mangal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 corsair vardı ya çok seviyodum ben eski oyundu ama süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Curse of Monkey Island (ağırlıklı olarak Chapter 3) World of Warcraft'ın alayı. yarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 "denizde gezmeli" oyunlara pirates ile başlamak farzdır.. terkinde büyük günah vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 NAVAL OPS: WARSHIP GUNNER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Virtual Skipper 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 uo =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 hoccemama said: Sid Meier's Pirates çok salak bişi diye hatırlıyorum dans mans etmeye çalışıyosun falan insan olan "salak bişey" ile "sid meier" kavramlarını aynı cümle içinde kullanmaz.. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 tunch said: hoccemama said: Sid Meier's Pirates çok salak bişi diye hatırlıyorum dans mans etmeye çalışıyosun falan insan olan "salak bişey" ile "sid meier" kavramlarını aynı cümle içinde kullanmaz.. ayıp. Sid Meier'e saygım büyük civilization serisinin hastasıyım en fazla oynadığım oyundur ama pirates bence salak bi oyun ve insan olarak aynı cümle içinde kullanıyorum. dans etmek gerçekten salakça oyunda salakça sdfsdfsdf herkesin beğenisi farklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Sid Meier's Pirates! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 papadapulos said: deniz gezmiş online geddincigividit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 online arıyorsan vc.igg.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 adres ofsayt bi kere. "aycici" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hoccemama said: Sid Meier'e saygım büyük civilization serisinin hastasıyım en fazla oynadığım oyundur ama pirates bence salak bi oyun ve insan olarak aynı cümle içinde kullanıyorum. dans etmek gerçekten salakça oyunda salakça sdfsdfsdf herkesin beğenisi farklıdır ben bu yoruma katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Deniz gezmişin oyunu diye okuyorum kaç defadır of yazma hissi duydum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Port Royal diyi bişi vardı vaktinde, tam hatırlamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 buldun mu istediğin türde bir oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 MrLevie said: Farinal said: 2003 yapımı olabilir sanırsam bi Pirates of the Carribean oyunu var o zaman için grafikler bayağı güzel geliyordu diye hatırlıyorum oyunda çok güzeldi ama dur araştırım biraz... heh bu canım çekti bak şimdi :D x1500 acaip oynamıştım. senaryosu da iyiydi. şu oyunun yenisini niye yapmazlar ya? alacaan olsun bethesda:( gemi falan ele geçiriyosun baya zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 pirates of caribbeani denedim bi daha paticiğe girmek istemiyorum. şaka yaptınız heralde bune lan iğrenç mouse bile kullanmıosun oyunda dövüş stili kamera açısı rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hangi pirates of the carribean'ı oynadın onuda merak ediyorum. 2. 'sini ciddiye alma hiç, ilk çıkan pirates of the carribean'ı al. Zaten oyun, Bethesda'nın yaptığı Sea Dogs isimli oyunun devamıydı ancak oyunun release tarihine yakın, pirates of the carribean filmi çıkıyordu ve pazarlama taktiği olarak bethesdayla anlaşıp oyunu azcık makyajlayıp o isimde piyasaya sürdüler. yani oyunun filmle alakalı tek kısmı, oyunun sonunda black pearl gemisini yokediyosun. okadar :) çok güzel bi oyundur hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar