Kendersever Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 robby kriegerin woodstockta creedle roadhouse blues çalmışlıı var tavsiyedir zaten öven övmüş bide ben laf kalabalıı yapmıyım bide bi topic daha vardı doorsla ilgili...daha fazla merak eden açsın okusun gerci orda lunaparl muziine benzeten nacizane kardeslerimizde yok diildi ama ossun :)))[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin.
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 doors dinlerken kafayı yedim demin, zevkten komaya girdim, komadan çıktıktan sonra yine bakim eski forumlara dedim de gözüme çarptı. said: son_goku, 06 June 2003 10:20 tarihinde demiş ki: en güzel şarkısıda bence the doors'un House Of The Rising Sun.galiba bu şarkıyı muse ve the animals'da söylemiş.[hline]to be or not to be "house of the rising sun" animals'ın, doors'un değil. bestesi de Bob Dylan'a ait sanırsam.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 27 yaş sendromu morrison, joplin, hendrix, bonzo[hline]smthng about sx&drt
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 bence tam tersi muzige ilgisi olan cogu insan doors'u biliyodur[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted
Berk Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 doors yine bilinen bir grup valla smiths gibi gruplar daha da kaybolmuş gitmiş...
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 let it roll baby roll let it roll *!ratata trattat tramtrum* all night long ;)[hline]smthng about sx&drt
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 "the future is unclear and the end is always near !" ..... Do it Robby ......[hline]"Who needs new bands? Everyone knows that Rock n Roll attained perfection in 1974. It's a scientific fact." Homer Simpson "Blues is the Roots , Everything else is the Fruits ! " Willie Dixon
stirner Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Grup üyelerinin yaşlı hallerini görmeyin mümkünse,Saçları dökülmüş bir Robby,çökmüş Ray Manzarek falan,afallamıştım gördüğümde..[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Show me the way to the next whiskey bar Oh, don´t ask why... Show me the way to the next little girl Oh, don´t ask why... Agirlikli olarak dinledigim tarzla hic uyusmaz. Ama güzeldir the doors... Pek taninmamis bir grup deniyor ama gecenlerde radyoda Cmon baby light my fire duymustum... Günümüzde de duyurmustur adini az biraz[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun"
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Jim Morrison 2 Temmuz 1971'de akşam sıralarında küvetin içinde ölmüştür.Birçok kişi onun yüksek dozdan öldüüne inanıo ama ben inanmıom :) bende 19 albumu var sıkı bi hastasıyım.Her şarkısını sevmekle beraber tavsiye edebileceğim şarkılar Light my fire Riders on the storm L.A Women Love Me Two Time Break on through Five to one vb.. :) Bu arada bi ara zaman bulabilirsem site açacam bi tane.Kaynaklar %80 tamam bu aralar Jim Morrison'un hayatını yazmakla uğraşıom,açınca bildirecem :=) Bu arada Kendercik,o şarkının adı Alabama Song,solim dedim :) [signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors [Bu mesaj UltraPsycho tarafından 30 Nisan 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 WAKE UP! You can't remember where it was had this dream stopped? bunu da unukmayak Awake şarkısndan :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
UltraPsycho Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bu arada doors grubuna bi faydanız olmasını isterseniz Türk İş bankası 16214 nolu hesap... :( bööghh faydanız olmasını isterseniz gruptaki Jim haricindeki diğer elemanların hayatlarını bulursanız gönderin.Ben buldum ama ingilizce çevirmeye gözüm yemio :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 jim morrison şairdir yaw şarkıcı diildir aslına. bütün şarkı sözleri sanat eseridir, ruhuna el-fatiha...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 The Doors elemanlari Jim haric hepsi yasiyolar..... ayrica drummer haric olmak uzere.... The Doors 21th.. diye grupta caliyolar ii de ediyolar canli olarak hala basarililar tabi Jim Morrison beklememek lazim ama guzel dakikalar yasatiyolar .
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Bilmeyen kimseye pek rastlamadım. Strange days albümü güzeldir[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hele o mükemmel yarıcı sözleri yok mu, hastasıyım The End: - Father.. - Yes son. - I want to kill you - Mother.. - .. - I want to .... oyeaaaaaahh..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 The End'i dinlemek herkese sıkıcı gelir ama ben hergün dinlerim :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bu arada ultra psycho çok utanmış kendinden bi konuda, değil mi Roadhouse Blues u dinleyip dinlememekle alakalı bir şey o kadar dinleyip de o parçayı keşfedemeyenler utansın derim[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 doors hastasıyım. ama itiraf edeyim oturup da the end dinlemek hakkaten sıkıcı geliyor. uzun süredir dinlemediyseniz tamam süper. ya da arkaplanda çalıyorsa süper. ama oturup da dinleyemem. hele her gün... patlarım valla. ama doors en sevdiğim gruplardan yani.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Baalzebul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Doors' u çok sevmemekle birlikte "stoned immaculate, tribute to the doors" şiddetle tavsiye ederim. Stone temple pilots, Creed, John Lee Hooker felan hoş olmuş. Hatta şu an dinliyorum.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bir araba 4 dost, uzun yol, alkol ve the end ! bu şekilde dinlersen son dakikaların olsa bile mutlu olabilirsin ![signature][hline]
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bu arada the Doors sevenler the Animals da dinlemeli, deneyin seversiniz..[signature][hline]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 03 Mayıs 2004 15:51 tarihinde demiş ki: bu arada ultra psycho çok utanmış kendinden bi konuda, değil mi Roadhouse Blues u dinleyip dinlememekle alakalı bir şey o kadar dinleyip de o parçayı keşfedemeyenler utansın derim yaw yigit seninde aklında bakla ıslanmaz len köstebek :) sadece basit bir bilinç kaybı o kadar Yoksa bilmezmiyiz,let it roll roll roll you've got to thrill my soul,all right....Bak biliomuşum :D[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 gloria şarkısının canlı versiyonu vardır, bir şarkının erotik etkisi olabilir mi diyenlerden ingilizcesi olanlar varsa dinlesinler. pek garip hisler yaratıyo dinlerken. bunun dışında the doors güzeldir.
duende Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 gloriada hikaye anlatıyor adam:) evine gittik, babası işte annesi alışverişte, elini daldırdı vs. vs.
Öne çıkan mesajlar