aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Messi turkiyede mi oynamaya basladi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Chris Paul bi maçta 24 gol atıyor 15 asist yapıyor ,ondan da iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 agalar çarpıtmayın. TSL'de 2 büyük takımda oynayan topçuları karşılaştırıyoz. eşit imkanlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 3 mac fark var abi, sen de neyi kasilastiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 lincon maç başına 1 gol/asist ortalamayla oynamış alex'in ortalaması bunun altında şuana kadar 3 maç eksikle bunun alakası yok. Da yani daha ligin başı böyle şeyler bu kadar basit karşılaştırılmaz 2 kat fark bile olsa farklı özellikleri olan oyuncular bunlar yaptıkları işleri oranlamak lazım. Hep söylüyorum gol/asist bunlar biraz da şans işi guiza o kadar gol kaçırmasa asistte önde olabilirdi alex bu alexi kötü futbolcu yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 aquila said: 3 mac fark var abi, sen de neyi kasilastiriyosun. ortalama al maç başına lincoln daha iyi fdsfsd. ha genel olarak bakarsak evet alex daha iyi. ispatladı adam kendini. ama bu seneki performanslara bakarsak lin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 sabri>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 maskareyd, cok ugrasiyorsun ama kotu bir takimin kotu bir oyuncusu bap :( yapacak bisi yok :( :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Azmo neler oluyor sana Azmo? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 kotu takim gsyse turkiyede futbola yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 fener >>>>>>avrupa liglerinin hepsi>>>>>>> Turk futbolu >>>>>>>>> asya ligleri. hadi bakalim sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 kazimi unttun aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Kazım Çarşı'ya karşı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Azmodai said: maskareyd, cok ugrasiyorsun ama kotu bir takimin kotu bir oyuncusu bap :( yapacak bisi yok :( :P luketdıtabela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 luinir oldugunu yeni anladim. bu asiri fanatizmin kaynagini da ogrenmis oluk hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yok Luinir değilim ben. imzaya açık açık koymam zaten öyle olsa heh. kardeşim olur kendisi ama. ha ayrıca fanatiksem fanatiğim kardeşim. :p var mı bi hakaretim, saygısızlığım, kurallara aykırılığım? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 oha luinir 13 yaşında falan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yine gider bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 8 Valla nocom gibi daha fanatikleri de var burada ehu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 kotu bisi yaptin demiyorum ki zaten, fanatik dedim sadece :) Nocom da coskulu bir kullanicimiz evet, ama alistik ona artik AH HA HA HA hatta bazi yerlerde ustteki postlari gibi postlar icin aramaktayiz (her ne kadar seninki kadar KOTU bir takim tutsa da :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Azmodai said: kotu bisi yaptin demiyorum ki zaten, fanatik dedim sadece :) Nocom da coskulu bir kullanicimiz evet, ama alistik ona artik AH HA HA HA hatta bazi yerlerde ustteki postlari gibi postlar icin aramaktayiz (her ne kadar seninki kadar KOTU bir takim tutsa da :P) :)-D feneri tutacagıma aklımdan bir sayı tutarım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 beni tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 yada nefesimi tutarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 o diilde bu lincoln gitmesin ya.gol atıo flan diye değil.adamda böle bi pozitif enerji var.herife her geçen gün hayranlıgım artıo ya.gol atsın atmasın bi bok yapmasın ama yinede seviyorum keratayı. lincoln 2 sene daha oynarsa gönlümde hagi nin yerini alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Lincoln daha dur yeni geldi adam. Hemen başlamayın öyle. Benimde günden güne hayranlığım artıyor. ama hagi demişsiniz, hagi nin yeri başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar