KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bilmiyorum neden oldu ama bugün birden yawaşladı firefox.. çok kötü durumdaym ya bilgisayarın performance ında sorun yok ama firefox çok yawaşladı.. son 2 yüklediğim eklentiden olabilir die düşündüm sildim onları ama... ??? başka tarayıcı önermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 çerezleri sil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 özellikle soslu fıstıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 http://howto.helpero.com/howto/Speed-Up-Firefox_31.html Bunları yap,FireFox'u ateş basıyor, uçuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bugun guncelleme geldı bana onu yaptım yavaslama olmadı ...Sende guncelleme yaptıysan olmus olabılır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 sildim çerezleri. bi gelişme yok.. dün yaptım güncellemeyi sorun yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 yaptım bi ayarları bi değişiklik yok diyemicem.. evet şu ana kadar takılmıodu yine takıldı ama daha çabuk çözüldü.. hızlandı ama.. sanırım benim sorunum farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 takılmalar oluo ya.. typing'de de arada takılıo sonradan gelio kelimeler fln... kafayı kıracam.. eklentileri ve yer imlerini kaybetmeden tekrar silip kurmanın yolu war mıdır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 typing'de olanın sebebi yanlış w kullanımı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 çıldırmak üzereyim sürf keyfim bitti ya habire takılıp duruo aptal şey. en iyisi uyumak.. jet gibiydi düne kadar.. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Fortuna said: http://howto.helpero.com/howto/Speed-Up-Firefox_31.html Bunları yap,FireFox'u ateş basıyor, uçuyor. Oha, uçtu cidden X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Son çözüm -> FF3 yüklüyse sil ve FF2 yükle.FF2 yüklüyse sil ve FF3 yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Fortuna said: http://howto.helpero.com/howto/Speed-Up-Firefox_31.html Bunları yap,FireFox'u ateş basıyor, uçuyor. waowwwwww x2 oldu resmen tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar