copperelf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2003 şöyle kalabalık bir serverda, alb dışı herhangi bir krallığa toplu geçiş yapsak rvr'nin olmadığı yada sıkıcı olduğu zamanlarda bu serverda takılsak, hem eskilerle yeniler hep beraber yeniden newbieliği tatsak, arkadaşlıkları tazelesek hemde 2. bir serverda adımızı duyursak nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 nred ile morgen lefay/hib de oyniicaktik bi ara ama toplu halde başka biyere geçilicekse oraya da gelirim ben..[hline]Dramar The Hun [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 okie gelin oynayalim euro /prywden da :))[hline]Durlag LeftField... Too much seasoned HERO ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 lancelotta hib merlinde mid oynuyorduk biz. ama zaman kaybından başka bişey değil benim için[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Bence de zaman kaybı. 3 serverda LvL 50 im olduğunu farzedelim. Hangi birinde ne kadar oynicaz? En iyisi Kay'da birden çok 50 yapmak. 3 serverda tanınmamaktansa 1 serverda isim yapmak en iyisi.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 49) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 41) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 prydwen mid ezik mis galiba.. hep beraber oraya gecelim ataga kaldiralim adamlari :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 said: BonePART, 18 April 2003 23:12 tarihinde demiş ki: asla ezik olan yere gecmeyin cok irenc oluyo daılmıs oluyo guildler guclu tarafa gecin orda insannar cosup herkes eyardım eder para daıtır ole takılın yok abi para falan dagittiklari yok sallamiyolar bile merlinde mesela midde, herkes level 50 heriflerin pesinden kosturuyorum abi bi 5 gold versene diye takan yok[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 bence herkes kaldigi yerde kalsın... ben su anda bulundugum yerden cok memnununm... ama büyük ihtimal SWG ye geççez =))) [hline]Seninle Cehenneme Bile Geliriz !!! ultrAslan-Izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Merak ediyorum herkesin 100000000 gözle beklediği şu SWG yi. DAOC vs. den çok matah bi yanı yok bana göre.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 49) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 41) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Yahu biri sci-fi digeri ortagcagda geciyor.Alakasiz bikere birbirinden..Ao ile Daoc karsilastirmasi yapmak kadar sachma , tercih meselesi..Robot uzay beni bozar diosan DAoc,SB,WoW gibi oyunlara yoneliceksin yokh bozmaz hastasiyim diosan AO,SWG gibi oyunlara..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 deamien in hastasıysak nereye yönelenim?[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 bence gelins sizde baslayin merlin midgard ta gayet guzel eylenceli midgard bayada bi eziyo kalabalik server simdiden 35 thane im oldu stjoseph te basladi oda skald acti baska hun larida gormek isteriz eylenceli bi server[hline]Us Kay Server -=Merc=- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 oke ben de geliyorum o halde merlin midgard a[hline]Dramar The Hun [b]the blue mists of the night[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar