SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Elimde windows 2000 yüklü igrenc bi laptop var. Avira av ve ad-aware yüklü. Ancak 2 problemim var. Birincisi, youtube ve google a giremiyorum. siteyi acmiyo. ikincisi de baslat cubugunda sag son kösede kirmizi bi X isareti var "Warning security report"iletisi sürekli cikiyo ve X isaretini tiklayinca bi virus programinin anasayfasina yönlendiriyo. Ayni zamanda masa üstü resmi de WARNING DANGEROUS SPYWARE diye bi ileti duruyo resim gibi. Ne yapsam olmadi yardimci olabilecek biri varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 evet, bana da olmustu, akillara zarar bi durum, format kesin cozum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 garanti formatsız yolu vardır da ne girdiğini bulmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Google ve youtube a tekrar girmeyi basarabilsem gerisi sorun degil katlanirim bi müddet daha. Ama bulamiyorum bi türlü cözümünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 spybot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 spyware doctor mu neydi programın adı download.com dan indir denemelik bi tarat. yada ad-aware midir nedir bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 pek mumkun olmuyo biseyler yapabilmek o durumda, yani internetten dl edip yuklemek calistirmak filan zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 hitman pro, malwarebytes vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 moriQ said: spybot Spybot search & destroy. Her derde deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 aquila said: pek mumkun olmuyo biseyler yapabilmek o durumda, yani internetten dl edip yuklemek calistirmak filan zor. sende doğrusun valla. gerçi pc de indirceksin yedekte durucak setupları lazım olunca bakıcan işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 rica etsem Spybot search & destroy un sitesini linklermisiniz. Ne yahoo ne google, ama paticik aciliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 usb'de tutun işte bi tane.. gerge'nin linux hedelerinden sonra bi de linux (slax) koydum usb'ye.. bi de hirens boot cd.. top atsan geri getiririm her şeyi be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 spybot: http://www.spybot.com/tr/mirrors/index.html indir: http://dl.betanews.com/spybotsd160.exe hitman pro: http://members.home.nl/mloman/hitmanpro30.exe malwarebytes: http://www.download.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 http://www.spybot.com/tr/download/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Tskler dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bu bi saka olmali.. 3 Program da yüklenmiyo. Hata olustu rapotu veriyo, yüklemeye baslanicagi anda duruyo. Hay allahim ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 format at hiç değilse bu kadar uğraşmazsın asgdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 googleblog linki buldum sitede, ordan google logosunu tiklayip i-google a girdim, ordan youtube a aktim simdi izliyorum avrupa yakasini hehe. Valla herseyin bi caresi var.. Direk google.com yazinca acmayan Firefox dolayli yoldan acti "anlamsiz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 programları dl ettiysen güvenli modda bilgisayarını açıp yükleyebilirsin..zaten spy vs taraması yaparken de güvenli modda olman daha iyi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 muhtemelen hosts a bişeyler yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Aynı durum banada olmuştu. Güvenli mod falan çare olmuyor. Bilgisayar kitleniyor bir süre sonra. Formattan başka yolun yok. En kolay çözüm format. Uğraşıcam, halledicem dersen saatlerini alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 c:WINNTmsacm3.drv TR/Small.xzz Bu virüsü nasil silebilirim? AV antivirus ise yaramiyo Sürekli yeniden kopyaliyo kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Spybot search and destroy denedin mi ? Spybot registry girdilerine de bakıyor çünkü, kurtarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Firefox ile denedin mi? Internet explorer zaten siteleri açmaktan aciz bide virus varsa hiç açmaz doğrudur. Firefox ile denemeni öneririm, denemediysen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 COMBOFIX ile boot a eklenen çoğu virüsü temizleyebiliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar