Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Denizde Gezmeli Oyun Arıyorum

Unbannable

Öne çıkan mesajlar

tunch said:
hoccemama said:
Sid Meier's Pirates çok salak bişi diye hatırlıyorum
dans mans etmeye çalışıyosun falan

insan olan "salak bişey" ile "sid meier" kavramlarını aynı cümle içinde kullanmaz.. ayıp.

Sid Meier'e saygım büyük civilization serisinin hastasıyım en fazla oynadığım oyundur ama pirates bence salak bi oyun ve insan olarak aynı cümle içinde kullanıyorum.
dans etmek gerçekten salakça oyunda salakça sdfsdfsdf herkesin beğenisi farklıdır
Sosyal ağlarda paylaş

hoccemama said:

Sid Meier'e saygım büyük civilization serisinin hastasıyım en fazla oynadığım oyundur ama pirates bence salak bi oyun ve insan olarak aynı cümle içinde kullanıyorum.
dans etmek gerçekten salakça oyunda salakça sdfsdfsdf herkesin beğenisi farklıdır

ben bu yoruma katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:
Farinal said:
2003 yapımı olabilir sanırsam bi Pirates of the Carribean oyunu var o zaman için grafikler bayağı güzel geliyordu diye hatırlıyorum oyunda çok güzeldi ama dur araştırım biraz...

heh bu

canım çekti bak şimdi :D

x1500

acaip oynamıştım. senaryosu da iyiydi. şu oyunun yenisini niye yapmazlar ya? alacaan olsun bethesda:(

gemi falan ele geçiriyosun baya zevklidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
hangi pirates of the carribean'ı oynadın onuda merak ediyorum. 2. 'sini ciddiye alma hiç, ilk çıkan pirates of the carribean'ı al. Zaten oyun, Bethesda'nın yaptığı Sea Dogs isimli oyunun devamıydı ancak oyunun release tarihine yakın, pirates of the carribean filmi çıkıyordu ve pazarlama taktiği olarak bethesdayla anlaşıp oyunu azcık makyajlayıp o isimde piyasaya sürdüler. yani oyunun filmle alakalı tek kısmı, oyunun sonunda black pearl gemisini yokediyosun. okadar :) çok güzel bi oyundur hakkaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...