hayatım alıştığım gibi olmadı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 güle güle git, canın isterse de güle güle dönersin :) taş yerinde "ağırdır", yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Geçmiş olsun. Darısı kalanların başına, ben de oradan Antalya'ya ufak tefek sevimli 50 kiloluk falan bir transfer yapmak istiyorum en kısa zamanda, umarım çok uzun sürmez. ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Nefir niyet bozuk? hayırlısı ossun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 nefirciğim ben artık 50 kilo değilim ama olsun idare ediver artıkın :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucandaire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 aahh mars ahhh bende bi geri donebilsem :)[signature][hline]Lets Turn and Burn..!!! the silly nick of alltimes , this is ucandaire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar