Khelben Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 41 oldu. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 kaç kere güncelleyince quote mesaj da değişiyodu bilen varmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 2pacAmaruShakur said: şampiyonluğumuzu ilk yarıdan ilan etmiş oluruz . ikinci yarı formalite şeklinde geçer bizim için........ İlk yarı 11 puan fark atıp 9 puan mı ne geride bitiren de Trabzonspor'du zaten. Böyle safsatalara inanmayın, inandırmayın. Bak biz ne çekiyorsak bu liderlik gevşemesinden çekiyoruz kaç senedir, getir getir son 2-3 hafta altın tepsiyle teslim et hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Liderlik stres yapar bu tip maratonlarda açık ara fark koymuyorsanız son haftalara girerken.Öbür türlü momentumu lehine çeviren , alır şampiyonluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Holy said: Dakika 90 olmuş hala BJK 4 kişi savunmayı ileri çıkarmıyor. 4 adam öyle durmuş bekliyor. Kazanmaya istekli bir oyun yok iki taraftan da. Guzel ozetlemissin kazanmak icin istemek lazim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 O biraz da korkudan... 2 kulüp arası öyle bi gerildi ki, kanlı belalı oldular. Atak yapayım gol atayım derken 90'da bir gol yiyip de BJK maçı kaybetse bursaya tüm bu gerilimin üzerine taraftar delirirdi. Bunu göze alamadılar. Hehe, şaka maka ezeli rakip oldu BJK'yla Bursa da... GS-FB gibi. Yakında derbi psikolojisi de yerleşir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 FB ile GS duran toplardan bol bol gol buluyor, BJK bi korner bile atamıyor, ilginç. En çok korner kullanan takımlardan birisi olmasına rağmen kornerden kaç golü var BJK'nın bu sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 kornerden gol atmak basit iş hemde küçük takımların işi önemli olan organize ataklarla gol bulmak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 basit işse bjk niye onu bile yapamıyor? ezberlemişler bir ön direk, paso ön direğe atıyorlardı bi ara, bugün yine biraz varyasyon denediler, ama acemice harcandı çoğu korner. organize atak iyi güzel de, mühim olan maç kazanmak mı yoksa organize atak yapmak mı? ayrıca akıllı kullanırsan duran toplar da organize olur, bkz. dün fenerin attığı ilk gol. bugün GS tık kafa golle maçı aldı götürdü, keza fener iki haftadır carlos + kornerlerle maç kazanıyor. bugün dikkat ettim de bjk'da bu çok büyük bir eksiklik, geçen hafta kocaeli'ye atılan ilk gol dışında bu sene duran top golü hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 2pacAmaruShakur said: kornerden gol atmak basit iş hemde küçük takımların işi önemli olan organize ataklarla gol bulmak . şampiyonlukta şikeyle geliyo en temizi şerefli 2. lik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Beşiktaş çok güçlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 türkiyede duran top organizsyonları şöyle gelişir. 4 adam topun başında durur biri vurcakmış gibi yapar üstünden atlar biri gelir topa dokunur diğeri sağa koşar öbürü sola koşar topa kimse vurmamaz o aradada baraj cıkar topu alır kontra ataktan golü atar ben beşiktaşı burda kontra ataktan gol atan takım olarak görmek istiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 2pacAmaruShakur said: bursa taraftarı maç sırasında o kadar desteklemedi takımını çarşı ile yarışamaz bile bunlar yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik yoksa rahat kaznırdık haftaya es es sonra fener zor bi viraj zaten bu maçları kazanırsak şampiyonluğumuzu ilk yarıdan ilan etmiş oluruz . ikinci yarı formalite şeklinde geçer bizim için........ JASDNASKJNMASKASLXKASCAS 41 KERE GÜNCELLENDİ NEDİR YA......................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 fenerbahçe-ankaraspor maçı türkiyede oynanmadı demek ki ha bir anadolu takımının beşiktaş'tan kontra yemesi için ya şiddetle puana ihtiyacı olması ya da o sırada maçta geride olması veya teknik direktörünün manyak olması lazım. O dediğin usülü bjk anca 4 büyüklerin diğerleriyle veya avrupada oynarken yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 oha adam harbi 41 kere güncellemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Khelben said: 2pacAmaruShakur said: kornerden gol atmak basit iş hemde küçük takımların işi önemli olan organize ataklarla gol bulmak . şampiyonlukta şikeyle geliyo en temizi şerefli 2. lik. fenerin ilk yarıda ankaraspor lehine verilmeyen penaltısı, servetın okanın suratını dagıttıgında verilmeyen kırmızısı vs vs ver bakalım noluo yenebılıo mu 2 side bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Yenebilir , niye yenemesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 mustafa denizlinin oyuna müdahelerini yanlış ve gecikmiş yapması , son haftaklardaki puan kayıplarında en büyük sebep.. serdar özkan ile boboyu alırken nobre ve holoskoyu çıkarmasının mantığı yok. bu değişikliği neredeyse 70. dakikada yapmanın da mantığı yok. 70. dakkada oyuncu değişikliğini , futbolcu yorulduğu için yaparsın. eğer oyunundan memnun değilsen , bu değişiklik daha önce yapılmalı. ayrıca , cisse yokluğunda orta sahanın direncinin ne kadar arttığını bir kez daha gördük. delgado maç boyunca , uzun zamandır olduğu gibi pozitif hiçbir harekette bulunmadı. serdar özkan , girdiği pozisyondaki ronadinhoculuk oynama hevesi dışında sahada gezindi durdu.. maçta beşiktaş adına performansı en çok gözüme çarpan oyuncu ekrem dağ. sol kanatta oynamasına rağmen , çalışkanlığı ve hırsı ile takımı ateşlemeye çalıştı, ama geri kalanlar pek ayak uyduramadılar. gökhan zan , toroman ve zapo çok başarılılardı. özellikle zaponun yanındaki gökhan , beklediğimden daha iyiydi ve sakatlanmaması da ayrıca şaşırttı beni :) cisse yerine sivok'u orta sahada düşünmeli denizli hoca. nobre yerine de artık bobo veya batuhanı kullanmaya başlamalı denizli hoca. tamam nobre koşuyor boğuşuyor , ama fiziksel mücadele dışında sahada pozitif başka bişey yapamıyor.. tekniği çok zayıf ve 10 kişi savunma yapan takımlar dışında gol atması tamamen şansa bağlı.. bursa spor , her ne kadar tek kale maç olsa da çanakkale geçilmez oynamadı.. 2 hafta önce kayseri ve bu hafta bursa deplasmanlarında nobrenin teknik zayıflığı gol pozisyonlarında bzi sıkıntıya sokuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 nocom said: Khelben said: 2pacAmaruShakur said: kornerden gol atmak basit iş hemde küçük takımların işi önemli olan organize ataklarla gol bulmak . şampiyonlukta şikeyle geliyo en temizi şerefli 2. lik. fenerin ilk yarıda ankaraspor lehine verilmeyen penaltısı, servetın okanın suratını dagıttıgında verilmeyen kırmızısı vs vs ver bakalım noluo yenebılıo mu 2 side bu şekilde Ya nocom saçmalama istersen Fenerbahçe maçını izlemedim bilmiyorum pozisyonu ama Galatasaray maçında o pozisyonun kırmızıyla uzak yakın alakası yok keza hadi verdi diyelim yine gs kazanırdı o maçı. Onu da geçtim maçın daha başında kornerde bşb li oyuncuların güreş numaralarını baroş üstünde gösterdikleri pozisyon da penaltı bana göre ama burda çıkıp ağlamıyorum senin gibi. Yenemediysen yenememişsindir başka yerlerden bahane üretmeye çalışmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 fener maçını ızledın ve o pozisyonu bılmıyorsun oylemı ilk yarıda caprazda edunun yaptıgını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 deathl0rd said: nocom said: Khelben said: 2pacAmaruShakur said: kornerden gol atmak basit iş hemde küçük takımların işi önemli olan organize ataklarla gol bulmak . şampiyonlukta şikeyle geliyo en temizi şerefli 2. lik. fenerin ilk yarıda ankaraspor lehine verilmeyen penaltısı, servetın okanın suratını dagıttıgında verilmeyen kırmızısı vs vs ver bakalım noluo yenebılıo mu 2 side bu şekilde Ya nocom saçmalama istersen Fenerbahçe maçını izlemedim bilmiyorum pozisyonu ama Galatasaray maçında o pozisyonun kırmızıyla uzak yakın alakası yok keza hadi verdi diyelim yine gs kazanırdı o maçı. Onu da geçtim maçın daha başında kornerde bşb li oyuncuların güreş numaralarını baroş üstünde gösterdikleri pozisyon da penaltı bana göre ama burda çıkıp ağlamıyorum senin gibi. Yenemediysen yenememişsindir başka yerlerden bahane üretmeye çalışmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 futbol dışında herşeyi tartışmayı bu kadar uzun süre becerebilmeniz karşısında söyliyecek söz bulamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 hımm ben yanlış okumuşum ok o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 daha iyi takimiz ve hakemler bizi daha cok seviyor. yapacak bisi yok :( (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar