Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bu mükemmel grubu günümüzde bilen ne yazık ki çok az kişi var. Kendi başına bir efsane bence. Peki paticikden kimler biliyor? En sevdiğiniz şarkısı hangisi? Bir de Jim Morrison 23 yaşında ölmüştü değil mi?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 dinlerim ben people are strange guzel şarkıdır[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 People Are Strange çok tatlı geliyor o parça bana =) Ama aynı zamanda The End, When The Music's Over, Light My Fire, Love Street ve daha bir çok parçasına da bayılırım :-D[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
jankis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 the end falan manyak zati gitar sololarına hastayım alabama song da süperdir the doors filmini de ayrıca tavsiye edeirm[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Filmini izledim, gerçekten de süper bir film, zaten Val Kilmer sinema hayatına Jim Morrison'daki rolüyle başlamış gibidir, dikkatleri ilk o filmle üstüne çekti. Ayrıca soloları bırak, adamların bulduğu ritmlere deli oluyorum ben, hiç bir düzeni olmayan yine de bu kadar güzel olan ritmler, normalde hiç bir birine uyuşmayacağını sandığınız notaların mükemmel bir bütün oluşturması gibi. Tam ifade edemedim sanırım kendimi ama...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 whiskey bar[hline][i] qu est ce que c'est:viande
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 güzeldir doors tabi. turo yaazrimiz da hastasidir ayrica.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 love street..... *!hıck...* bizim şarkımızdı....durumumuz kötü....*hık*...şimdi onun yüzünden kend....*hıck*.....imi alkole verdim. sabaha levie öldü d...*hıck*....diye bi topic görebileblüp.[hline]ama çooh kamink suun
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Arada The Doors hastaları için önerebileceğim bir CD var, filmin soundtrackini almanızı tavsiye ederim... İşte içindeki şarkılar... Riders On The Storm Love Street Break On Through To The Other Side The End Light My Fire Ghost Song (sanırım ismi buydu) Roadhouse Blues Heroin Stoned, Immaculate When The Music's Over Severed Garden L.A. Woman. Evet arkadaşlar bu kadar sağlam parçaları aynı albümde bulmak çok zor bence elinizi çabuk tutun bu albümü alın ben amcamdan aşırdım her gün en az bir kere dinliyorum =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
jankis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hm arim bari ben de o cd yi[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hastasıyım diycem yalan söylücem eh idare eder lol kızışsın ortam :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :)
jankis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Silthanas, 05 June 2003 00:39 tarihinde demiş ki: alinasi album: Morisson hotel only 4.5$ in Amazon.Org =P[hline]Mecnun muyum a. icin kosayim colde... Leylayi da s.kiyim ayseyi de... -Can Yucel- ehah lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden)
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 benim top altida vardir yere The doors cok severim kendilerini bende :) people are strange , road house blues, light my fire , rider on the strom , hello i love you , love her madly , the end , breakonthrough ...... dayanamicam soyligim listede kimler var hehe hepsi aslinda biriyle alakali (sirasiz) Led Zeppelin , Pink Floyd , The Doors , The who , Rolling Stones , Beatles Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier [Bu mesaj canjovi tarafından 05 June 2003 07:23 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj canjovi tarafından 05 June 2003 07:24 tarihinde değiştirilmiştir]
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 buarda 23 yasinda degil cus :) 27 diye biliyorum yada 29 oyle birsey di yilda 1974 du galiba 1971 olabilir lol[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Jim abim sanırım 1971'de öldü, 73 de olabilir aslında ya benim de kafam karıştı =))) 27 yaşında olmalı öldüğünde haklısın, bir de merak ediyorum The Doors'un polis tarafından dağıtılmamış kaç tane konseri var =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 jim abimiz normal olmedi de asiri dozdan cartayi cekmedi mi ?[hline]www.mizzah.com
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Aşırı doz diyemeyiz tam olarak. Biliyorsunuz acid manyağıydı, ve her gün falan kullanıyordu bildiğim kadarıyla. Sonunda kalbi durdu, kalp krizi gibi bir şey ama uyuşturucuyu bu kadar sık kullanmasından. Yani ben aşırı doz almadı diye biliyorum. Aslında overdose da olabilir.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 KAL da elden ele dolaşan bi doors cdsi vardı içinde tum lirikleri tumn mp3leri ve tum konser kayıtları ve videoklipleri(showlarda çıkan) vardı.[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ben bu aralar uğrıyım bir KAL'a ya =)) Zaten rangermania'yı da görmek lazım :-P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555
ikiyol Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 doors mu diyosunuz peacefrog da guzel sarkidir yani en guzel sarkisi diyemicem tabi ki ama bilmiyenler dinlesin bence bas melodileri falan cok eglenceli ozellikle gitarlari da
girift Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 doors un bütün şarkılarını dinlerim severek hatta abartıp 2ay boyunca sadece onu dinlemiştim. jim amcamın bi kitabı vardır. tanrıların bilmem neleri die. hatırlamıorum ismini ama fena deildi.
Random-Man Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 people are strange'e bir oyda benden ayrıca yazık olduğu Jim Morrison'a iyi elemandı. Ayrıca onu sinemada canlandıran zeki aktörümüzünde(Val Kilmer galiba) hakkını yemiyelim!!!!!!!![hline]Get Down On Your Knees....
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 the doors güzeldir tabii ama ben bu grubu the animals'a benzetiyorum acaba bu iki grubun birbiriyle bir alakası var mı?[hline]to be or not to be
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 en güzel şarkısıda bence the doors'un House Of The Rising Sun.galiba bu şarkıyı muse ve the animals'da söylemiş.[hline]to be or not to be
Öne çıkan mesajlar