Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Doors

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
robby kriegerin woodstockta creedle roadhouse blues çalmışlıı var tavsiyedir

zaten öven övmüş bide ben laf kalabalıı yapmıyım
bide bi topic daha vardı doorsla ilgili...daha fazla merak eden açsın okusun
gerci orda lunaparl muziine benzeten nacizane kardeslerimizde yok diildi ama ossun :)))[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin?
ayrıca:
Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki:
her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin.

• 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
doors dinlerken kafayı yedim demin, zevkten komaya girdim, komadan çıktıktan sonra yine bakim eski forumlara dedim de gözüme çarptı.

said:
son_goku, 06 June 2003 10:20 tarihinde demiş ki:
en güzel şarkısıda bence the doors'un House Of The Rising Sun.galiba bu şarkıyı muse ve the animals'da söylemiş.[hline]to be or not to be

"house of the rising sun" animals'ın, doors'un değil. bestesi de Bob Dylan'a ait sanırsam.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
"the future is unclear and the end is always near !"
..... Do it Robby ......[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson
"Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon
Mesaj tarihi:
Grup üyelerinin yaşlı hallerini görmeyin mümkünse,Saçları dökülmüş bir Robby,çökmüş Ray Manzarek falan,afallamıştım gördüğümde..[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Mesaj tarihi:
Show me the way to the next whiskey bar
Oh, don´t ask why...

Show me the way to the next little girl
Oh, don´t ask why...

Agirlikli olarak dinledigim tarzla hic uyusmaz. Ama güzeldir the doors...

Pek taninmamis bir grup deniyor ama gecenlerde radyoda Cmon baby light my fire duymustum... Günümüzde de duyurmustur adini az biraz[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki:
"ulan ben ölünce içimi doldurun"
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Jim Morrison 2 Temmuz 1971'de akşam sıralarında küvetin içinde ölmüştür.Birçok kişi onun yüksek dozdan öldüüne inanıo ama ben inanmıom :)
bende 19 albumu var sıkı bi hastasıyım.Her şarkısını sevmekle beraber tavsiye edebileceğim şarkılar
Light my fire
Riders on the storm
L.A Women
Love Me Two Time
Break on through
Five to one vb.. :)
Bu arada bi ara zaman bulabilirsem site açacam bi tane.Kaynaklar %80 tamam bu aralar Jim Morrison'un hayatını yazmakla uğraşıom,açınca bildirecem :=) Bu arada Kendercik,o şarkının adı Alabama Song,solim dedim :) [signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors

[Bu mesaj UltraPsycho tarafından 30 Nisan 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu arada doors grubuna bi faydanız olmasını isterseniz
Türk İş bankası 16214 nolu hesap... :( bööghh
faydanız olmasını isterseniz gruptaki Jim haricindeki diğer elemanların hayatlarını bulursanız gönderin.Ben buldum ama ingilizce çevirmeye gözüm yemio :)[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
Mesaj tarihi:
jim morrison şairdir yaw şarkıcı diildir aslına. bütün şarkı sözleri sanat eseridir, ruhuna el-fatiha...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
The Doors elemanlari Jim haric hepsi yasiyolar..... ayrica drummer haric olmak uzere.... The Doors 21th.. diye grupta caliyolar ii de ediyolar canli olarak hala basarililar tabi Jim Morrison beklememek lazim ama guzel dakikalar yasatiyolar .
Mesaj tarihi:
hele o mükemmel yarıcı sözleri yok mu, hastasıyım

The End:

- Father..
- Yes son.
- I want to kill you

- Mother..
- ..
- I want to .... oyeaaaaaahh..
[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
bu arada ultra psycho çok utanmış kendinden
bi konuda,

değil mi

Roadhouse Blues u dinleyip dinlememekle alakalı bir şey o kadar dinleyip de o parçayı keşfedemeyenler utansın derim[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
doors hastasıyım.

ama itiraf edeyim oturup da the end dinlemek hakkaten sıkıcı geliyor. uzun süredir dinlemediyseniz tamam süper. ya da arkaplanda çalıyorsa süper. ama oturup da dinleyemem. hele her gün... patlarım valla.

ama doors en sevdiğim gruplardan yani.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
said:
Zaugna_Khaldun, 03 Mayıs 2004 15:51 tarihinde demiş ki:
bu arada ultra psycho çok utanmış kendinden
bi konuda,

değil mi

Roadhouse Blues u dinleyip dinlememekle alakalı bir şey o kadar dinleyip de o parçayı keşfedemeyenler utansın derim

yaw yigit seninde aklında bakla ıslanmaz len köstebek :)
sadece basit bir bilinç kaybı o kadar Yoksa bilmezmiyiz,let it roll roll roll you've got to thrill my soul,all right....Bak biliomuşum :D[signature][hline]C'mon baby light my fire
the doors
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
gloria şarkısının canlı versiyonu vardır, bir şarkının erotik etkisi olabilir mi diyenlerden ingilizcesi olanlar varsa dinlesinler. pek garip hisler yaratıyo dinlerken.

bunun dışında the doors güzeldir.
  • Yeni Oluştur...