Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Dolar kaptırdı gitti tabi, biraz yanlış zamanda alıcaz sanırım ama bir bakıma mecburuz. Efenim şimdi biz abim ilen iş sebebiyle 2 tane laptop alalım diyoruz. Biraz araştırmaya çalıştım, çift çekirdek centurion fln uçmuş gitmiş ne ekran kartlarından haberim var ne de işlemcilerden. Şimdi efenim bizim hedeflediğimiz bilgisayar türü şöyle, son oyunları oynayalım derdimiz yok. Çok fazla oyun da oynamıyoruz zaten, ben wow oynuyorum abim de 2moons oynuyordu en son (şuan askerde) gelince napar bilmiyoruz tabi. Neyse, çok para yatırmak gibi bir hedefimiz de yok. WoW kaldırsın yeter yani :P Benim merak ettiğim paticik ahalisi kaç inch monitör kullanıyor ? 15 mi 17 mi? Şuan bilgisayarımda 21-22" monitör var 15 e dönersem afallarım diye düşünüyorum fakat 17" çok mu büyük olur onun merakındayım. Bir el atın :) Ha bir de bilmiyorum kaldı mı da wireless özelliği olsun elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Ne iş için kullanacaksın. Eğer grafik tasarım falan değil ise meslek 15 inch yeter de artar. Pahalı olmasın diyorsan Acer modellerine bak. 1000 YTL civarına iyi şeyleri var (dolar artınca onlarda 1200 falan olmuştur). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 monster var canavar gibi..parcalarına sen karar veriyorsun..toplama laptop gibi oluo.istanbuldaysan kadıkoye ugra.exa bg var orasıda daha uygundur diger bgcilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 macbook pro al, yeni nesilin ekran karti baya iyi bende bir onceki nesil var, mukemmel grafikler falan wowda, hic sorun yasamiyorum 17 inch laptop fazla buyuk bence 15 iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hp den şaşmican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Hepinize cevaplar hazırladım. @GERE; grafik tasarım fln değil. Biryere gittiğimizde laptop olsun yanımızda işte olayı. @pascalnouman; monster nedir açarsan? laptopun toplama versiyonu mu? @Penth; macbook çok pahalı yaf, biliyorum çok kaliteli de aşar beni muhtemelen geçen bakıyordum da 2milyardan aşağı ürünü yok @nutella yerim; servisi dandik diyorlar hiç bilgin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 monster laptop ureten bir firma senin istedigin gibi toplatma imkanin var laptopu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 toshiba ALMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Nekadar para ayırmayı düşünüyorsun? Laptop başına 1500 ytl dersek normal koşullarda tavsiye etmem ama sony vaio baya iyi şu anda. Birde Dell'in studio 15 serileri çok iyi. sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 nutella yerim said: hp den şaşmican bence de. servisi dandik falan diyorlar, inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Dell den şaşma derim. Servis olayını bilmiyorum, hiç sorun yaşamadım. 3 seneyi geçti bilgisayarım, klavyemdeki wasdcz shift gibi tuşlar silindi sadece oyun oynamam dolayısıyla. 17" onermem, çok batarya yer, ağır olur, çok yer kaplar. 15.4" uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 http://www.istanbulbilisim.com.tr/ bu siteye bakabilirsin fiyatları baya uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 alperozg said: http://www.istanbulbilisim.com.tr/ bu siteye bakabilirsin fiyatları baya uygun. eğer para kısmı çok osrun değil diyorsan sony al, kaliteden şaşma derim ben ama acerlarda performansına göre fiyatı çok uygun. güncelle yerine alıntıya basmışım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Dell 1520 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar